Currency Converter:

Lot: 1

Current Price: 100 TL Starting Bid: 100 TL Estimated: 6500 TL Losing Winning

1900 Başları Bir Çift Fransız Şamdan

Bronz kaide üstü el boyaması pembe güllerle bezeli porselen gövdeli dönem ürünü 2 adet şamdan, istenirse elektrik tesisati eklenip abajura dönüştürülebilir. Yaklaşık 21 cm yüksekliğindedir.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • 1900 Başları Bir Çift Fransız Şamdan-Bronz kaide üstü  el boyaması pembe güllerle bezeli porselen gövdeli dönem ürünü 2 adet şamdan, istenirse elektrik tesisati  eklenip abajura dönüştürülebilir. Yaklaşık 21 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    1900 Başları Bir Çift Fransız Şamdan-Bronz kaide üstü el boyaması pembe güllerle bezeli porselen gövdeli dönem ürünü 2 adet şamdan, istenirse elektrik tesisati eklenip abajura dönüştürülebilir. Yaklaşık 21 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Christofle Gümüş Kaplama Tuzluk Biberlik -Yüksek mikron gümüş kaplama set. 1830larda Fransada kurulan gümüş eşya ve sofra takımı üreticisinin şık bir tuzluk biberlik takımıdır.  Normal gümüşten daha değerli piyasası vardır. Eski ürünleri nadir koleksiyonluktur. Yaklaşık 20 cm yüksekliğinde, 14 cm genişliğindedir.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Christofle Gümüş Kaplama Tuzluk Biberlik -Yüksek mikron gümüş kaplama set. 1830larda Fransada kurulan gümüş eşya ve sofra takımı üreticisinin şık bir tuzluk biberlik takımıdır. Normal gümüşten daha değerli piyasası vardır. Eski ürünleri nadir koleksiyonluktur. Yaklaşık 20 cm yüksekliğinde, 14 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Meissen  2 adet Sunum Tabakları-1934- 1972 yılları arasında kullanılan damgası ile  Almanya'da  üretilen kırmızı ve mavi renkli altın vermeyli kalitenin adı Meissen sunum tabaklardır. Yaklaşık 7,5 cm çapındadırlar

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Meissen 2 adet Sunum Tabakları-1934- 1972 yılları arasında kullanılan damgası ile Almanya'da üretilen kırmızı ve mavi renkli altın vermeyli kalitenin adı Meissen sunum tabaklardır. Yaklaşık 7,5 cm çapındadırlar

    TLSold
  • Herend Apony Yeşil SunumTabağı-1826 yılında Macaristanda kurulan lüks el boyaması ve yaldızlı porselen üretiminde uzmanlaşan Herend firmasının sunum tabağıdır. Yaklaşık 9 cm genişliğinde, 5,5 cm enindedir.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Herend Apony Yeşil SunumTabağı-1826 yılında Macaristanda kurulan lüks el boyaması ve yaldızlı porselen üretiminde uzmanlaşan Herend firmasının sunum tabağıdır. Yaklaşık 9 cm genişliğinde, 5,5 cm enindedir.

    TLSold
  • Citizen Otomatik Erkek Kol Saati (Vintage kasa)-Japon markası Citizenin tarihli otomatik kol saatidir. Yaşına bağlı olarak camında ve kanarlarında dönem yorgunluğu mevcuttur.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Citizen Otomatik Erkek Kol Saati (Vintage kasa)-Japon markası Citizenin tarihli otomatik kol saatidir. Yaşına bağlı olarak camında ve kanarlarında dönem yorgunluğu mevcuttur.

    TLSold
  • Gümüş Sigara Tabakası-1800 sonları Avrupa usta işi gümüş tabaka. Kapak kısmında JR harleri  işli kalem işçilikli sigara tabakasıdır. Tabakanın iç kısmında resimlerde de görüldüğü gibi damgaları mevcuttur. 9x7,5 cm ölçülerindedir. 128 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Gümüş Sigara Tabakası-1800 sonları Avrupa usta işi gümüş tabaka. Kapak kısmında JR harleri işli kalem işçilikli sigara tabakasıdır. Tabakanın iç kısmında resimlerde de görüldüğü gibi damgaları mevcuttur. 9x7,5 cm ölçülerindedir. 128 gram ağırlığındadır.

    TLSold
  • Avrupa 1900ler Başı pirinç Hokkalık-Kapak kısımına DH harfleri işli pirinç üstü kristal hazneli şık bir mürekkep hokkasıdır. Ön tarafında kalemliklerden biri alt kısmından tamir görmüştür. Kulpları ile birlikte 23x15x9,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Avrupa 1900ler Başı pirinç Hokkalık-Kapak kısımına DH harfleri işli pirinç üstü kristal hazneli şık bir mürekkep hokkasıdır. Ön tarafında kalemliklerden biri alt kısmından tamir görmüştür. Kulpları ile birlikte 23x15x9,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Cartier Gazlı Çakmak-Fransız markası olan Cartier'in şık bir gazlı çakmağıdır. Kondüsyonu iyi  durumda ve çalışmaktadır. 7 cm yüksekliğindedir. Alt tarafında minik bir boya kabarması vardır . Resimden de görebilirsiniz.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Cartier Gazlı Çakmak-Fransız markası olan Cartier'in şık bir gazlı çakmağıdır. Kondüsyonu iyi durumda ve çalışmaktadır. 7 cm yüksekliğindedir. Alt tarafında minik bir boya kabarması vardır . Resimden de görebilirsiniz.

    TLSold
  • Opera Dürbünü-Japonya yapımı özel çantası ile aynı kumaştan kaplamalı iyi durumda şık bir opera dürbünüdür.9x4,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Opera Dürbünü-Japonya yapımı özel çantası ile aynı kumaştan kaplamalı iyi durumda şık bir opera dürbünüdür.9x4,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Gümüş Okuma Gözlüğü-835 ayar gümüş özel çantasında katlanabilir ince işçilikli şık okuma gözlüğümüzdür.  Kutusunda 11x6 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Gümüş Okuma Gözlüğü-835 ayar gümüş özel çantasında katlanabilir ince işçilikli şık okuma gözlüğümüzdür. Kutusunda 11x6 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Büyük Boy Yunan Bronz Vazo- Kadın heykelcik bacakları üzerine inşaa edilmiş detaylı işçilikli bronz vazo 61 cm yüksekliğinde, ağız kısmı 21 cm çapındadır.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Büyük Boy Yunan Bronz Vazo- Kadın heykelcik bacakları üzerine inşaa edilmiş detaylı işçilikli bronz vazo 61 cm yüksekliğinde, ağız kısmı 21 cm çapındadır.

    TLSold
  • 1800 lü Yıllara Ait Mermer Üzeri Bronz Mineli Hz. İsa İkonası-Mermer üzerindeki kontür bronz üzeri mine işlemelidir.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    1800 lü Yıllara Ait Mermer Üzeri Bronz Mineli Hz. İsa İkonası-Mermer üzerindeki kontür bronz üzeri mine işlemelidir.

    TLSold
  • 1800 lü Yıllara Ait  Bronz Mineli Hz. İsa İkonası-Pirinç üzerindeki kontür bronz üzeri mine işlemelidir.  12,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    1800 lü Yıllara Ait Bronz Mineli Hz. İsa İkonası-Pirinç üzerindeki kontür bronz üzeri mine işlemelidir. 12,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • 8 mm Film Makinesi-Eski Sovyetler birliği dönemine ait film makinesi

    Lot No: 14

    Lot: 14

    8 mm Film Makinesi-Eski Sovyetler birliği dönemine ait film makinesi

    TLSold
  • Altın Kaplama Büyüteç Kolye -Avrupa özel üretim büyüteç kolye

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Altın Kaplama Büyüteç Kolye -Avrupa özel üretim büyüteç kolye

    TLSold
  • Pirinç Pusula-Özel ahşap kutusunda pirinç pusula ve güneş saatidir. Kutu üzeri pirinç denizci çapası kakmalıdır. 14x14x5,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Pirinç Pusula-Özel ahşap kutusunda pirinç pusula ve güneş saatidir. Kutu üzeri pirinç denizci çapası kakmalıdır. 14x14x5,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Zippo Çakmak -Dünyada Sadece 2000 adet üretilmiştir, 1544. çakmaktır. İkinci Dünya savaşında 1948-1949 yılları arasında Berlin  ablukası hatırasına dikilmiş Hava İkmal Anıtı rölyefi bulunan Orijinal ahşap kutusunda Zippo çakmağımızdır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Zippo Çakmak -Dünyada Sadece 2000 adet üretilmiştir, 1544. çakmaktır. İkinci Dünya savaşında 1948-1949 yılları arasında Berlin ablukası hatırasına dikilmiş Hava İkmal Anıtı rölyefi bulunan Orijinal ahşap kutusunda Zippo çakmağımızdır.

    TLSold
  • Chevrolet Belair Model Araba-1/24 ölçüsünde 1950 model Chevrolet Belair  Model arabamızdır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Chevrolet Belair Model Araba-1/24 ölçüsünde 1950 model Chevrolet Belair Model arabamızdır.

    TLSold
  • Sleby Cobra Model Araba-1/24 ölçüsünde 1965 model Shelby Cobra spor model arabamızdır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Sleby Cobra Model Araba-1/24 ölçüsünde 1965 model Shelby Cobra spor model arabamızdır.

    TLSold
  • Herend Ajurlu  Tabak-1826 yılında Macaristanda kurulan lüks el boyaması ve yaldızlı porselen üretiminde uzmanlaşan Herend firmasının ajurlu kulplu şık bir kasesidir.  Yaklaşık Kulpları ile birlikte  14 cm genişliğinde, 4,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Herend Ajurlu Tabak-1826 yılında Macaristanda kurulan lüks el boyaması ve yaldızlı porselen üretiminde uzmanlaşan Herend firmasının ajurlu kulplu şık bir kasesidir. Yaklaşık Kulpları ile birlikte 14 cm genişliğinde, 4,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • PK Meissen Kahve Fincanı-El yapımı özel renk ve desende Meissen marka kahve fincanımızdır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    PK Meissen Kahve Fincanı-El yapımı özel renk ve desende Meissen marka kahve fincanımızdır.

    TLSold
  • Herend Sunum Tabağı-1826 yılında Macaristanda kurulan lüks el koyaması ve yaldızlı porselen üretiminde uzmanlaşan Herend firmasının victoria desen   şık bir sunum tabağıdır.  Yaklaşık 10 cm çapındadır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Herend Sunum Tabağı-1826 yılında Macaristanda kurulan lüks el koyaması ve yaldızlı porselen üretiminde uzmanlaşan Herend firmasının victoria desen şık bir sunum tabağıdır. Yaklaşık 10 cm çapındadır.

    TLSold
  • Junghans Kurmalı  Erkek Kol saati- Almanya yapımı Junghans marka Kurmalı, tarihli çalışır durumda erkek kol saatimizdir. Saat üzerinde yaşına bağlı olarak dönem yorugunluğu mevcuttur.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Junghans Kurmalı Erkek Kol saati- Almanya yapımı Junghans marka Kurmalı, tarihli çalışır durumda erkek kol saatimizdir. Saat üzerinde yaşına bağlı olarak dönem yorugunluğu mevcuttur.

    TLSold
  • Kurmalı Altın Kaplama Gofre İşçilikli Avrupa Kolye Cep Saati-Kusursuz Kadran.3 cm çapındadır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Kurmalı Altın Kaplama Gofre İşçilikli Avrupa Kolye Cep Saati-Kusursuz Kadran.3 cm çapındadır.

    TLSold
  • Champe de Coeur Quartz Cep Saati-İsviçre yapımı markanın cep saatidir. kusursuz kadran 4,1 cm çapındadır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Champe de Coeur Quartz Cep Saati-İsviçre yapımı markanın cep saatidir. kusursuz kadran 4,1 cm çapındadır.

    TLSold
  • junghans Kurmalı Cep Saati-Almanya yapımı Junghans marka kurmalı  cep saatimizdir. Kusursuz kadran 3,5 cm çapındadır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    junghans Kurmalı Cep Saati-Almanya yapımı Junghans marka kurmalı cep saatimizdir. Kusursuz kadran 3,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Kienzle  Kurmalı Antimanyetik Köstekli Cep Saati-Almanya yapımı Kienzle Marka Antimanyetik Köstekli kusursuz kadran cep saati 3,8 cm çapındadır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Kienzle Kurmalı Antimanyetik Köstekli Cep Saati-Almanya yapımı Kienzle Marka Antimanyetik Köstekli kusursuz kadran cep saati 3,8 cm çapındadır.

    TLSold
  • Kienzle  Kurmalı Antimanyetik Cep Saati-Almanya yapımı Kienzle Marka Antimanyetik  Kusursuz kadran cep saati 3,8 cm çapındadır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Kienzle Kurmalı Antimanyetik Cep Saati-Almanya yapımı Kienzle Marka Antimanyetik Kusursuz kadran cep saati 3,8 cm çapındadır.

    TLSold
  • Deutsche Post Çok Amaçlı Çakı

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Deutsche Post Çok Amaçlı Çakı

    TLSold
  • Orijinal Kutusunda Sama 80 Marka Gazlı Çakmak-5,5x4 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Orijinal Kutusunda Sama 80 Marka Gazlı Çakmak-5,5x4 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Consul Gazlı Çakmak-Batı Almanya yapımı Consul marka çalışır  durumda gazlı çakmak 6x4 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Consul Gazlı Çakmak-Batı Almanya yapımı Consul marka çalışır durumda gazlı çakmak 6x4 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Sarome Gazlı Çakmak -Japon yapımı orijinal kutusunda çalışır durumda dönem ürünü gazlı çakmak 5x6 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Sarome Gazlı Çakmak -Japon yapımı orijinal kutusunda çalışır durumda dönem ürünü gazlı çakmak 5x6 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Goldsuper Çakmak-Almanya üretimi deri kaplı Heinrich Pfaff adına üretilmiş çakmağımızdır. Çalışır durumdadır. 5,5 x 4,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Goldsuper Çakmak-Almanya üretimi deri kaplı Heinrich Pfaff adına üretilmiş çakmağımızdır. Çalışır durumdadır. 5,5 x 4,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Zippo Çakmak -Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Zippo Çakmak -Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    TLSold
  • Zippo Çakmak -Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Zippo Çakmak -Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    TLSold
  • Zippo Çakmak -Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Zippo Çakmak -Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    TLSold
  • Zippo Çakmak -Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Zippo Çakmak -Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    TLSold
  • Cep Saati Anahtarları-Koleksiyonerlerin elinin altında olması gereken tam takım anahtar takımı

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Cep Saati Anahtarları-Koleksiyonerlerin elinin altında olması gereken tam takım anahtar takımı

    TLSold
  • Cep saati anahtarları-2-4-6-8-10 numaralı cep saati anahtarları

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Cep saati anahtarları-2-4-6-8-10 numaralı cep saati anahtarları

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında

    TLSold
  • Jsoma Kurmalı Gümüş Bayan Kol Saati-Alman yapımı Jsoma marka 835 ayar gümüş  bayan kol saatimizdir. 17,4 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Jsoma Kurmalı Gümüş Bayan Kol Saati-Alman yapımı Jsoma marka 835 ayar gümüş bayan kol saatimizdir. 17,4 gram ağırlığındadır.

    TLSold
  • Roamer Otomatik Kol saati-1888 yılında İsviçre'de kurulan lüks saat markası Roamer'in Otomatik tarihli erkek kol saatimizdir.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Roamer Otomatik Kol saati-1888 yılında İsviçre'de kurulan lüks saat markası Roamer'in Otomatik tarihli erkek kol saatimizdir.

    TLSold
  • Eterna -Matic Otomatik  Bayan Kolye Saat-İsviçre yapımı markanın bayanlar için üretilen kususrsuz kadran şık bir kolye saatidir. Şeffaf arka kapaklıdır.  4 cm  çapındadır.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Eterna -Matic Otomatik Bayan Kolye Saat-İsviçre yapımı markanın bayanlar için üretilen kususrsuz kadran şık bir kolye saatidir. Şeffaf arka kapaklıdır. 4 cm çapındadır.

    TLSold
  • Exquisit Gümüş Kurmalı Bileklik Saat -Almanya üretimi Exquisit marka bileklik formunda 835 ayar gümüş  şık bir saatimizdir. Yaşına bağlı olarak bazı zaman yorgunluğu mevcuttur. Çalışır durumdadır. 42,3 gram ağırlığındadır. İç çapı 5,5 cm çapındadır

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Exquisit Gümüş Kurmalı Bileklik Saat -Almanya üretimi Exquisit marka bileklik formunda 835 ayar gümüş şık bir saatimizdir. Yaşına bağlı olarak bazı zaman yorgunluğu mevcuttur. Çalışır durumdadır. 42,3 gram ağırlığındadır. İç çapı 5,5 cm çapındadır

    TLSold
  • Dugena -Matic kol saati -Alman yapımı otomatik  deri kordonlu temiz kadran erkek kol saatimizdir.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Dugena -Matic kol saati -Alman yapımı otomatik deri kordonlu temiz kadran erkek kol saatimizdir.

    TLSold
  • Surex kurmalı 14 Ayar Altın  Erkek Kol Saati-21 jewels incabloc

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Surex kurmalı 14 Ayar Altın Erkek Kol Saati-21 jewels incabloc

    TLSold
  • Dugena Kurmalı Classic Erkek Kol saati-Alman yapımı Dugena marka kurmalı erkek kol saatimizin kordonu örme kordondur. Saatimiz yaşına ve kullanıma bağlı olarak fotoğraflarda da görüldüğü gibi bazı zaman yorgunlukları vardır. Çalışır durumdadır.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Dugena Kurmalı Classic Erkek Kol saati-Alman yapımı Dugena marka kurmalı erkek kol saatimizin kordonu örme kordondur. Saatimiz yaşına ve kullanıma bağlı olarak fotoğraflarda da görüldüğü gibi bazı zaman yorgunlukları vardır. Çalışır durumdadır.

    TLSold
  • Alpina Union Horlogere 14 Ayar Altın-14 ayar altın ( 0,585 ayar ) kusursuz porselen kadran üzeri tamamen altın damla ile bezenmiş tırnak basmalı, kurmalı, zenne kasa. 20. yüzyılın başlarında ulusal isviçre saat fuarında altın madalya kazanan saat markasının şık bir bayan kol saatidir.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Alpina Union Horlogere 14 Ayar Altın-14 ayar altın ( 0,585 ayar ) kusursuz porselen kadran üzeri tamamen altın damla ile bezenmiş tırnak basmalı, kurmalı, zenne kasa. 20. yüzyılın başlarında ulusal isviçre saat fuarında altın madalya kazanan saat markasının şık bir bayan kol saatidir.

    TLSold
  • Quinn Pilli Gümüş Bayan Kol Saati-Almanya yapımı Quinn marka 925 ayar gümüş bayan kol saatimizdir. 35,5 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Quinn Pilli Gümüş Bayan Kol Saati-Almanya yapımı Quinn marka 925 ayar gümüş bayan kol saatimizdir. 35,5 gram ağırlığındadır.

    TLSold
  • Excellent Kurmalı Gümüş Bayan Kol Saati-925 ayar gümüş oval formda bayan kol saatimizdir. 40,1 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Excellent Kurmalı Gümüş Bayan Kol Saati-925 ayar gümüş oval formda bayan kol saatimizdir. 40,1 gram ağırlığındadır.

    TLSold
  • Zentra Pilli Gümüş Bayan Kol Saati-Alman yapımı 835 ayar gümüş Zentra Fashion marka oval formda şık bir kol saatimizdir. 22,4 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Zentra Pilli Gümüş Bayan Kol Saati-Alman yapımı 835 ayar gümüş Zentra Fashion marka oval formda şık bir kol saatimizdir. 22,4 gram ağırlığındadır.

    TLSold
  • Alpina 14 Ayar altın Kurmalı Erkek Kol Saati-20. yüzyılın başlarında ulusal isviçre saat fuarında altın madalya kazanan saat markasının kordonsuz şık bir erkek kol saatidir.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Alpina 14 Ayar altın Kurmalı Erkek Kol Saati-20. yüzyılın başlarında ulusal isviçre saat fuarında altın madalya kazanan saat markasının kordonsuz şık bir erkek kol saatidir.

    TLSold
  • BKS Kurmalı Erkek Kol Saati-Temiz kadran 17 Rubis Stossgesichert

    Lot No: 63

    Lot: 63

    BKS Kurmalı Erkek Kol Saati-Temiz kadran 17 Rubis Stossgesichert

    TLSold
  • Beleco Kurmalı Erkek Kol Saati-İsviçre yapımı markanın yaylı kordonlu erkek kol saatimizdir. Temiz kadran 17 jewels schockprotected

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Beleco Kurmalı Erkek Kol Saati-İsviçre yapımı markanın yaylı kordonlu erkek kol saatimizdir. Temiz kadran 17 jewels schockprotected

    TLSold
  • Junghans 20 MİcronAltın Kaplama Kurmalı Erkek Kol Saati-Alman yapımı Junghans marka alttan saniyeli şık bir erkek kol saatimizdir.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Junghans 20 MİcronAltın Kaplama Kurmalı Erkek Kol Saati-Alman yapımı Junghans marka alttan saniyeli şık bir erkek kol saatimizdir.

    TLSold
  • UMF Ruhla Antimanyetik  Kurmalı Erkek Kol Saati-Alman yapımı antimanyetik alttan saniyeli şık bir kol saatimizdir.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    UMF Ruhla Antimanyetik Kurmalı Erkek Kol Saati-Alman yapımı antimanyetik alttan saniyeli şık bir kol saatimizdir.

    TLSold
  • Junghans Solar Erkek Kol Saati-Alman yapımı Junghans markata güneş enerjili, takvimli şık bir erkek kol saatimizdir.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Junghans Solar Erkek Kol Saati-Alman yapımı Junghans markata güneş enerjili, takvimli şık bir erkek kol saatimizdir.

    TLSold
  • Dugena Kurmalı Bayan Kol Saati-İsviçre yapımı Dugena marka bayan kol saati.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Dugena Kurmalı Bayan Kol Saati-İsviçre yapımı Dugena marka bayan kol saati.

    TLSold
  • Anker Kurmalı Bileklik Bayan Kol Saati.-Alman yapımı Anker marka bileklik bayan kol saati 5,5 cm çapındadır.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Anker Kurmalı Bileklik Bayan Kol Saati.-Alman yapımı Anker marka bileklik bayan kol saati 5,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Certina Kurmalı Bayan Kol  Saati-İsviçre yapımı Certina marka şık bir bayan kol saatimizdir. Deri kordonu bulunmaktadır. Resimde de görüldüğü gübü kullanıma bağlı olarak kordon iç kısmında aşınmalar mevcuttur.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Certina Kurmalı Bayan Kol Saati-İsviçre yapımı Certina marka şık bir bayan kol saatimizdir. Deri kordonu bulunmaktadır. Resimde de görüldüğü gübü kullanıma bağlı olarak kordon iç kısmında aşınmalar mevcuttur.

    TLSold
  • Centaur Kurmalı Bayan Kol Saati-İsviçre yapımı Centaur marka çelik kordonlu bayan kol saatimizdir.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Centaur Kurmalı Bayan Kol Saati-İsviçre yapımı Centaur marka çelik kordonlu bayan kol saatimizdir.

    TLSold
  • Tempic Pilli Köstekli Cep saati.-İsviçre yapımı Tempic marka köstekli takvimli saatimizdir.  4,8 cm çapındadır.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Tempic Pilli Köstekli Cep saati.-İsviçre yapımı Tempic marka köstekli takvimli saatimizdir. 4,8 cm çapındadır.

    TLSold
  • Royal  Mehtaplı Köstekli Cep Saati-İsviçre yapımı orijinal kutusunda köstekli pilli alttan takvimli kusursuz cep saatimizdir.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Royal Mehtaplı Köstekli Cep Saati-İsviçre yapımı orijinal kutusunda köstekli pilli alttan takvimli kusursuz cep saatimizdir.

    TLSold
  • Lady  Gazlı Çakmak-Orijinal kutusunda Lady marka çakmağımızdır. 3,5x6 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Lady Gazlı Çakmak-Orijinal kutusunda Lady marka çakmağımızdır. 3,5x6 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Rowenta Benzinli Çakmak-Büyük boy yeşil deri giydirme Rowenta marka benzinli masa çakmağı, 8,5 x x10 x4 ölçülerindedir.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Rowenta Benzinli Çakmak-Büyük boy yeşil deri giydirme Rowenta marka benzinli masa çakmağı, 8,5 x x10 x4 ölçülerindedir.

    TLSold
  • İbelo Monopol Benzinli Çakmak-Almanya üretimi, benzinli İbelo Monopol çakmak, 7,5 x7x3 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    İbelo Monopol Benzinli Çakmak-Almanya üretimi, benzinli İbelo Monopol çakmak, 7,5 x7x3 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Gümüş Tükenmez Kalem-Dönem ürünü 925 ayar gümüş tükenmez kalemimizdir. İç kısımı çıkartılıp yenilenebilir. 12,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Gümüş Tükenmez Kalem-Dönem ürünü 925 ayar gümüş tükenmez kalemimizdir. İç kısımı çıkartılıp yenilenebilir. 12,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Zippo Çakmak -Kova burcu rölyefli Zippo Çakmak. Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Zippo Çakmak -Kova burcu rölyefli Zippo Çakmak. Ömür boyu garantisi ile bilinen ve 1933 yılından beri Amerika'da üretilen Zippo çakmaklar 2. dünya savaşında Amerikan ordusunda popiler hale gelmiş ve yaygınlaşmışlardır.

    TLSold
  • Sunflower Gazlı Çakmak-5,4 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Sunflower Gazlı Çakmak-5,4 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Sharp Gazlı Çakmak-Ön yüzü mineli Sharp marka çakmağımızın alı köşesindeki minesi dökülmüştür. Çalışır durumdadır. 6 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Sharp Gazlı Çakmak-Ön yüzü mineli Sharp marka çakmağımızın alı köşesindeki minesi dökülmüştür. Çalışır durumdadır. 6 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Gazlı Çakmak-6x3,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Gazlı Çakmak-6x3,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Pacific Marka Benzinli Çakmak-Avrupa üretimi sedef işlemeli çakmak 3,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Pacific Marka Benzinli Çakmak-Avrupa üretimi sedef işlemeli çakmak 3,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Tesco Çakmak-Avrupa üretimi benzinli çakmak, çalışmıyor haliyledir. 8x6x3 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Tesco Çakmak-Avrupa üretimi benzinli çakmak, çalışmıyor haliyledir. 8x6x3 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında, Osmanlı rakamları ile işlenmiş kadranı ile şık bir cep saati

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında, Osmanlı rakamları ile işlenmiş kadranı ile şık bir cep saati

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında arka kapağında tren rölyefli şık bir cep saatimizdir.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında arka kapağında tren rölyefli şık bir cep saatimizdir.

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında

    TLSold
  • Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz  Cep Saati-Özel sunum yatağında

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Almanya Özel Seri Üretim Kolleksiyonluk Quartz Cep Saati-Özel sunum yatağında

    TLSold
  • Ziraul Minerva Seramik şömine Saati-Romanya yapımı seramik şömine saati. Seramik üzerinde sır çatlakları ve kenar kısmında renk değişikliği oluşmuştur. Saati tamir gerektirir. 18X12X5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Ziraul Minerva Seramik şömine Saati-Romanya yapımı seramik şömine saati. Seramik üzerinde sır çatlakları ve kenar kısmında renk değişikliği oluşmuştur. Saati tamir gerektirir. 18X12X5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Eumig S2 8 mm Pilli Film Kamera

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Eumig S2 8 mm Pilli Film Kamera

    TLSold
  • Bülent Ecevit Şerefine Yapılmış Porselen Çay Seti-Kıbrıs barışı şerefine üretilen altın varaklı altı fincanlı, demlik, şekerlik ve sütlüğü bulunan çay setimizdir.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Bülent Ecevit Şerefine Yapılmış Porselen Çay Seti-Kıbrıs barışı şerefine üretilen altın varaklı altı fincanlı, demlik, şekerlik ve sütlüğü bulunan çay setimizdir.

    TLSold
  • 24 Ayar Altın Kaplama Fragonart  Çay Seti-Setimizde fincan tabakları hariç tüm parçalarda 24 ayar altın damgası bulunmaktadir.  Tabaklarda schumann bavaria damgası bulunmaktadır.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    24 Ayar Altın Kaplama Fragonart Çay Seti-Setimizde fincan tabakları hariç tüm parçalarda 24 ayar altın damgası bulunmaktadir. Tabaklarda schumann bavaria damgası bulunmaktadır.

    TLSold
  • Teneke Çay Kutusu-6x6x9 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Teneke Çay Kutusu-6x6x9 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Toledo Mektup Açacağı-Sap kısmında yeşil taşlarla süslü İtalyan Toledo marka mektup açacağımızdır. 20 cm uzunluğundadır.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Toledo Mektup Açacağı-Sap kısmında yeşil taşlarla süslü İtalyan Toledo marka mektup açacağımızdır. 20 cm uzunluğundadır.

    TLSold
  • Kalem İşçilikli Fincan Seti-24 cm tabak çapında 20 cm demlikle birlikte yüksekliğindedir.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Kalem İşçilikli Fincan Seti-24 cm tabak çapında 20 cm demlikle birlikte yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Lamborghini Sesto Elemento Model Arabası-1/24 ölçeğinde Lamborghini Sesto Elemento model arabası

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Lamborghini Sesto Elemento Model Arabası-1/24 ölçeğinde Lamborghini Sesto Elemento model arabası

    TLSold
  • Chevrolet İmpala Model Araba-1/24 öçeğinde 1958 mocel Chevy İmpala Model araba

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Chevrolet İmpala Model Araba-1/24 öçeğinde 1958 mocel Chevy İmpala Model araba

    TLSold
  • Chevroler 5100 Kamyonet-1/24 ölçeğinde 1955 model Chevy 5100 kamyonet

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Chevroler 5100 Kamyonet-1/24 ölçeğinde 1955 model Chevy 5100 kamyonet

    TLSold
  • Chevrolet Bel Air Model araba-1:24 ölçeğinde 1955 model Chevy Bel Air model araba

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Chevrolet Bel Air Model araba-1:24 ölçeğinde 1955 model Chevy Bel Air model araba

    TLSold
  • Likör Kadehi -Siyah boyama camdan 4 adet likör kadehi 11,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Likör Kadehi -Siyah boyama camdan 4 adet likör kadehi 11,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Jeep Wrangler Rubicon Model Araba-1:27 model ölçeğinde Model araba

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Jeep Wrangler Rubicon Model Araba-1:27 model ölçeğinde Model araba

    TLSold
  • Chevrolet  Corvette Model Araba-Maisto 1/24 ölçeğinde1970 Model Chevy Corvette T-Top model araba

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Chevrolet Corvette Model Araba-Maisto 1/24 ölçeğinde1970 Model Chevy Corvette T-Top model araba

    TLSold
  • Junghans Vintage Masa Saati-Almanya yapımı Vintage alarmlı masa saati 6 cm çapında 7 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Junghans Vintage Masa Saati-Almanya yapımı Vintage alarmlı masa saati 6 cm çapında 7 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Serkisof  Çalar Saat-Sovyetler Birliği yapımı Serkisof  Tren temalı alarmlı masa saati. 11,5 cm çapında 16 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Serkisof Çalar Saat-Sovyetler Birliği yapımı Serkisof Tren temalı alarmlı masa saati. 11,5 cm çapında 16 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Diamonds  Masa Saati-Kare formunda alarmlı masa saati. Saatin üst kısmında alarm kapatma düğmesi eksiktir.12,5x12,5 cm ölçülerindedir

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Diamonds Masa Saati-Kare formunda alarmlı masa saati. Saatin üst kısmında alarm kapatma düğmesi eksiktir.12,5x12,5 cm ölçülerindedir

    TLSold
  • Savoy Hotel Kol Düğmeleri-İskambil kağıtları simgelerinden oluşan orijinal kutusunda bir çift kol düğmesi

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Savoy Hotel Kol Düğmeleri-İskambil kağıtları simgelerinden oluşan orijinal kutusunda bir çift kol düğmesi

    TLSold
  • Viyana Kahve Fincanı-19. yüzyıl resssamlarından Angelica  Kaufmann  eserleri ile bezeli  kahve fincanı bardak altında damgalı . Avusturya üretimi koleksiyonluk

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Viyana Kahve Fincanı-19. yüzyıl resssamlarından Angelica Kaufmann eserleri ile bezeli kahve fincanı bardak altında damgalı . Avusturya üretimi koleksiyonluk

    TLSold
  • Range Rover Model Araba-Orijinal Kutusunda  tek kapı Range Rover model araba

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Range Rover Model Araba-Orijinal Kutusunda tek kapı Range Rover model araba

    TLSold
  • Mercedes -Benz Model Araba

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Mercedes -Benz Model Araba

    TLSold
  • Viyana RS Suhl Fragonard Porselen Fincan - Avusturya üretimi koleksiyonluk

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Viyana RS Suhl Fragonard Porselen Fincan - Avusturya üretimi koleksiyonluk

    TLSold
  • Riffaud Salev İtfaiye Arabası-Fransız  1972 model 1/57 ölçeğinde açılmamış kutusunda model itfaiye  arabası

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Riffaud Salev İtfaiye Arabası-Fransız 1972 model 1/57 ölçeğinde açılmamış kutusunda model itfaiye arabası

    TLSold
  • Opel Blitz İtfaiye Arabası-Almanya 1962 model 1/50 ölçeğinde açılmamış kutusunda model itfaiye arabası

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Opel Blitz İtfaiye Arabası-Almanya 1962 model 1/50 ölçeğinde açılmamış kutusunda model itfaiye arabası

    TLSold
  • Ps Laffly İtfaiye Arabası-Fransız 1950 model 1/50 ölçeğinde açılmamış kutusunda model itfaiye arabası

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Ps Laffly İtfaiye Arabası-Fransız 1950 model 1/50 ölçeğinde açılmamış kutusunda model itfaiye arabası

    TLSold
  • Delprado Camiva Model İtfaiye Arabası-italya 2001 model 1/80 ölçeğinde Vım 60-p2.5 Camiva açılmamış orijinal kutusunda model itfaiye arabası

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Delprado Camiva Model İtfaiye Arabası-italya 2001 model 1/80 ölçeğinde Vım 60-p2.5 Camiva açılmamış orijinal kutusunda model itfaiye arabası

    TLSold
  • Delprado Nikki Sky İtfaiye Arabası-Japonya 2003 model 1/80 ölçeğinde Nikki SKY Action Ladder açılmamış orijinal kutusunda model itfaiye arabası

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Delprado Nikki Sky İtfaiye Arabası-Japonya 2003 model 1/80 ölçeğinde Nikki SKY Action Ladder açılmamış orijinal kutusunda model itfaiye arabası

    TLSold
  • Viyana Kahve Fincanı-Altın vermeyli ve güllerle süslenmiş şık bir kahve fincanımızdır. Avusturya üretimi koleksiyonluk

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Viyana Kahve Fincanı-Altın vermeyli ve güllerle süslenmiş şık bir kahve fincanımızdır. Avusturya üretimi koleksiyonluk

    TLSold
  • Delprado Peugot İtfaiye Arabası-Fransa 1/43 ölçeğinde Electrical Proto H2O Peugot Citröen  açılmamış orijinal kutusunda itfaiye model arabası

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Delprado Peugot İtfaiye Arabası-Fransa 1/43 ölçeğinde Electrical Proto H2O Peugot Citröen açılmamış orijinal kutusunda itfaiye model arabası

    TLSold
  • Alfa Romeo Model Araba-Burago marka orijinal kutusunda 1932 model Alfa Romeo model arabasıdır. Kutunun  jelatin kısmında yırtılmalar mevcuttur.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Alfa Romeo Model Araba-Burago marka orijinal kutusunda 1932 model Alfa Romeo model arabasıdır. Kutunun jelatin kısmında yırtılmalar mevcuttur.

    TLSold
  • Chevrolet  Bel Air  Model araba-1/24 ölçeğinde 1957 model  Chevy Bel air model arabamızdır.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Chevrolet Bel Air Model araba-1/24 ölçeğinde 1957 model Chevy Bel air model arabamızdır.

    TLSold
  • Ford Mustang Model Araba-1970 model  1/24 ölçeğinde Ford Mustang  model araba

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Ford Mustang Model Araba-1970 model 1/24 ölçeğinde Ford Mustang model araba

    TLSold
  • Morita Super Model İtfaiye Arabası-Japonya 1/64 ölçeğinde 1985 model Morita Super Gyro Ladder açılmamış paketinde model itfaiye arabası

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Morita Super Model İtfaiye Arabası-Japonya 1/64 ölçeğinde 1985 model Morita Super Gyro Ladder açılmamış paketinde model itfaiye arabası

    TLSold
  • Delprado Fourgon Pompe İtfaiye Arabası-Fransa 1980 model 1/72 ölçeğinde Fourgon Pompe Berliet Tonne açılmamış orijinal paketinde itfaiye arabası

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Delprado Fourgon Pompe İtfaiye Arabası-Fransa 1980 model 1/72 ölçeğinde Fourgon Pompe Berliet Tonne açılmamış orijinal paketinde itfaiye arabası

    TLSold
  • Viyana Kahve Fincanı-Altın vermeyli ve güllerle süslenmiş şık bir kahve fincanımızdır.Avusturya üretimi koleksiyonluk

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Viyana Kahve Fincanı-Altın vermeyli ve güllerle süslenmiş şık bir kahve fincanımızdır.Avusturya üretimi koleksiyonluk

    TLSold
  • Mercedes -Benz Model Araba-orijinal kutusundadır.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    Mercedes -Benz Model Araba-orijinal kutusundadır.

    TLSold
  • Divit Kalem Seti-Cam hokkalık, mürekkep ve tüylü kalem setinden olusan şık bir divit kalem setimizdir

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Divit Kalem Seti-Cam hokkalık, mürekkep ve tüylü kalem setinden olusan şık bir divit kalem setimizdir

    TLSold
  • Peter Porselen Kurmalı Duvar Saati-Almanya yapımı Peter marka porselen saatimizin ön camı ve anahtarı mevcut değildir.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Peter Porselen Kurmalı Duvar Saati-Almanya yapımı Peter marka porselen saatimizin ön camı ve anahtarı mevcut değildir.

    TLSold
  • Minyatür Limoges  Porselen Kutu Seti-Fransız Limoges marka Cobalt üzeri 24 ayar altın desenleri ile süslenmiş üç adet minyatür kutularımızdır.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Minyatür Limoges Porselen Kutu Seti-Fransız Limoges marka Cobalt üzeri 24 ayar altın desenleri ile süslenmiş üç adet minyatür kutularımızdır.

    TLSold
  • Osmanlı Dönem Halka Örme Bozuk Para Cüzdanı-Alpaga Vintage  açma kısmı köpek figürü ile işlenmiş harika şık bir bozuk para cüzdanıdır.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Osmanlı Dönem Halka Örme Bozuk Para Cüzdanı-Alpaga Vintage açma kısmı köpek figürü ile işlenmiş harika şık bir bozuk para cüzdanıdır.

    TLSold
  • Junghans  Kurmalı Erkek Kol Saati-Almanya yapımı alttan saniyeli dönem ürünü kol saati

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Junghans Kurmalı Erkek Kol Saati-Almanya yapımı alttan saniyeli dönem ürünü kol saati

    TLSold
  • Gümüş Para Klipsi-19,5 gr ağırlığındadır.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Gümüş Para Klipsi-19,5 gr ağırlığındadır.

    TLSold
  • Tekel  İdaresi Yeni Rakı Şişesi 35 cl -24 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Tekel İdaresi Yeni Rakı Şişesi 35 cl -24 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Tabii Kanyak Şişesi-19 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Tabii Kanyak Şişesi-19 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Tekel İdaresi 45 Derecelik Yeni Rakı Şişesi-18,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Tekel İdaresi 45 Derecelik Yeni Rakı Şişesi-18,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Asbach Uralt viski şişesi-30 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Asbach Uralt viski şişesi-30 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Porselen Çoban Lambası-Fransız yapımı R porcelaine marka cobalt mavisi çoban lambası yaklaşık 13,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Porselen Çoban Lambası-Fransız yapımı R porcelaine marka cobalt mavisi çoban lambası yaklaşık 13,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Likör Kadehleri-Altın vermeyli el boyaması  desenleri ile süslenmiş dört adet likör kadehlerimizdir. 9,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Likör Kadehleri-Altın vermeyli el boyaması desenleri ile süslenmiş dört adet likör kadehlerimizdir. 9,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Osmanlı Model El Yapımı Büyük Boy Kupa Bardak-Yeni yapım ( 1980'ler ) el boyaması kuş desenleri ile büyük boy kupa bardak seramik üzerinde sır çatlakları mevcuttur. 11 cm çapında 13,5 cm yüksekliğinde kulbu ile birlikte 16 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Osmanlı Model El Yapımı Büyük Boy Kupa Bardak-Yeni yapım ( 1980'ler ) el boyaması kuş desenleri ile büyük boy kupa bardak seramik üzerinde sır çatlakları mevcuttur. 11 cm çapında 13,5 cm yüksekliğinde kulbu ile birlikte 16 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Karaf-Mavi camdan sofralarınızı süsleyecek 2 adet karaf. 31 cm yüksekliğinde 11 cm gövde çapındadır.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Karaf-Mavi camdan sofralarınızı süsleyecek 2 adet karaf. 31 cm yüksekliğinde 11 cm gövde çapındadır.

    TLSold
  • Altın Vermeyli Şık İki Adet Vazomuzdur.-Turkuaz renk üzerine altın vermeyle işlenmiş iki adet  vazomuzdur. Bir vazomuzun altında fotoğrafta da görüldüğü gibi dışından görülmeyen hafif bir kırık vardır. Damgasının menşei tam olarak bilinememektedir. 18,5 cm yüksekliğinde 11 cm ağız çapındadır.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Altın Vermeyli Şık İki Adet Vazomuzdur.-Turkuaz renk üzerine altın vermeyle işlenmiş iki adet vazomuzdur. Bir vazomuzun altında fotoğrafta da görüldüğü gibi dışından görülmeyen hafif bir kırık vardır. Damgasının menşei tam olarak bilinememektedir. 18,5 cm yüksekliğinde 11 cm ağız çapındadır.

    TLSold
  • Eski Çini Duvar Tabağı-El yapımı kuşlar ve ve karanfil çiçekleri ile işlenmiş yaklaşık 16 cm çapında duvar tabağımızdır. 22,5 cm çapındadır.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Eski Çini Duvar Tabağı-El yapımı kuşlar ve ve karanfil çiçekleri ile işlenmiş yaklaşık 16 cm çapında duvar tabağımızdır. 22,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Salomon Mektup Açacağı-Sap kısmında davut yıldızı işlemeli mektup açacağımızdır. 15,5 cm uzunluğundadır

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Salomon Mektup Açacağı-Sap kısmında davut yıldızı işlemeli mektup açacağımızdır. 15,5 cm uzunluğundadır

    TLSold
  • Pirinç at arabası-26,5 cm genişliğinde, 9,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Pirinç at arabası-26,5 cm genişliğinde, 9,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Gümüş  Atatürk Rölyefi-İtalyan yapımı  sertifikalı gümüş Atatürk rölyefi 10,5 x 7 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Gümüş Atatürk Rölyefi-İtalyan yapımı sertifikalı gümüş Atatürk rölyefi 10,5 x 7 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Almanya Cumhuriyeti Prof Baskı  Euro para seti-Stututgart Eyalet Darphanesi tarafından basılmıştır.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Almanya Cumhuriyeti Prof Baskı Euro para seti-Stututgart Eyalet Darphanesi tarafından basılmıştır.

    TLSold
  • Almanya Cumhuriyeti  Euro para seti-2007 yılı hatıra para seti  ve 2 euroluk Roma Anlaşmalarının 50. yılı hatıra parası ile birliktedir.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Almanya Cumhuriyeti Euro para seti-2007 yılı hatıra para seti ve 2 euroluk Roma Anlaşmalarının 50. yılı hatıra parası ile birliktedir.

    TLSold
  • Almanya Cumhuriyeti Prof Baskı  Euro para seti-2002 yılı Berlin Eyalet Darphanesi tarafından basılmıştır.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Almanya Cumhuriyeti Prof Baskı Euro para seti-2002 yılı Berlin Eyalet Darphanesi tarafından basılmıştır.

    TLSold
  • Almanya Cumhuriyeti  Prof Baskı Euro para seti-2003 yılı Hamburg darphanesi tarafından basılmıştır.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Almanya Cumhuriyeti Prof Baskı Euro para seti-2003 yılı Hamburg darphanesi tarafından basılmıştır.

    TLSold
  • Almanya Cumhuriyeti Prof Baskı Euro para seti-2004 yılı Hamburg darphanesi tarafından basılmıştır.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Almanya Cumhuriyeti Prof Baskı Euro para seti-2004 yılı Hamburg darphanesi tarafından basılmıştır.

    TLSold
  • Almanya Cumhuriyeti Prof 999 ayar Gümüş 2 Euro Hatıra  Para Seti-2006 da 2021 yılına kadar basılan 2 Euro hatıra paraları specimen 
 setimizdir. içinde 16 adet gümüş 2 Euro vardır ( 32 euro)

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Almanya Cumhuriyeti Prof 999 ayar Gümüş 2 Euro Hatıra Para Seti-2006 da 2021 yılına kadar basılan 2 Euro hatıra paraları specimen setimizdir. içinde 16 adet gümüş 2 Euro vardır ( 32 euro)

    TLSold
  • Ahmet Kaya LP-Resitalller 2 yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Ahmet Kaya LP-Resitalller 2 yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Sevgilerimle Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Sezen Aksu LP-Sevgilerimle Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • İlhan İrem LP-Seni Seviyorum Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 169

    Lot: 169

    İlhan İrem LP-Seni Seviyorum Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Arif Sağ LP-İnsan Olmaya Geldim Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 170

    Lot: 170

    Arif Sağ LP-İnsan Olmaya Geldim Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Mazhar Fuat Özkan LP-Peki Peki Anladık Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Mazhar Fuat Özkan LP-Peki Peki Anladık Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • MFÖ LP-Collection Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 172

    Lot: 172

    MFÖ LP-Collection Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Kardelen Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Sezen Aksu LP-Kardelen Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Ferdi Özbeğen LP-Şarkılarım Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Ferdi Özbeğen LP-Şarkılarım Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Deli Kızın Türküsü Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Sezen Aksu LP-Deli Kızın Türküsü Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • İbrahim Özgür Taş Plak-Duygularım (Tango)- Sönmedi Ateşim (Tango)

    Lot No: 176

    Lot: 176

    İbrahim Özgür Taş Plak-Duygularım (Tango)- Sönmedi Ateşim (Tango)

    TLSold
  • Perihan Altındağ Sözeri Taş Plak -Varsın Gönül Aşkınla Harap Olsun Efendim. - Hicaz Şarkı Dil Yaresi

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Perihan Altındağ Sözeri Taş Plak -Varsın Gönül Aşkınla Harap Olsun Efendim. - Hicaz Şarkı Dil Yaresi

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Söylüyor Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Sezen Aksu LP-Söylüyor Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Işık Doğudan Yükselir  Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Sezen Aksu LP-Işık Doğudan Yükselir Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Ajda Pekkan LP-Unutulmayanlar  Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Ajda Pekkan LP-Unutulmayanlar Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Ahmet Kaya LP-Biraz da Sen Ağla Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Ahmet Kaya LP-Biraz da Sen Ağla Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Yüksek Sadakat LP-Yüksek Sadakat  Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Yüksek Sadakat LP-Yüksek Sadakat Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • İlhan Şeşen LP-Neler Oluyor Bize  Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 183

    Lot: 183

    İlhan Şeşen LP-Neler Oluyor Bize Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Volkan Konak LP-Klasikleri-1  Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Volkan Konak LP-Klasikleri-1 Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Müslüm Gürses LP-Dünya Yalan  Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Müslüm Gürses LP-Dünya Yalan Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Mehter Marşları LP- Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Mehter Marşları LP- Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Ege Yaren Geceleri LP-Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Ege Yaren Geceleri LP-Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Cengiz Kurtoğlu LP-Yıllarım Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Cengiz Kurtoğlu LP-Yıllarım Yeni baskı açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Seltmann Weiden Porselen Fincan-Batı Almanya yapımı Royal China serisi kırmızı güllerle süslenmiş şık bir çay- kahve fincanı

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Seltmann Weiden Porselen Fincan-Batı Almanya yapımı Royal China serisi kırmızı güllerle süslenmiş şık bir çay- kahve fincanı

    TLSold
  • Deutscland Kahve Fincanı  -Altın vermeyli desenler ile işlenmiş şık bir kahve fincanımızdır. Damgasında bulunan zeytin dallarının açılımı bilinmemektedir.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Deutscland Kahve Fincanı -Altın vermeyli desenler ile işlenmiş şık bir kahve fincanımızdır. Damgasında bulunan zeytin dallarının açılımı bilinmemektedir.

    TLSold
  • Limoges Kahve Fincanı-Fransız Limoges marka fincanımızı Colma Katedrali ve leylekler ile  süslenmiştir.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Limoges Kahve Fincanı-Fransız Limoges marka fincanımızı Colma Katedrali ve leylekler ile süslenmiştir.

    TLSold
  • Porcelaine De Sologne-Fransız Lamotte marka beyaz zemin üzerine mavi karanfiller ile süslenmiş şık bir kahve fincanımızdır.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Porcelaine De Sologne-Fransız Lamotte marka beyaz zemin üzerine mavi karanfiller ile süslenmiş şık bir kahve fincanımızdır.

    TLSold
  • Royal Kendal Çay Fincanı-İngiliz porselen markası Royal Kendall'ın sarı çiçekleri ile süslü şık bir çay fincanımızdır.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Royal Kendal Çay Fincanı-İngiliz porselen markası Royal Kendall'ın sarı çiçekleri ile süslü şık bir çay fincanımızdır.

    TLSold
  • Seltmann Weiden Porselen Fincan-Batı Almanya yapımı Royal China serisi mor menekşelerle süslenmiş şık bir çay- kahve fincanı

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Seltmann Weiden Porselen Fincan-Batı Almanya yapımı Royal China serisi mor menekşelerle süslenmiş şık bir çay- kahve fincanı

    TLSold
  • Winterling  Çay Fincanı-Bavaria Winterling Martleuthen çay fincanımızdir. Altın vermeyli iç kısmı kırmızı güllerle süslenmiştir.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Winterling Çay Fincanı-Bavaria Winterling Martleuthen çay fincanımızdir. Altın vermeyli iç kısmı kırmızı güllerle süslenmiştir.

    TLSold
  • Bavaria Trio Set-Almanya GCK Bavaria marka el boyaması çok şık trio setimizdir.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Bavaria Trio Set-Almanya GCK Bavaria marka el boyaması çok şık trio setimizdir.

    TLSold
  • Limoges Büyük Boy Çay-Çorba Fincanı-Fransız Veritable porselen Sofafils Limoges porselen fincanımız Napolyon ve eşi Josephine ile desenleri ile süslenmiştir.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Limoges Büyük Boy Çay-Çorba Fincanı-Fransız Veritable porselen Sofafils Limoges porselen fincanımız Napolyon ve eşi Josephine ile desenleri ile süslenmiştir.

    TLSold
  • US Zone Porselen Ayaklı Servis Tabağı-2. Dünya savaşında Amerika'nın Almanya'yı işgali sırasında üretilen çok nadir porselenlerdendir. Savaş ürünü olduğu için tüm dünya koleksiyonerlerinin ilgi odağıdır.12 cm yüksekliğinde 23 cm tabak çapındadır.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    US Zone Porselen Ayaklı Servis Tabağı-2. Dünya savaşında Amerika'nın Almanya'yı işgali sırasında üretilen çok nadir porselenlerdendir. Savaş ürünü olduğu için tüm dünya koleksiyonerlerinin ilgi odağıdır.12 cm yüksekliğinde 23 cm tabak çapındadır.

    TLSold
  • Winterling  Çay Fincanı-Bavaria Winterling Martleuthen çay fincanımızdir. Altın vermeyli iç kısmı kırmızı çiçeklerle süslenmiştir.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Winterling Çay Fincanı-Bavaria Winterling Martleuthen çay fincanımızdir. Altın vermeyli iç kısmı kırmızı çiçeklerle süslenmiştir.

    TLSold
  • Limoges Porselen Sunum Tabağı-Fransız SA limoges Yelkenli deseniyle çok şık bir porselen tabağımızdır. 10,5x10 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Limoges Porselen Sunum Tabağı-Fransız SA limoges Yelkenli deseniyle çok şık bir porselen tabağımızdır. 10,5x10 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Limoges Porselen Tabak-Fransız Limoges marka altın vermeyli kır çiçekleri ile süslenmiş minyatür tabağımızdır. 12x7,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Limoges Porselen Tabak-Fransız Limoges marka altın vermeyli kır çiçekleri ile süslenmiş minyatür tabağımızdır. 12x7,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Limoges Porselen  Tabak-14 cm çapındadır.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Limoges Porselen Tabak-14 cm çapındadır.

    TLSold
  • Limoges Porselen Çerçeve-Fransız Limoges Goumoy - Labesse porselen tabağımız Amerika'nın 1893 yılında üretilen ilk otomobili olan Duryea 1893 ile süslenmiştir. Yaklaşık 10cm çapındadır. 9 cm çapındadır

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Limoges Porselen Çerçeve-Fransız Limoges Goumoy - Labesse porselen tabağımız Amerika'nın 1893 yılında üretilen ilk otomobili olan Duryea 1893 ile süslenmiştir. Yaklaşık 10cm çapındadır. 9 cm çapındadır

    TLSold
  • Vinterling Bavaris Çerezlik-Almanya Winterling Bavaria marka el boyaması dört adet çerezliğimizdir. 13 cm çapında 3,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Vinterling Bavaris Çerezlik-Almanya Winterling Bavaria marka el boyaması dört adet çerezliğimizdir. 13 cm çapında 3,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • PF Porselen Bonbonyer-14,5 cm çapında 7 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    PF Porselen Bonbonyer-14,5 cm çapında 7 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Capodimonte Porselen Sütlük ve Şekerlik -Pembe güllerle süslenmiş kenarları altın vermeyli bej renkli porselen ve şekerliğimizdir. Şekerliğimiz 14 cm yüksekliğinde, 10 cm çapındadır, sütlük 11,5 cm yüksekliğinde, 10 cm genişliğindedir.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Capodimonte Porselen Sütlük ve Şekerlik -Pembe güllerle süslenmiş kenarları altın vermeyli bej renkli porselen ve şekerliğimizdir. Şekerliğimiz 14 cm yüksekliğinde, 10 cm çapındadır, sütlük 11,5 cm yüksekliğinde, 10 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Capodimonte Porselen Bonbonyer-Pembe güllerle süslenmiş kuğu formunda bej renkli bonbonyer12x10 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Capodimonte Porselen Bonbonyer-Pembe güllerle süslenmiş kuğu formunda bej renkli bonbonyer12x10 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Capodimonte Porselen Şekerlik-Mavi güllerle süslenmiş şık bir şekerliğimizdir.14x10 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Capodimonte Porselen Şekerlik-Mavi güllerle süslenmiş şık bir şekerliğimizdir.14x10 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • El Yapımı Mermer Mini Vazo-10 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    El Yapımı Mermer Mini Vazo-10 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • El Yapımı Mermer Çakmaklık-10 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    El Yapımı Mermer Çakmaklık-10 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Mourano El Yapımı Elma Obje-12,5 cm yüksekliğinde, 9 cm çapındadır.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Mourano El Yapımı Elma Obje-12,5 cm yüksekliğinde, 9 cm çapındadır.

    TLSold
  • Büyük Boy Bira Şişesi-Cam üzerine porselen kaplı büyük boy yaklaşık 2 litre ölçüsünde bira şişesi. Şişenin alt kısmında resimlerde görüldüğü gibi bozulmalar vardır 33,5 cm yüksekliğinde kulbu ile birlikte 18 cm genişliğindedir.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Büyük Boy Bira Şişesi-Cam üzerine porselen kaplı büyük boy yaklaşık 2 litre ölçüsünde bira şişesi. Şişenin alt kısmında resimlerde görüldüğü gibi bozulmalar vardır 33,5 cm yüksekliğinde kulbu ile birlikte 18 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Eski Alman Luminarc Mosel veya Rhein şarap kadehi-11 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Eski Alman Luminarc Mosel veya Rhein şarap kadehi-11 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Kuğu Vazo-Kuğu formunda altın vermeyle süslenmiş evinizin en güzel yerini süsleyecel şık bir vazo 20x18 cm ölçülerindedir..

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Kuğu Vazo-Kuğu formunda altın vermeyle süslenmiş evinizin en güzel yerini süsleyecel şık bir vazo 20x18 cm ölçülerindedir..

    TLSold
  • Gien Harmonie  Tabak Seti-18,5 cm çapındadır.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Gien Harmonie Tabak Seti-18,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Royal Wessex Gravür Baskı Pasta Tabakları-İngiltere Royal Wessex  marka gravür baskı yapılmış 6 adet pasta tabaklarımızdır. 25,5 cm çapındadır.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Royal Wessex Gravür Baskı Pasta Tabakları-İngiltere Royal Wessex marka gravür baskı yapılmış 6 adet pasta tabaklarımızdır. 25,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Osmanlı Tuğralı Çini Duvar Tabağı-32,5 cm çapındadır.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Osmanlı Tuğralı Çini Duvar Tabağı-32,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Churchill Blue Willow Seramik Çukur Tabakları-1795 yılından beri İngilterenin seramik markası olan churchill tabaklarımız uzakdoğu motiflerimiz ile süslenmiş dört adet çukur tabaklarımızdır. 20 cm çapındadır. 17 cm çapındadır.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Churchill Blue Willow Seramik Çukur Tabakları-1795 yılından beri İngilterenin seramik markası olan churchill tabaklarımız uzakdoğu motiflerimiz ile süslenmiş dört adet çukur tabaklarımızdır. 20 cm çapındadır. 17 cm çapındadır.

    TLSold
  • Veritable Porcelain Pasta Tabağı-Fransız Veritable  porselen çiçek desenli 6 adet pasta tabaklarımızdır. 18 cm çapındadır.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Veritable Porcelain Pasta Tabağı-Fransız Veritable porselen çiçek desenli 6 adet pasta tabaklarımızdır. 18 cm çapındadır.

    TLSold
  • Veritable Porcelain Pasta tabağı-Fransız Veritable  porselen Siyah güllerle desenli 2 fincanlı sütlük ve şekerlikten oluşan çay setimizdir.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Veritable Porcelain Pasta tabağı-Fransız Veritable porselen Siyah güllerle desenli 2 fincanlı sütlük ve şekerlikten oluşan çay setimizdir.

    TLSold
  • Winterling Çerezlik-Almanya yapımı Winterling Bavaria kuş ve çiçek desenli kenarları altın vermeyli şık iki adet küçük tabağımızdır. 11 cm çapındadır.

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Winterling Çerezlik-Almanya yapımı Winterling Bavaria kuş ve çiçek desenli kenarları altın vermeyli şık iki adet küçük tabağımızdır. 11 cm çapındadır.

    TLSold
  • Zin Kapaklı Cam Bira Bardakları-13,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Zin Kapaklı Cam Bira Bardakları-13,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Cam Parfüm Şişesi-Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Limoges Porselen Kare Sunum Kasesi-Fransız marka el boyaması ejderha desenli kare sunum tabağı, 17,5x17,5x3 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Limoges Porselen Kare Sunum Kasesi-Fransız marka el boyaması ejderha desenli kare sunum tabağı, 17,5x17,5x3 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • J&C Porselen Sosluk-Fransız J&C marka özel tasarım sosluğumuzdur.15,5x12,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 232

    Lot: 232

    J&C Porselen Sosluk-Fransız J&C marka özel tasarım sosluğumuzdur.15,5x12,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Porselen Damlatmaz Bardak-Çek cumhuriyeti yapımı Karlovy kale temalı bardak 14x14cm ölçülerindedir.

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Porselen Damlatmaz Bardak-Çek cumhuriyeti yapımı Karlovy kale temalı bardak 14x14cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Mazagran Kupa-Fransız porselen markasının Cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türünün bardaklarıdır. 8 cm yüksekliğinde, 7 cm ağız çapındadır.

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Mazagran Kupa-Fransız porselen markasının Cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türünün bardaklarıdır. 8 cm yüksekliğinde, 7 cm ağız çapındadır.

    TLSold
  • El Boyaması Kare Formda Sunum Tabağı-16x16 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 235

    Lot: 235

    El Boyaması Kare Formda Sunum Tabağı-16x16 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Limoges Vazo-Fransız marka çiçek desenleri ile süslenmiş şık bir vazomuzdur. 18,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Limoges Vazo-Fransız marka çiçek desenleri ile süslenmiş şık bir vazomuzdur. 18,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Limoges Porselen Yumurta Vazo-Fransız marka yumurta formunda üç ayaklı vazo, 11,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Limoges Porselen Yumurta Vazo-Fransız marka yumurta formunda üç ayaklı vazo, 11,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • El Boyaması Yumurta Obje-7 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    El Boyaması Yumurta Obje-7 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Bakır Vazo-24 cm yüksekliğinde Selçuklar  damgalı bakır vazo

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Bakır Vazo-24 cm yüksekliğinde Selçuklar damgalı bakır vazo

    TLSold
  • Pirinç Tek Mumluk İki adet Şamdan

    Lot No: 240

    Lot: 240

    Pirinç Tek Mumluk İki adet Şamdan

    TLSold
  • Hatem İşi Sandık-400 yılıdır İran'ın en bilinen sanatlarından olan Hatem işi anahtarlı sandığımızdır. 23x14,5x7,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Hatem İşi Sandık-400 yılıdır İran'ın en bilinen sanatlarından olan Hatem işi anahtarlı sandığımızdır. 23x14,5x7,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Alman Gümüşü Kutu-İçi kırmızı kadife döşeli kabartma gül rölyefleri ile süslenmiş oval formda kutumuzdur.11x7,5x5,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Alman Gümüşü Kutu-İçi kırmızı kadife döşeli kabartma gül rölyefleri ile süslenmiş oval formda kutumuzdur.11x7,5x5,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Pirinç Çekecek-48 cm uzunluğundadır.

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Pirinç Çekecek-48 cm uzunluğundadır.

    TLSold
  • Diamond Pilli Satranç Saati-Arka pil kapağı eksiktir. Haliyle 18x10x6,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Diamond Pilli Satranç Saati-Arka pil kapağı eksiktir. Haliyle 18x10x6,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Sedef Kakmalı Ahşap Kutu-Balıklar, istiridye kabukları temalı sedef kakmalı ahşap kutumuzdur. 12x8x4 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Sedef Kakmalı Ahşap Kutu-Balıklar, istiridye kabukları temalı sedef kakmalı ahşap kutumuzdur. 12x8x4 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Çini Seramik Sunum Tabağı-18x24,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Çini Seramik Sunum Tabağı-18x24,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Çini Seramik Sürahi Obje-20 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Çini Seramik Sürahi Obje-20 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Formalities  Baum Bross Fildişi Vazo Porselen Vazo-19 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Formalities Baum Bross Fildişi Vazo Porselen Vazo-19 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Zin Metal Kapaklı  Bira Bardağı-15,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Zin Metal Kapaklı Bira Bardağı-15,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Maria Theresia Ajurlu  Porselen Vazo-13cm yüksekliğinde, 10,5 cm ağız çağındadır.

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Maria Theresia Ajurlu Porselen Vazo-13cm yüksekliğinde, 10,5 cm ağız çağındadır.

    TLSold
  • Wedgwood Mini Vazo-1835 yılında İngiltere'de kurulan Wegdwood marka tavuskuşu desenli kenarları kulplu mini vazomuzdur.8,5 cm yüksekliğinde, 7 cm ağız çapındadır.

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Wedgwood Mini Vazo-1835 yılında İngiltere'de kurulan Wegdwood marka tavuskuşu desenli kenarları kulplu mini vazomuzdur.8,5 cm yüksekliğinde, 7 cm ağız çapındadır.

    TLSold
  • Limoges Vazo-Fransız marka el boyaması mavi çiçekler ve altın vermey desenlerle süslü  mini vazomuzdur. 10,5 cm yüksekliğinde, 9 cm ağız çapındadır.

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Limoges Vazo-Fransız marka el boyaması mavi çiçekler ve altın vermey desenlerle süslü mini vazomuzdur. 10,5 cm yüksekliğinde, 9 cm ağız çapındadır.

    TLSold
  • Vintage Opal Cam Eczacı Kavanozu-Belçika yapımı kabartma  damgalı bu kavanoz mutfağınızda her türlü malzemeniz için kullanılabilir. Yaklaşık 17  cm yüksekliğinde, 8 cm çapındadır.

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Vintage Opal Cam Eczacı Kavanozu-Belçika yapımı kabartma damgalı bu kavanoz mutfağınızda her türlü malzemeniz için kullanılabilir. Yaklaşık 17 cm yüksekliğinde, 8 cm çapındadır.

    TLSold
  • Seramik Gövdeli Pirinç Mumluk-16 cm yüksekliğinde, 12,5 cm alt ayak çapındadır.

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Seramik Gövdeli Pirinç Mumluk-16 cm yüksekliğinde, 12,5 cm alt ayak çapındadır.

    TLSold
  • Bernardaud Limoges Tütsülük-Fransız Bernardaud Limoges marka porselen mavi çeçeklerle süslenmiş tütsülüğümüz yakşalık 7 cm yüksekliğinde 7 cm çapındadır.

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Bernardaud Limoges Tütsülük-Fransız Bernardaud Limoges marka porselen mavi çeçeklerle süslenmiş tütsülüğümüz yakşalık 7 cm yüksekliğinde 7 cm çapındadır.

    TLSold
  • Royal Tettau  Bonbonyer-Almanya Bavaria porselen şık bir bonbonyerimizdir. Mavi çiçekler ve gümüş vermeyle detaylandırılmıştır. Kapaklı 11 cm çapında,  9 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Royal Tettau Bonbonyer-Almanya Bavaria porselen şık bir bonbonyerimizdir. Mavi çiçekler ve gümüş vermeyle detaylandırılmıştır. Kapaklı 11 cm çapında, 9 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Limoges Minyatür Tabak-Fransız Limoges marka Fragonard tarzda altın vermeyli yaklaşık 8 cm çapında çık bir tabağımızdır.

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Limoges Minyatür Tabak-Fransız Limoges marka Fragonard tarzda altın vermeyli yaklaşık 8 cm çapında çık bir tabağımızdır.

    TLSold
  • Limoges Minyatür Vazo-Kırmızı ve mavi çiçeklerle süslenmiş ağız kısmı altın vermeyli minyatür vazomuz yaklaşık 6 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Limoges Minyatür Vazo-Kırmızı ve mavi çiçeklerle süslenmiş ağız kısmı altın vermeyli minyatür vazomuz yaklaşık 6 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Murano Cam Şekerlik-Sepet formunda murano cam şekerliğimizin sarı çiçek kısmında çok hafif bir kırığı vardır.14 cm yüksekliğinde, 14 cm genişliğindedir.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    Murano Cam Şekerlik-Sepet formunda murano cam şekerliğimizin sarı çiçek kısmında çok hafif bir kırığı vardır.14 cm yüksekliğinde, 14 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Minyatür Tabak -İngiltere çini porselen minyatür tabak. Yaklaşık 5,5 cm çapındadır.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Minyatür Tabak -İngiltere çini porselen minyatür tabak. Yaklaşık 5,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Mitterteich Bavaria Fincan-1800 lü yıllarda Almanya'da kurulan porselen markasının pembe güller ve altın vermeyle bezenmiş şık bir kahve fincanımızdır.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Mitterteich Bavaria Fincan-1800 lü yıllarda Almanya'da kurulan porselen markasının pembe güller ve altın vermeyle bezenmiş şık bir kahve fincanımızdır.

    TLSold
  • Limoges SAP Porselen Tencere-Fransız Limoges SAP marka altın vermeyle ve fragonart desenlerle süslenmiş şık bir porselen tenceremizdir. Tencere iç ölçüsü 16x23,5 cm ölçülerinde, kapaklı 15,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Limoges SAP Porselen Tencere-Fransız Limoges SAP marka altın vermeyle ve fragonart desenlerle süslenmiş şık bir porselen tenceremizdir. Tencere iç ölçüsü 16x23,5 cm ölçülerinde, kapaklı 15,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Les Porselen Tepsi-35x16 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Les Porselen Tepsi-35x16 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Pillivuyt Porselen Tepsi-Tepsinin arka kısmında hem Pillivuyt Fransa damgası hem de Fine Veritable porcelaine Colombia damgası bulunmaktadır. 7x15 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Pillivuyt Porselen Tepsi-Tepsinin arka kısmında hem Pillivuyt Fransa damgası hem de Fine Veritable porcelaine Colombia damgası bulunmaktadır. 7x15 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Porselen Tepsi-Tepsimizin arka kısmı damgalıdır, fakat damganın menşei bilinmemektedir. 35,5x15,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Porselen Tepsi-Tepsimizin arka kısmı damgalıdır, fakat damganın menşei bilinmemektedir. 35,5x15,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Manifattura Royal Porselen Tabak-Fragonard desenli kenarları altın vermeyli şık bir sunum tabağımızdır. Yaklaşık 27,5 cm çapındadır.

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Manifattura Royal Porselen Tabak-Fragonard desenli kenarları altın vermeyli şık bir sunum tabağımızdır. Yaklaşık 27,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Veritable Porselen sunum tabağı-Fransız ressam Jean-Antoine Watteau resimleri ile süslenmiş şık bir sunum tabağımızdır. 27,5 cm çapındadır.

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Veritable Porselen sunum tabağı-Fransız ressam Jean-Antoine Watteau resimleri ile süslenmiş şık bir sunum tabağımızdır. 27,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Petrus Regout  Maastricht Porselen Çukur Tabakları-17. yüzyılda Hollanda'da kurulan markanın Old England eski desen serilerinden birinin adıdır. 6 adet çukur tabaktan oluşmaktadır. 23,5 cm çapındadır.

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Petrus Regout  Maastricht Porselen Çukur Tabakları-17. yüzyılda Hollanda'da kurulan markanın Old England eski desen serilerinden birinin adıdır. 6 adet çukur tabaktan oluşmaktadır. 23,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Luneville KG Porselen Çukur Tabakları-Fransız KG Luneville marka gravür baskı 6 adet çukur tabaklarımızdır. 24 cm çapındadır.

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Luneville KG Porselen Çukur Tabakları-Fransız KG Luneville marka gravür baskı 6 adet çukur tabaklarımızdır. 24 cm çapındadır.

    TLSold
  • De Luxe Porselen Konyak Şişesi-Fransız marka Napolyon ve Josephine temalı silindir şeklinde tasarlanmıştır. Kapak kısmı altın vermeyli olup tamir görmüştür. 11 cm çapında, kapaksız 13,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 270

    Lot: 270

    De Luxe Porselen Konyak Şişesi-Fransız marka Napolyon ve Josephine temalı silindir şeklinde tasarlanmıştır. Kapak kısmı altın vermeyli olup tamir görmüştür. 11 cm çapında, kapaksız 13,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • R Porselen  Likör Seti-Fransız R porselen Demlik ve 7 adet fincandan oluşan çok şık bir likör setidir. Demliğin kapağı yoktur. Ağız kısmından doldurulup boşaltılmaktadır.

    Lot No: 271

    Lot: 271

    R Porselen Likör Seti-Fransız R porselen Demlik ve 7 adet fincandan oluşan çok şık bir likör setidir. Demliğin kapağı yoktur. Ağız kısmından doldurulup boşaltılmaktadır.

    TLSold
  • Limoges Porselen Çay Seti-Fransız Limoges marka mor menekşelerle bezenmiş altın vermeyli kulplar ve ayakları ile çok  şık kahve fincanları, demliki şekerlikten oluşan setimiz keyfinize keyif katmak için sizlere sunulmuştur.

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Limoges Porselen Çay Seti-Fransız Limoges marka mor menekşelerle bezenmiş altın vermeyli kulplar ve ayakları ile çok şık kahve fincanları, demliki şekerlikten oluşan setimiz keyfinize keyif katmak için sizlere sunulmuştur.

    TLSold
  • Mosa Maastricht Senli Benli Fincan Seti-Hollanda  Mossa Maastricht marka, Hollanda tahta ayakkabıları hatırlatan mavisi ile senli benli fincanlarımızdır.

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Mosa Maastricht Senli Benli Fincan Seti-Hollanda Mossa Maastricht marka, Hollanda tahta ayakkabıları hatırlatan mavisi ile senli benli fincanlarımızdır.

    TLSold
  • CNP Mazagran Kahve Kupaları-Fransa CNP marka yabani sarmaşık damgalı 1900lerin başından şik bayanların resimleri ile süslenmiş iki adet mazagran kahve fincanımızdır. Mazagran Cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türüdür. 14,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 274

    Lot: 274

    CNP Mazagran Kahve Kupaları-Fransa CNP marka yabani sarmaşık damgalı 1900lerin başından şik bayanların resimleri ile süslenmiş iki adet mazagran kahve fincanımızdır. Mazagran Cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türüdür. 14,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Mazagran Kupa-Yüzyıl başı atlı araba ve otomobil resimleri detayları ile işlenmiş mazagran kahve kupalarıdır. Cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türüdür. 12,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Mazagran Kupa-Yüzyıl başı atlı araba ve otomobil resimleri detayları ile işlenmiş mazagran kahve kupalarıdır. Cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türüdür. 12,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Winterling Bavaria Trio Set

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Winterling Bavaria Trio Set

    TLSold
  • De Straatzangers Taş plak-Vier Lange Jaren Witte Rozen

    Lot No: 290

    Lot: 290

    De Straatzangers Taş plak-Vier Lange Jaren Witte Rozen

    TLSold
  • Mieke Telkamp Taş Plak-Wochenend Polka - Die Wilden Schwane Tango

    Lot No: 291

    Lot: 291

    Mieke Telkamp Taş Plak-Wochenend Polka - Die Wilden Schwane Tango

    TLSold
  • Duo Hofmann Taş Plak-Kinderliedies -Potpourri

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Duo Hofmann Taş Plak-Kinderliedies -Potpourri

    TLSold
  • De Straatzangers Taş plak-Wanneer De Rozen Weer in Bloei Staan - Verlaten

    Lot No: 293

    Lot: 293

    De Straatzangers Taş plak-Wanneer De Rozen Weer in Bloei Staan - Verlaten

    TLSold
  • Kadın Rölyefli Teneke Kutu-14x14x7 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Kadın Rölyefli Teneke Kutu-14x14x7 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Uzakdoğu Teneke Çay Kutusu-8,5x8,5x11 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 295

    Lot: 295

    Uzakdoğu Teneke Çay Kutusu-8,5x8,5x11 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Brassil  Danneman Peierrot Teneke Puro Kutusu-8,5x7,5x1 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Brassil Danneman Peierrot Teneke Puro Kutusu-8,5x7,5x1 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • J. Whitney - A. Kramer  / Duke Ellington Taş Plak-Money is the Root of all evil - Hayfoot strawfoot

    Lot No: 297

    Lot: 297

    J. Whitney - A. Kramer / Duke Ellington Taş Plak-Money is the Root of all evil - Hayfoot strawfoot

    TLSold
  • Zeki Müren Taş Plak -Kimsesiz bir yolcuyum - Kaçamazsın

    Lot No: 298

    Lot: 298

    Zeki Müren Taş Plak -Kimsesiz bir yolcuyum - Kaçamazsın

    TLSold
  • Ballroom - Orkest Jan Corduwener Taş Plak -Unless Waltz - Roses of Picardy

    Lot No: 299

    Lot: 299

    Ballroom - Orkest Jan Corduwener Taş Plak -Unless Waltz - Roses of Picardy

    TLSold
  • Bavaria Altın Vermeyli Fragonard Desenli Demlik, Sütlük ve Şekerlik Seti

    Lot No: 300

    Lot: 300

    Bavaria Altın Vermeyli Fragonard Desenli Demlik, Sütlük ve Şekerlik Seti

    TLSold
  • Steinböck Emaye Minyatür Kutu-Avusturya yapımı Steinböck marka el yapımı ağız kısımları pirinçten  emaye kutu 5,5 cm çapında 3 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 301

    Lot: 301

    Steinböck Emaye Minyatür Kutu-Avusturya yapımı Steinböck marka el yapımı ağız kısımları pirinçten emaye kutu 5,5 cm çapında 3 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Zin Kapaklı Cam Bira Bardağı -16 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 302

    Lot: 302

    Zin Kapaklı Cam Bira Bardağı -16 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Ceylanlar ve Kuş Desenler İle Bezli Teneke Kurabiye Kutusu-15x12x7 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 303

    Lot: 303

    Ceylanlar ve Kuş Desenler İle Bezli Teneke Kurabiye Kutusu-15x12x7 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Murrays Pipo Tütün Teneke Kutusu-9 cm çapındadır

    Lot No: 304

    Lot: 304

    Murrays Pipo Tütün Teneke Kutusu-9 cm çapındadır

    TLSold
  • Emile Deltour  Okestrası Taş Plak-Spreken is zilver , zwijgen is goud  - Marslied van de wandelaars

    Lot No: 305

    Lot: 305

    Emile Deltour Okestrası Taş Plak-Spreken is zilver , zwijgen is goud - Marslied van de wandelaars

    TLSold
  • R Bavaria  Demlik ve Şekerlik-Almanya yapımı R Bavaria  marka altın vermey çiçek desenleri ile süslü çok şık bir demlik ve şekerlik

    Lot No: 306

    Lot: 306

    R Bavaria Demlik ve Şekerlik-Almanya yapımı R Bavaria marka altın vermey çiçek desenleri ile süslü çok şık bir demlik ve şekerlik

    TLSold
  • Limoges Shot Bardakları-Fransız Markası Limoges marka Napolyon ve resinleri ile süslenmiş 6 adet shot bardakları 4 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 307

    Lot: 307

    Limoges Shot Bardakları-Fransız Markası Limoges marka Napolyon ve resinleri ile süslenmiş 6 adet shot bardakları 4 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Porselen Sürahi -Pembe güllerle süslenmiş ağız kısımları altın vermeyli  şık bir sürahimizdir. Sürahinin alt kısmında tam belirgin olmayan bir damgası vardır. 17x9,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 308

    Lot: 308

    Porselen Sürahi -Pembe güllerle süslenmiş ağız kısımları altın vermeyli şık bir sürahimizdir. Sürahinin alt kısmında tam belirgin olmayan bir damgası vardır. 17x9,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Zin kapaklı Cam Bira Bardağı -13 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 309

    Lot: 309

    Zin kapaklı Cam Bira Bardağı -13 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Akordeon Potpourri Taş Plak

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Akordeon Potpourri Taş Plak

    TLSold
  • George Hofmann Taş Plak-Vendetta - De noodklok

    Lot No: 311

    Lot: 311

    George Hofmann Taş Plak-Vendetta - De noodklok

    TLSold
  • Peter Kreuder Spielt Robert Stolz Taş Plak

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Peter Kreuder Spielt Robert Stolz Taş Plak

    TLSold
  • Frederic Hippmann Taş Plak-Kub Serenade - Küsse im Dunkeln Serenade

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Frederic Hippmann Taş Plak-Kub Serenade - Küsse im Dunkeln Serenade

    TLSold
  • Kilima Hawaiians Taş Plak

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Kilima Hawaiians Taş Plak

    TLSold
  • Royal Gold Lufthansa Teneke Sigara Kutusu-11,5x11,5x1 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Royal Gold Lufthansa Teneke Sigara Kutusu-11,5x11,5x1 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Sinfonie Mertens Teneke Sigara Kutusu-14,5x7,5x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 316

    Lot: 316

    Sinfonie Mertens Teneke Sigara Kutusu-14,5x7,5x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Constantin No:85 Teneke Pipo Tütün Kutusu-8x8x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Constantin No:85 Teneke Pipo Tütün Kutusu-8x8x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Atos  Auslese Teneke Sigara Kutusu-9,5x7,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Atos Auslese Teneke Sigara Kutusu-9,5x7,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Batschari Mercedes Teneke Sigara Kutusu-14,5x11x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Batschari Mercedes Teneke Sigara Kutusu-14,5x11x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Bavaria  Kahve Fincanı

    Lot No: 320

    Lot: 320

    Bavaria Kahve Fincanı

    TLSold
  • Ironstone  Fincan-İngiltere yapımı İronstone marka fincan. Pembe tonlarında İngiltere kırsalı tasvirleri ile tablo gibi işlenmiş çok şık kusursuz setimizdir.

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Ironstone Fincan-İngiltere yapımı İronstone marka fincan. Pembe tonlarında İngiltere kırsalı tasvirleri ile tablo gibi işlenmiş çok şık kusursuz setimizdir.

    TLSold
  • Tirschenreuth Bavaria Fincan -Almanya yapımı mavi güller ve pembe çiçekler ile bezeli şık bir porselen fincanımızdır.

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Tirschenreuth Bavaria Fincan -Almanya yapımı mavi güller ve pembe çiçekler ile bezeli şık bir porselen fincanımızdır.

    TLSold
  • Kosmos Khedive Exouisit Teneke Sigara Kutusu -14x12x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 323

    Lot: 323

    Kosmos Khedive Exouisit Teneke Sigara Kutusu -14x12x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Faber Castel Teneke Boya Kalem Kutusu-11,5x10x1 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Faber Castel Teneke Boya Kalem Kutusu-11,5x10x1 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • WK Gold Blatt Expoer Teneke Sigara Kutusu-14,5x7,5x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 325

    Lot: 325

    WK Gold Blatt Expoer Teneke Sigara Kutusu-14,5x7,5x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Ardath London Teneke Sigara Kutusu-8x7,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 326

    Lot: 326

    Ardath London Teneke Sigara Kutusu-8x7,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Enala  Mizrah Ekstra Tiraş Biçaği Teneke Kutusu-8x7,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Enala Mizrah Ekstra Tiraş Biçaği Teneke Kutusu-8x7,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Bavaria Elfenbein Porselen Trio Set-Fildişi tonlarında kenarları altın vermeyli çiçeklerle bezenmiş şık bir trio setimizdir.

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Bavaria Elfenbein Porselen Trio Set-Fildişi tonlarında kenarları altın vermeyli çiçeklerle bezenmiş şık bir trio setimizdir.

    TLSold
  • Winterling Rosion Bavaria Trio Set-Almanya yapımı el boyaması kır çiçekler ile süslenmiş şık bir trio set

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Winterling Rosion Bavaria Trio Set-Almanya yapımı el boyaması kır çiçekler ile süslenmiş şık bir trio set

    TLSold
  • Thomas Bavaria Trio Set-Almanya yapımı kırmızı ve sarı güller ile bezenmiş şık bir trio setimizdir.

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Thomas Bavaria Trio Set-Almanya yapımı kırmızı ve sarı güller ile bezenmiş şık bir trio setimizdir.

    TLSold
  • HN Guldenring Teneke Sigara Kutusu-11,5x7,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 331

    Lot: 331

    HN Guldenring Teneke Sigara Kutusu-11,5x7,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Memphis Sport Teneke Sigara Kutusu -14x11x2,5 cm ölçülerindedir

    Lot No: 332

    Lot: 332

    Memphis Sport Teneke Sigara Kutusu -14x11x2,5 cm ölçülerindedir

    TLSold
  • Schmidt Kurabiye Teneke Kutusu-Koleksiyonluk Alman Yapımı 12X10 Cm Ölçülerindedir.

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Schmidt Kurabiye Teneke Kutusu-Koleksiyonluk Alman Yapımı 12X10 Cm Ölçülerindedir.

    TLSold
  • Garbaty  York Teneke Sigara Kutusu -1881 yılında Almanya Berlinde kurulan sigara fabrikasının 1920 lerde kullanılan teneke sigara kutusudur. 11,5x7,5x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Garbaty York Teneke Sigara Kutusu -1881 yılında Almanya Berlinde kurulan sigara fabrikasının 1920 lerde kullanılan teneke sigara kutusudur. 11,5x7,5x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Properts Dubbin Degras Teneke Tütün Kutusu-İngiltere'de üretilen Propert's firmasının deri koruyucu teneke kutusu 9 cm çapında 2,5 cm yükskeliğindedir.

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Properts Dubbin Degras Teneke Tütün Kutusu-İngiltere'de üretilen Propert's firmasının deri koruyucu teneke kutusu 9 cm çapında 2,5 cm yükskeliğindedir.

    TLSold
  • Meltem Çiklet Teneke Kutusu-13,5x11x5,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 336

    Lot: 336

    Meltem Çiklet Teneke Kutusu-13,5x11x5,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Limoges Unique Fincan-Fransız Limoges marka şık bir kahve fincanımızdır.

    Lot No: 337

    Lot: 337

    Limoges Unique Fincan-Fransız Limoges marka şık bir kahve fincanımızdır.

    TLSold
  • Wedgwood Clementine  Sunum Tabağı-1835 yılında İngiltere'de kurulan Wegdwood marka Mavi sarmaşık  desenli sunum tabağımızdır. 24x17 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 338

    Lot: 338

    Wedgwood Clementine Sunum Tabağı-1835 yılında İngiltere'de kurulan Wegdwood marka Mavi sarmaşık desenli sunum tabağımızdır. 24x17 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Baeuther Walosassen  Senli Benli Fincan Seti

    Lot No: 339

    Lot: 339

    Baeuther Walosassen Senli Benli Fincan Seti

    TLSold
  • Villeroy & Boch Fincan -Almanyanın dizayn ödüllü porselen markasıdır. 

    Lot No: 340

    Lot: 340

    Villeroy & Boch Fincan -Almanyanın dizayn ödüllü porselen markasıdır. 

    TLSold
  • Yeşil  Tonlarında Altın Vermeyli Kulplu Şık Bir Kahve Fincanımızdır.

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Yeşil Tonlarında Altın Vermeyli Kulplu Şık Bir Kahve Fincanımızdır.

    TLSold
  • De Luxe Porselen Fincan-Fransız De Luxe porselen yapımı Napolyon Bonapart temalı büyük fincanımızdır.

    Lot No: 342

    Lot: 342

    De Luxe Porselen Fincan-Fransız De Luxe porselen yapımı Napolyon Bonapart temalı büyük fincanımızdır.

    TLSold
  • Steinböck Emaye Minyatür Kutu-Avusturya yapımı Steinböck marka el yapımı ağız kısımları pirinçten  emaye kutu 5,5 cm çapında 3 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 343

    Lot: 343

    Steinböck Emaye Minyatür Kutu-Avusturya yapımı Steinböck marka el yapımı ağız kısımları pirinçten emaye kutu 5,5 cm çapında 3 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Minyatür Porselen  Kutu Seti-Üst kapak kısımlarına Tuğra desenli 3 cm yüksekliğinde olan dört adet porselen kutumuzdur.

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Minyatür Porselen Kutu Seti-Üst kapak kısımlarına Tuğra desenli 3 cm yüksekliğinde olan dört adet porselen kutumuzdur.

    TLSold
  • Rosenthal Classic Vazo -1879 yılında Almanya Bavyera da kurulan porselen ve değerli ev eşyaları üreticisi olan Rosenthal firmasının 16 cm yüksekliğinde şık bir vazosudur.

    Lot No: 350

    Lot: 350

    Rosenthal Classic Vazo -1879 yılında Almanya Bavyera da kurulan porselen ve değerli ev eşyaları üreticisi olan Rosenthal firmasının 16 cm yüksekliğinde şık bir vazosudur.

    TLSold
  • Rosenthal Porselen Almanya'nın Ünlü Firması-1879 yılında kurulan firmanın limitli sayıda ürettiği Aladdin Serisine ait 16 cm çapındadır.

    Lot No: 351

    Lot: 351

    Rosenthal Porselen Almanya'nın Ünlü Firması-1879 yılında kurulan firmanın limitli sayıda ürettiği Aladdin Serisine ait 16 cm çapındadır.

    TLSold
  • Rosenthal Porselen Almanya'nın Ünlü Firması-1879 yılında kurulan firmanın limitli sayıda ürettiği Aladdin Serisine ait 16 cm çapındadır.

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Rosenthal Porselen Almanya'nın Ünlü Firması-1879 yılında kurulan firmanın limitli sayıda ürettiği Aladdin Serisine ait 16 cm çapındadır.

    TLSold
  • Seltmann Weiden  Limitli Basım Duvar Tabağı-Ressam Christian Lückel'in Köy temalı duvar tabağı 20 cm çapındadır.

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Seltmann Weiden Limitli Basım Duvar Tabağı-Ressam Christian Lückel'in Köy temalı duvar tabağı 20 cm çapındadır.

    TLSold
  • Avrupa Üretimi Posta Terazisi-Ayak kısmı sedef kabuğundan yapılmış, Avrupa üretimi posta terazisi, 12,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 354

    Lot: 354

    Avrupa Üretimi Posta Terazisi-Ayak kısmı sedef kabuğundan yapılmış, Avrupa üretimi posta terazisi, 12,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Avrupa Üretimi Posta Terazisi-Antika posta terazisi 29 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Avrupa Üretimi Posta Terazisi-Antika posta terazisi 29 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Lületaşı Pipo-Kartal pençesi temalı kutusunda kullanılmamış pipo. Kutusundaki kadifeni rengini almıştır. 12,5 cm genişliğindedir.

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Lületaşı Pipo-Kartal pençesi temalı kutusunda kullanılmamış pipo. Kutusundaki kadifeni rengini almıştır. 12,5 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Gümüş Galatasaray Takım Yüzüğü-1947 yılında kurulan Elmas İş tasarım atölyesi tarafından tasarlanan 900 ayar Gümüş  Galatasaray takım yüzüğümüzdür.İç Çapı 2 cm genişliğindedir. Kutusuz yollanacaktır.

    Lot No: 357

    Lot: 357

    Gümüş Galatasaray Takım Yüzüğü-1947 yılında kurulan Elmas İş tasarım atölyesi tarafından tasarlanan 900 ayar Gümüş Galatasaray takım yüzüğümüzdür.İç Çapı 2 cm genişliğindedir. Kutusuz yollanacaktır.

    TLSold
  • Kaiser Porselen Duvar Tabağı -Manfred Herzog Gerber tarafından tasarlanmiş Dinkelsbühl'ün görünümü koleksiyonu 3. baskı serisidir. 20 cm çapındadır.

    Lot No: 358

    Lot: 358

    Kaiser Porselen Duvar Tabağı -Manfred Herzog Gerber tarafından tasarlanmiş Dinkelsbühl'ün görünümü koleksiyonu 3. baskı serisidir. 20 cm çapındadır.

    TLSold
  • Bavaria Porselen Duvar Tabağı -Sanatçı Bound Gagel tarafından gizli köşeler  koleksiyonu ikinci baskı duvar tabağıdır. 20 cm çapındadır.

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Bavaria Porselen Duvar Tabağı -Sanatçı Bound Gagel tarafından gizli köşeler koleksiyonu ikinci baskı duvar tabağıdır. 20 cm çapındadır.

    TLSold
  • Altın Varak Litografi -Altın varak üzerine yapılmış ördek resimleri  çerçevesidir. 10x9 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Altın Varak Litografi -Altın varak üzerine yapılmış ördek resimleri çerçevesidir. 10x9 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Altın Varak Litografi -Altın varak üzerine yapılmış ördek resimleri  çerçevesidir. 10x9 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 361

    Lot: 361

    Altın Varak Litografi -Altın varak üzerine yapılmış ördek resimleri çerçevesidir. 10x9 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Altın Varak Litografi -Altın varak üzerine yapılmış ördek resimleri  çerçevesidir. 10x9 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Altın Varak Litografi -Altın varak üzerine yapılmış ördek resimleri çerçevesidir. 10x9 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Avrupa Üretimi Döküm Terazi-Dönem ürünü pirinç kefeli döküm terazi 31 cm genişliğinde 18 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 363

    Lot: 363

    Avrupa Üretimi Döküm Terazi-Dönem ürünü pirinç kefeli döküm terazi 31 cm genişliğinde 18 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Lületaşı Pipo-Kullanılmıştır.13 cm genişliğindedir.

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Lületaşı Pipo-Kullanılmıştır.13 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Rubin Oldemkaff Pipo -Kullanılmıştır. 14 cm genişliğindedir.

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Rubin Oldemkaff Pipo -Kullanılmıştır. 14 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Porselen Minyatür Parfüm Şişesi -5,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 366

    Lot: 366

    Porselen Minyatür Parfüm Şişesi -5,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Minyatür Porselen Kapaklı Fragonart Desenli Alman Gümüşü  Kutu-4,5x3x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Minyatür Porselen Kapaklı Fragonart Desenli Alman Gümüşü Kutu-4,5x3x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Kapağında Rafael'den Bir Keruv Resmi Olan Eski Teneke Kutu-Şeker veya hap kutusu olarak kullanılabilir. 4x2 cm ölçülerindedir

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Kapağında Rafael'den Bir Keruv Resmi Olan Eski Teneke Kutu-Şeker veya hap kutusu olarak kullanılabilir. 4x2 cm ölçülerindedir

    TLSold
  • Porselen Kapaklı Pirinç Minyatür İğne İplik Kutusu-4x3x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Porselen Kapaklı Pirinç Minyatür İğne İplik Kutusu-4x3x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Ahşap saplı desenli Kamp bıçağı -33,5 cm uzunluğundadır

    Lot No: 380

    Lot: 380

    Ahşap saplı desenli Kamp bıçağı -33,5 cm uzunluğundadır

    TLSold
  • İstanbul Anma serisi  SultanAhmet camii Madalyonu-İstabul adına hatıra paralardan biri olan Sultan Ahmet Camii madalyonu sadece 4000 adet basılmıştır.

    Lot No: 381

    Lot: 381

    İstanbul Anma serisi SultanAhmet camii Madalyonu-İstabul adına hatıra paralardan biri olan Sultan Ahmet Camii madalyonu sadece 4000 adet basılmıştır.

    TLSold