Currency Converter:

Lot: 1

Current Price: 50 TL Starting Bid: 50 TL Estimated: TL Losing Winning

Sankyo Super cm 300 filim kamerası

Japonya yapımı Sankyo 300 marka 8 mm film kamerası test edilmemiştir.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Sankyo Super cm 300 filim kamerası-Japonya yapımı Sankyo 300 marka 8 mm film kamerası test edilmemiştir.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Sankyo Super cm 300 filim kamerası-Japonya yapımı Sankyo 300 marka 8 mm film kamerası test edilmemiştir.

    TLSold
  • Zenit Fotoğraf makinesi-Zenit 12 XP orijinal kılıfında fotoğraf makinesi.
Çok eski ürün olup iyi kondisyondadır. ufak bir parçası eksiktir. haliyle

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Zenit Fotoğraf makinesi-Zenit 12 XP orijinal kılıfında fotoğraf makinesi. Çok eski ürün olup iyi kondisyondadır. ufak bir parçası eksiktir. haliyle

    TLSold
  • Meissen Kase-1972 yılı ve sonrası döneme ailt damgası ile Almanya'nın en ünlü porselen markası Kaiserden çok şık bir kase. Kasenin ağız kısmında fotoğrafta da görüldüğü gibi ufak bir kırığı vardır. 10 cm çapında 8,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Meissen Kase-1972 yılı ve sonrası döneme ailt damgası ile Almanya'nın en ünlü porselen markası Kaiserden çok şık bir kase. Kasenin ağız kısmında fotoğrafta da görüldüğü gibi ufak bir kırığı vardır. 10 cm çapında 8,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Princess 300 Daktilo-1960 lı yıllarda Almanya Bavyerada üretilen vintage beyaz Princess 300 hala yazılarını daktiloda yazmak isteyen tutkunları bekliyor.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Princess 300 Daktilo-1960 lı yıllarda Almanya Bavyerada üretilen vintage beyaz Princess 300 hala yazılarını daktiloda yazmak isteyen tutkunları bekliyor.

    TLSold
  • Herend vazo-1826 yılında kurulan dünyaca ünlü Macaristan porselen üreticisi Herend markasının el yapımı çok şık bir vazosudur.  Halen geleneksel yöntemlerle porselenlerini üretmektedirler. Evinizin en güzel köşesindeki yerini almak için alıcısını bekliyor. 16 cm yüksekliğinde, 15,5 cm ağız çapındadır.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Herend vazo-1826 yılında kurulan dünyaca ünlü Macaristan porselen üreticisi Herend markasının el yapımı çok şık bir vazosudur. Halen geleneksel yöntemlerle porselenlerini üretmektedirler. Evinizin en güzel köşesindeki yerini almak için alıcısını bekliyor. 16 cm yüksekliğinde, 15,5 cm ağız çapındadır.

    TLSold
  • Masino kurmalı cep saati-Ön kapak kısmı kabartma geyik ve köpek rölyefi ile süslü, kadranı kırmızı sarmaşık çiçekleri ile süslenmiş Masino marka antimanyetik kurmalı şık bir cep saatimizdir. 4,7 cm çapındadır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Masino kurmalı cep saati-Ön kapak kısmı kabartma geyik ve köpek rölyefi ile süslü, kadranı kırmızı sarmaşık çiçekleri ile süslenmiş Masino marka antimanyetik kurmalı şık bir cep saatimizdir. 4,7 cm çapındadır.

    TLSold
  • Fransız Gaz lambası-Pirinç ve mermer gövdeli dönem ürünü gaz lambamız yaklaşık 47 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Fransız Gaz lambası-Pirinç ve mermer gövdeli dönem ürünü gaz lambamız yaklaşık 47 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Gemi Alarm zili-Rusya yapımı dönem ürünü gemilerde ve büyük alanlarda kullanılan alarm zili

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Gemi Alarm zili-Rusya yapımı dönem ürünü gemilerde ve büyük alanlarda kullanılan alarm zili

    TLSold
  • Limoges Demlik seti-Fransız limoges marka altın vermey ve yeşil desenli çok şık demlik sütlük ve şekerlik seti. Damgası Fransanın sembolü olan horoz ile süslenmiştir. Demlik boyu kapağı ile birlikte 26 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Limoges Demlik seti-Fransız limoges marka altın vermey ve yeşil desenli çok şık demlik sütlük ve şekerlik seti. Damgası Fransanın sembolü olan horoz ile süslenmiştir. Demlik boyu kapağı ile birlikte 26 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Dugena Şömine saati-Almanya yapımı Dugena marka ahşap gövdeli 3 anahtar kurmalı şömine saatimiz çalışır durumda ve anahtarı mevcuttur. 50 x 18 x 10 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Dugena Şömine saati-Almanya yapımı Dugena marka ahşap gövdeli 3 anahtar kurmalı şömine saatimiz çalışır durumda ve anahtarı mevcuttur. 50 x 18 x 10 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Osmanlı Sedef kakmalı rahle-Dönem ürünü sedef kakmalı rahlemizin bazı yerlerinde yaşına nazaran dökülmeler olmuştur. Kapalı halde 32,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Osmanlı Sedef kakmalı rahle-Dönem ürünü sedef kakmalı rahlemizin bazı yerlerinde yaşına nazaran dökülmeler olmuştur. Kapalı halde 32,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Gümüş 800 ayar çatal bıçak seti-Orijinal kutusunda 800 ayar gümüş damgalı 6 çatal ve 6 bıçaklı set. 28 x 16,5 x 3 cm kutu ölçülerindedir.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Gümüş 800 ayar çatal bıçak seti-Orijinal kutusunda 800 ayar gümüş damgalı 6 çatal ve 6 bıçaklı set. 28 x 16,5 x 3 cm kutu ölçülerindedir.

    TLSold
  • Fransız porselen vazo-Fransanın Nice şehri temalı altın vermeyli veritable porcelaine damgalı kulplu şık bir vazomuzdur. 17 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Fransız porselen vazo-Fransanın Nice şehri temalı altın vermeyli veritable porcelaine damgalı kulplu şık bir vazomuzdur. 17 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Adolf Hitler Konuşuyor 33'lük plak -Nazi tarihi nadir plak
HİTLER KONUŞUYOR
1933'te Alman Reichstag'ından canlı kayıt
"BEYLER, ZAMANINIZ BAŞLADI"
15 Temmuz 1932 Hohenfriedberg seçim konuşması NSDAP'nin Zafer Yürüyüşü Hitler'in 30 Ocak 1945'te iktidarın ele geçirilmesinin 12. yıldönümünde Alman halkına yaptığı son konuşma

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Adolf Hitler Konuşuyor 33'lük plak -Nazi tarihi nadir plak HİTLER KONUŞUYOR 1933'te Alman Reichstag'ından canlı kayıt "BEYLER, ZAMANINIZ BAŞLADI" 15 Temmuz 1932 Hohenfriedberg seçim konuşması NSDAP'nin Zafer Yürüyüşü Hitler'in 30 Ocak 1945'te iktidarın ele geçirilmesinin 12. yıldönümünde Alman halkına yaptığı son konuşma

    TLSold
  • Kurmalı cep saati-Kadranı melek tasvirli arka yüzeyi şeffaf şık bir cep saati 5,1 cm çapındadır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Kurmalı cep saati-Kadranı melek tasvirli arka yüzeyi şeffaf şık bir cep saati 5,1 cm çapındadır.

    TLSold
  • Ironstone senli benli fincan-İngiltere yapımı İronstone marka senli benli fincan seti. Pembe tonlarında İngiltere kırsalı tasvirleri ile tablo gibi işlenmiş  çok şık kusursuz setimizdir.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Ironstone senli benli fincan-İngiltere yapımı İronstone marka senli benli fincan seti. Pembe tonlarında İngiltere kırsalı tasvirleri ile tablo gibi işlenmiş çok şık kusursuz setimizdir.

    TLSold
  • Osmanlı gümüş Telkari işlemeli Tuğralı  kaşıklar ve çatal-Osmanlı dönemi paradan yapılmış telkarı işlemeli kaşıklarda bir yüzü tuğralı, diğer yüzü yazılı beş adet kaşık ve bir adet çatalımızdır. Kutu ile birlikte gönderilecektir. 14,5 x 14,5 x 3,5 cm kutu ölçüsündedir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Osmanlı gümüş Telkari işlemeli Tuğralı kaşıklar ve çatal-Osmanlı dönemi paradan yapılmış telkarı işlemeli kaşıklarda bir yüzü tuğralı, diğer yüzü yazılı beş adet kaşık ve bir adet çatalımızdır. Kutu ile birlikte gönderilecektir. 14,5 x 14,5 x 3,5 cm kutu ölçüsündedir.

    TLSold
  • Genç kız ve köpeği alçı biblo-Dönem ürünü  Country Corner St. Aj  damgalı  alçı biblomuzuda yer yer çok ufak dökülmeler vardır. 34 cm yüksekliğinde 20 cm genişliğindedir.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Genç kız ve köpeği alçı biblo-Dönem ürünü Country Corner St. Aj damgalı alçı biblomuzuda yer yer çok ufak dökülmeler vardır. 34 cm yüksekliğinde 20 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Pasta seti- 800 ayar gümüş damgalı orijinal kutusunda  bir eksikli pasta setimizdir. Altı adet çatal, bıçak ve bir adet spatuladan oluşmaktadır. 38 x 24,5 x 5 cm kutu ölçülerindedir.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Pasta seti- 800 ayar gümüş damgalı orijinal kutusunda bir eksikli pasta setimizdir. Altı adet çatal, bıçak ve bir adet spatuladan oluşmaktadır. 38 x 24,5 x 5 cm kutu ölçülerindedir.

    TLSold
  • Berger çoban lambası-Fransız Berger marka çoban lambası ya da parfümlü ev kokularına  kullanılmaktadır. Pembe çiçeklerle süslenmiştir. Yaklaşık 16 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Berger çoban lambası-Fransız Berger marka çoban lambası ya da parfümlü ev kokularına kullanılmaktadır. Pembe çiçeklerle süslenmiştir. Yaklaşık 16 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • AEG radyo-Kozmetiği sağlam. Sadece Age müzesinde bulunan nadir ürünlerdendir.  Haliyledir. 15 x 8 x 3,5 cm ölçülerindedir

    Lot No: 21

    Lot: 21

    AEG radyo-Kozmetiği sağlam. Sadece Age müzesinde bulunan nadir ürünlerdendir. Haliyledir. 15 x 8 x 3,5 cm ölçülerindedir

    TLSold
  • Akbank gümüş 25. yıl madalyonu-Akbankın 25. yılı anısına 1973 yılında basılmış gümüş madalyon   5 cm çapındadır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Akbank gümüş 25. yıl madalyonu-Akbankın 25. yılı anısına 1973 yılında basılmış gümüş madalyon 5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Kurmalı cep saati-Şık  kapaklı, yarı saydam ön kadranlı ve arka kısmı da saydam  kurmalı şık bir cep saatidir. 4,8 cm çapındadır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Kurmalı cep saati-Şık kapaklı, yarı saydam ön kadranlı ve arka kısmı da saydam kurmalı şık bir cep saatidir. 4,8 cm çapındadır.

    TLSold
  • Erkin Korap LP-Erkin Koray Tutkusu yeni baskı açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Erkin Korap LP-Erkin Koray Tutkusu yeni baskı açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Cem Karaca ve Moğollar LP-2.2 .1973 Ankara yeni baskı açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Cem Karaca ve Moğollar LP-2.2 .1973 Ankara yeni baskı açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Cem Karaca LP-Merhaba Gençler yeni baskı açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Cem Karaca LP-Merhaba Gençler yeni baskı açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Eddie Higgins Trio LP-Secret Love Japonya basımıdır

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Eddie Higgins Trio LP-Secret Love Japonya basımıdır

    TLSold
  • Renato Sellani Trio-O sole Mio Japonya basımıdır.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Renato Sellani Trio-O sole Mio Japonya basımıdır.

    TLSold
  • The Roling Stones LP-Sticky Finger  Albümüdür. Albümün pantolon şeklinde tasarlanmış ve ön kapağa bir fermuar yerleştirilmiştir.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    The Roling Stones LP-Sticky Finger Albümüdür. Albümün pantolon şeklinde tasarlanmış ve ön kapağa bir fermuar yerleştirilmiştir.

    TLSold
  • Minyatür gümüş vazo-800 ayar gümüş, 30 gr ağırlığında işlemeli minyatür vazo 5,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Minyatür gümüş vazo-800 ayar gümüş, 30 gr ağırlığında işlemeli minyatür vazo 5,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Cem Karaca LP-Yiyin Efendiler yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Cem Karaca LP-Yiyin Efendiler yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Cengiz Kurtoğlu LP-Yıllarım yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Cengiz Kurtoğlu LP-Yıllarım yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • MFÖ LP-Peki peki anladık yeni basım aşılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    MFÖ LP-Peki peki anladık yeni basım aşılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Müslüm Gürses LP-Zalim "bir bilsen" yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Müslüm Gürses LP-Zalim "bir bilsen" yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Terence Hill - Bud Spenser LP -1972 yılında çekilen spagetti vestern  türünde Devlerin Öfkesi  filminin müziklerini Guido ve Maurizio De Angelis yaptığı soundtrack albümü

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Terence Hill - Bud Spenser LP -1972 yılında çekilen spagetti vestern türünde Devlerin Öfkesi filminin müziklerini Guido ve Maurizio De Angelis yaptığı soundtrack albümü

    TLSold
  • Henry Mancini LP-İki oscar ödüllü müzisyen Henry Mancini'nin müziklerini yaptığı,   başrollerini John Wayne'nin  oynadığı Hatari Filminin Soundtrack albümü

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Henry Mancini LP-İki oscar ödüllü müzisyen Henry Mancini'nin müziklerini yaptığı, başrollerini John Wayne'nin oynadığı Hatari Filminin Soundtrack albümü

    TLSold
  • Kitaro LP-Live in Asia

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Kitaro LP-Live in Asia

    TLSold
  • Melody Gardot LP-Worissome Heart Jazz albümü

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Melody Gardot LP-Worissome Heart Jazz albümü

    TLSold
  • Recep Kaymak  LP-Bağlandı Yollarım dönem ürünü plak

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Recep Kaymak LP-Bağlandı Yollarım dönem ürünü plak

    TLSold
  • Pirinç saat standı-Cep saati standı - Saat görseldir saatsiz yollanacaktır

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Pirinç saat standı-Cep saati standı - Saat görseldir saatsiz yollanacaktır

    TLSold
  • Cep saati anahtarları-Koleksiyonerlerin elinin altında olması gereken tam takım anahtar takımı

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Cep saati anahtarları-Koleksiyonerlerin elinin altında olması gereken tam takım anahtar takımı

    TLSold
  • Cep saati anahtarları-3-5-7-9-11 numaralı anahtarlar

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Cep saati anahtarları-3-5-7-9-11 numaralı anahtarlar

    TLSold
  • Cep saati anahtarları-2-4-6-8-10 numaralı cep saati anahtarları

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Cep saati anahtarları-2-4-6-8-10 numaralı cep saati anahtarları

    TLSold
  • Demiryolları Hislon kurmalı  cep saati-İsviçre dönem ürünü zaman yorgunlukları bulunan çalışır durumda kılcalı olan cep saati

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Demiryolları Hislon kurmalı cep saati-İsviçre dönem ürünü zaman yorgunlukları bulunan çalışır durumda kılcalı olan cep saati

    TLSold
  • Efsane demiryolları Serkisof kurmalı  cep saati-Orijinal Sovyetler birliği dönem ürünü zaman yorgunlukları bulunan çalışır durumda

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Efsane demiryolları Serkisof kurmalı cep saati-Orijinal Sovyetler birliği dönem ürünü zaman yorgunlukları bulunan çalışır durumda

    TLSold
  • Victor Chemie 800 Ayar gümüş kalem-1900 başlarına ait gümüş kalem

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Victor Chemie 800 Ayar gümüş kalem-1900 başlarına ait gümüş kalem

    TLSold
  • Koleksiyonluk çakmak-Nadir değerli model - haliyle kullanım test edilmedi

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Koleksiyonluk çakmak-Nadir değerli model - haliyle kullanım test edilmedi

    TLSold
  • Nazi Almanyası "Savaş Dökümanlarının kayıtları" 33lük plak-"Tek millet tek imparatorluk tek lider" sloganının konuşma kayıtları
Hitler dönemi ve 2. Dünya savaşı dönemi bilgi içeren harika bir plak

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Nazi Almanyası "Savaş Dökümanlarının kayıtları" 33lük plak-"Tek millet tek imparatorluk tek lider" sloganının konuşma kayıtları Hitler dönemi ve 2. Dünya savaşı dönemi bilgi içeren harika bir plak

    TLSold
  • Adolf Hitler "KAVGAM" 8mm Film (Belgesel)-Siyasal Manifestonun belgeseli, Erwin Leiser'in 2. dünya savaşı ve Nazi Almanya'sı belgeseli

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Adolf Hitler "KAVGAM" 8mm Film (Belgesel)-Siyasal Manifestonun belgeseli, Erwin Leiser'in 2. dünya savaşı ve Nazi Almanya'sı belgeseli

    TLSold
  • Limoges Fincan seti-Orijinal kutusunda  altılı Fransız Limoges fincan setimizdir.  30 x 24 x 7,5 cm kutu ölçülerindedir

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Limoges Fincan seti-Orijinal kutusunda altılı Fransız Limoges fincan setimizdir. 30 x 24 x 7,5 cm kutu ölçülerindedir

    TLSold
  • Cobalt vazo-El boyaması mor ve kırmızı çiçeklerle süslenmiş Cobalt vazomuz yaklaşık 20 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Cobalt vazo-El boyaması mor ve kırmızı çiçeklerle süslenmiş Cobalt vazomuz yaklaşık 20 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Empire Porselen fincan-İngiltere yapımı Empire marka Kırmızı üzeri altın vermeylerle işlenmiş şık porselen fincanımızdır.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Empire Porselen fincan-İngiltere yapımı Empire marka Kırmızı üzeri altın vermeylerle işlenmiş şık porselen fincanımızdır.

    TLSold
  • Osmanlı savatlı bileklik-Osmanlı dönemi pirinç üzerine düşük ayar savatlı gümüş işlemeli bileklik.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Osmanlı savatlı bileklik-Osmanlı dönemi pirinç üzerine düşük ayar savatlı gümüş işlemeli bileklik.

    TLSold
  • El boyaması abajur alt porseleni-Porselen üzerine el boyaması yapılmış geleneksel uzak doğu tarzında iki adet abajur ayaklarıdır. 28 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    El boyaması abajur alt porseleni-Porselen üzerine el boyaması yapılmış geleneksel uzak doğu tarzında iki adet abajur ayaklarıdır. 28 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Limoges tabak-1988 yılında yapılmış Fransız limoges marka Rönesans çiçekleri temalı,  sanatçı imzalı  tabağımızdır. 22 cm çapındadır.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Limoges tabak-1988 yılında yapılmış Fransız limoges marka Rönesans çiçekleri temalı, sanatçı imzalı tabağımızdır. 22 cm çapındadır.

    TLSold
  • Cobalt sürahi-Fransız R marka altın vermeyli cobalt sürahimizdir.  23,5 cm yükskeliğindedir.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Cobalt sürahi-Fransız R marka altın vermeyli cobalt sürahimizdir. 23,5 cm yükskeliğindedir.

    TLSold
  • Opal kadeh-Sarmaşıklarla süslenmiş el boyaması opal kadeh. Yaklaşık 13 cm yüksekliğindedir. 12 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Opal kadeh-Sarmaşıklarla süslenmiş el boyaması opal kadeh. Yaklaşık 13 cm yüksekliğindedir. 12 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • James Kent Staffordshire tepsi-İngiltere yapımı Staffordshire marka çiçekler  ve kelebeklerle süslenmiş şık bir tepsimizdir.  32 x 14 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    James Kent Staffordshire tepsi-İngiltere yapımı Staffordshire marka çiçekler ve kelebeklerle süslenmiş şık bir tepsimizdir. 32 x 14 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Limoges yumurta obje-Fransız limoges marka el boyaması kapak ağızları bronzdan yumurta objemizdir. 10 cm yüksekliğinde 6 cm çapındadır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Limoges yumurta obje-Fransız limoges marka el boyaması kapak ağızları bronzdan yumurta objemizdir. 10 cm yüksekliğinde 6 cm çapındadır.

    TLSold
  • Roma manzarası çerçeve-İtalyan Lori marka gümüş kristal porselen  işlemeli Roma manzarası çerçeve 20,5 x 18,5 cm çerçeve ölçülerindedir.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Roma manzarası çerçeve-İtalyan Lori marka gümüş kristal porselen işlemeli Roma manzarası çerçeve 20,5 x 18,5 cm çerçeve ölçülerindedir.

    TLSold
  • Osmanlı Hilal-i Ahmer damgalı bakır tencere kapağı-Osmanlı dönemine Hilal-i Ahmer (Kızılay) ait kapağın iç kısmana damgalanmış ay yıldız ve yazılar vardır. Bakır kapakta yaşına bağlı olarak resimde de görüldüğü üzere bazı bozulmalar vardır. 29,5 cm çapındadır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Osmanlı Hilal-i Ahmer damgalı bakır tencere kapağı-Osmanlı dönemine Hilal-i Ahmer (Kızılay) ait kapağın iç kısmana damgalanmış ay yıldız ve yazılar vardır. Bakır kapakta yaşına bağlı olarak resimde de görüldüğü üzere bazı bozulmalar vardır. 29,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Pillivuyt porselen tepsi-Fransız Pillivuyt marka çiçeklerle süslenmiş el boyaması  dikdörtgen tepsi 36,5 x 14,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Pillivuyt porselen tepsi-Fransız Pillivuyt marka çiçeklerle süslenmiş el boyaması dikdörtgen tepsi 36,5 x 14,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Limoges yumurta obje-Fransız limoges marka el boyaması kapak ağızları bronzdan yumurta objemizdir. 10 cm yüksekliğinde, 6 cm çapındadır.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Limoges yumurta obje-Fransız limoges marka el boyaması kapak ağızları bronzdan yumurta objemizdir. 10 cm yüksekliğinde, 6 cm çapındadır.

    TLSold
  • Meissen çerçeveli madalyon. -Prusya kraliçesi Louisenin kabartmalı portresi çerçeve içerisinde maissen madalyonuna işlenmiştir.  13 cm çerçeve çapındadır.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Meissen çerçeveli madalyon. -Prusya kraliçesi Louisenin kabartmalı portresi çerçeve içerisinde maissen madalyonuna işlenmiştir. 13 cm çerçeve çapındadır.

    TLSold
  • Scherzer bavaria tepsi- Almanya Scherzer marka kırmızı ve pembe çiçeklerle süslenmiş dikdörtgen porselen tepsimizdir.42,5 x 17,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Scherzer bavaria tepsi- Almanya Scherzer marka kırmızı ve pembe çiçeklerle süslenmiş dikdörtgen porselen tepsimizdir.42,5 x 17,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Pink Floyd Ummagumma LP-Ummagumma İngilterede kaydedilmiştir. Plak 8,5 kondisyonundadır.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Pink Floyd Ummagumma LP-Ummagumma İngilterede kaydedilmiştir. Plak 8,5 kondisyonundadır.

    TLSold
  • Pink Floyd LP-Animals albümü 1977 yılında kaydedilmiştir. Orijinal iç zarfı ile birlikte 8 kondisyonundadır.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Pink Floyd LP-Animals albümü 1977 yılında kaydedilmiştir. Orijinal iç zarfı ile birlikte 8 kondisyonundadır.

    TLSold
  • Doors LP-Alive she cried albümü

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Doors LP-Alive she cried albümü

    TLSold
  • Elton John LP-Ice on fire albümü 1985 yılında piyasaya sürülmüştür.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Elton John LP-Ice on fire albümü 1985 yılında piyasaya sürülmüştür.

    TLSold
  • Kalem İşçilikli Pirinç Yunus Balığı-Büyük boyda 56 cm
Bu boy nadir çıkar kusursuz ürün

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Kalem İşçilikli Pirinç Yunus Balığı-Büyük boyda 56 cm Bu boy nadir çıkar kusursuz ürün

    TLSold
  • Yahudi Hanukiya şamdan-İsrail yapımı çok iyi kondisyonda ve farklı model ile nadir sayılacak durumdadır.
Hanukiya, Musevilikte Hanuka Bayramı'nda yakılan Menora'ya benzeyen fakat fazladan iki kolu daha olan 9 kollu şamdan. 29 cm genişliğinde , 9 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Yahudi Hanukiya şamdan-İsrail yapımı çok iyi kondisyonda ve farklı model ile nadir sayılacak durumdadır. Hanukiya, Musevilikte Hanuka Bayramı'nda yakılan Menora'ya benzeyen fakat fazladan iki kolu daha olan 9 kollu şamdan. 29 cm genişliğinde , 9 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • İspanya sanatçı imzalı Bronz heykel-Paor sanat evi damgalı, 25cm x 24cm çok ince detayları mevcut değerli ürün

    Lot No: 72

    Lot: 72

    İspanya sanatçı imzalı Bronz heykel-Paor sanat evi damgalı, 25cm x 24cm çok ince detayları mevcut değerli ürün

    TLSold
  • Pirinç raflı dolabında minyatür obje-16x12cm minyatür obje dolabı
Ürünler dolaba montedir 
Yüksek kondisyonda

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Pirinç raflı dolabında minyatür obje-16x12cm minyatür obje dolabı Ürünler dolaba montedir Yüksek kondisyonda

    TLSold
  • Pirinç reşolu demlik-Üzeri işçilikli altında ısıtma “Reşo” haznesi ve standıyla yüksek kondisyonda

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Pirinç reşolu demlik-Üzeri işçilikli altında ısıtma “Reşo” haznesi ve standıyla yüksek kondisyonda

    TLSold
  • Nicola Bonbonyer-Fransız Nicola marka oval formda pembe güllerle süslenmiş ayaklı bonbonyer 12,5 x 8 x 6 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    Nicola Bonbonyer-Fransız Nicola marka oval formda pembe güllerle süslenmiş ayaklı bonbonyer 12,5 x 8 x 6 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • RCF porselen pasta tabağı-Fransız RCF marka altılı pembe ve mor kır çiçekleri ile süslenmiş porselen pasta tabaklarımızdır.  17,5 cm çapındadır.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    RCF porselen pasta tabağı-Fransız RCF marka altılı pembe ve mor kır çiçekleri ile süslenmiş porselen pasta tabaklarımızdır. 17,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Limoges porselen pasta tabakları-Fransız limoges marka kenarları altın vermeyli altılı porselen pasta tabaklarımızdır. 16,5 cm çapındadır

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Limoges porselen pasta tabakları-Fransız limoges marka kenarları altın vermeyli altılı porselen pasta tabaklarımızdır. 16,5 cm çapındadır

    TLSold
  • Bavaria çerezlik kase-1950ler de Almanyada üretilen Schwarzenbach kentinde  bulunan Oscar Schaller şirketine aittir. Marka daha sonraları winterling markası adı ile üretilmiştir. 6 adet çezez kasemizdir. 13 cm çapındadır.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Bavaria çerezlik kase-1950ler de Almanyada üretilen Schwarzenbach kentinde bulunan Oscar Schaller şirketine aittir. Marka daha sonraları winterling markası adı ile üretilmiştir. 6 adet çezez kasemizdir. 13 cm çapındadır.

    TLSold
  • Limoges çerezlik-Fransız Limoges marka el boyaması dörtlü çerez kaselerimizdir. 12,5 cm çapındadır.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Limoges çerezlik-Fransız Limoges marka el boyaması dörtlü çerez kaselerimizdir. 12,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Hartporzellan çay seti-Almanya yapımı Hartporzellan marka 6 lı fincan demlik şekelik ve sütlükten oluşam altın vermeyli çay setimizdir.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Hartporzellan çay seti-Almanya yapımı Hartporzellan marka 6 lı fincan demlik şekelik ve sütlükten oluşam altın vermeyli çay setimizdir.

    TLSold
  • 1800 lü yıllar Bleu Blanc Porselen Tabak-14.yy porselen sanatının 1800 lü yıllarda yapılan örneğidir. Kök Boya İle Boyanmış Çiçek Desenli Porselen Duvar Tabağı. Bu motifler genellikle İngiliz pazarı için yapılmıştır.20 cm çapındadır. Yapıldığı yıllara göre ufak kusurları vardır.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    1800 lü yıllar Bleu Blanc Porselen Tabak-14.yy porselen sanatının 1800 lü yıllarda yapılan örneğidir. Kök Boya İle Boyanmış Çiçek Desenli Porselen Duvar Tabağı. Bu motifler genellikle İngiliz pazarı için yapılmıştır.20 cm çapındadır. Yapıldığı yıllara göre ufak kusurları vardır.

    TLSold
  • Limoges el boyaması duvar tabağı-Fransa Paris şehrinde bulunan 20. yüzyılın ortalarında dünyanın en ünlü restoranı kabul edilen Maxim' restoranının Limoges tabağına işlenmiş el boyaması duvar tabağıdır. Fransız dansçı Liane de pougy'nin restorana girişi tasvir edilmiştir. 25,5 cm çapındadır.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Limoges el boyaması duvar tabağı-Fransa Paris şehrinde bulunan 20. yüzyılın ortalarında dünyanın en ünlü restoranı kabul edilen Maxim' restoranının Limoges tabağına işlenmiş el boyaması duvar tabağıdır. Fransız dansçı Liane de pougy'nin restorana girişi tasvir edilmiştir. 25,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Johnson Bros  seramik kase-İngiltere yapımı Johnson Bros marka gravür tekniği ile yapılmış seramik salata kasesidir. 30 cm genişliğinde 10 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Johnson Bros seramik kase-İngiltere yapımı Johnson Bros marka gravür tekniği ile yapılmış seramik salata kasesidir. 30 cm genişliğinde 10 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • 1800 lü yıllar Bleu Blanc Porselen Tabak-14.yy porselen sanatının 1800 lü yıllarda yapılan örneğidir. Kök Boya İle Boyanmış Çiçek Desenli Porselen Duvar Tabağı 22,5 Cm çapındandadır. Bu motifler genellikle İngiliz pazarı için yapılmıştır.Yapıldığı yıllara göre ufak kusurları vardır.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    1800 lü yıllar Bleu Blanc Porselen Tabak-14.yy porselen sanatının 1800 lü yıllarda yapılan örneğidir. Kök Boya İle Boyanmış Çiçek Desenli Porselen Duvar Tabağı 22,5 Cm çapındandadır. Bu motifler genellikle İngiliz pazarı için yapılmıştır.Yapıldığı yıllara göre ufak kusurları vardır.

    TLSold
  • Porselen kutu-Pembe çiçeklerle işlenmiş yaklaşık 6 cm çapında 4 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Porselen kutu-Pembe çiçeklerle işlenmiş yaklaşık 6 cm çapında 4 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Herbena porselen fincan-mor ve pembe güllerle bezeli ince porselen kahve fincanı

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Herbena porselen fincan-mor ve pembe güllerle bezeli ince porselen kahve fincanı

    TLSold
  • Rudolf Schock taş plak -Du bist die welt für mich  film müziği taş plak

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Rudolf Schock taş plak -Du bist die welt für mich film müziği taş plak

    TLSold
  • Vera Lynn  - Roland Shaw  orkestrası taş plak-Auf wiederseh'n sweetheart

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Vera Lynn - Roland Shaw orkestrası taş plak-Auf wiederseh'n sweetheart

    TLSold
  • Vera Lynn taş plak -Yours

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Vera Lynn taş plak -Yours

    TLSold
  • Claude Robin taş plak-Malaguena

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Claude Robin taş plak-Malaguena

    TLSold
  • Bayan Süheyla Bedriye ve Dramalı Hasan Taş plak-Samsun havası - Kız seni alacağım Samsuna varacağım / Giresun havası - İşte geldim yanına sakla beni canına. Kondüsyonu 9 durumundadır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Bayan Süheyla Bedriye ve Dramalı Hasan Taş plak-Samsun havası - Kız seni alacağım Samsuna varacağım / Giresun havası - İşte geldim yanına sakla beni canına. Kondüsyonu 9 durumundadır.

    TLSold
  • Nevzat Soykal Taş plak-Esmerimin çekemedim nazını / Zamanla bekle belki gelir. Kondüsyonu 7

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Nevzat Soykal Taş plak-Esmerimin çekemedim nazını / Zamanla bekle belki gelir. Kondüsyonu 7

    TLSold
  • Bayan Neriman Taş plak-Yörük kızı / Merzifon havası . Kondüsyonu 8

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Bayan Neriman Taş plak-Yörük kızı / Merzifon havası . Kondüsyonu 8

    TLSold
  • Hamiyet Yüceses Taş plak-Uşak şarkı Güzelsin bir gül gibi / Nihavent şarkı yanakların gül olsun. Kondüsyonu 8

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Hamiyet Yüceses Taş plak-Uşak şarkı Güzelsin bir gül gibi / Nihavent şarkı yanakların gül olsun. Kondüsyonu 8

    TLSold
  • 2021 Türkiye Cumhuriyeti tedavül para seti-Darphane basımıdır. İçinde darphane gümüş jetonu vardır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    2021 Türkiye Cumhuriyeti tedavül para seti-Darphane basımıdır. İçinde darphane gümüş jetonu vardır.

    TLSold
  • 2020 Türkiye Cumhuriyeti tedavül para seti-Darphane basımıdır. İçinde darphane gümüş jetonu vardır.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    2020 Türkiye Cumhuriyeti tedavül para seti-Darphane basımıdır. İçinde darphane gümüş jetonu vardır.

    TLSold
  • Türkiye Cumhuriyeti hatıra para seti

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Türkiye Cumhuriyeti hatıra para seti

    TLSold
  • UEFA şampiyon ligi 2014 - 2015 futbolcu kartları

    Lot No: 123

    Lot: 123

    UEFA şampiyon ligi 2014 - 2015 futbolcu kartları

    TLSold
  • Pirinç  seti-Demlik, şekerlik ve dört fincanı ile kalem işçilikli setimizdir.  29 cm tepsi çapındadır.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Pirinç seti-Demlik, şekerlik ve dört fincanı ile kalem işçilikli setimizdir. 29 cm tepsi çapındadır.

    TLSold
  • Polyester biblo -Gümüş dore renginde trompet temalı biblo 30 x 25 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Polyester biblo -Gümüş dore renginde trompet temalı biblo 30 x 25 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Polyester biblo -Altın dore renginde duymayan, konuşmayan, görmeyen insan tasvir edilmiştir. 27 cm genişliğinde 31 cm yüksekliğndedir.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Polyester biblo -Altın dore renginde duymayan, konuşmayan, görmeyen insan tasvir edilmiştir. 27 cm genişliğinde 31 cm yüksekliğndedir.

    TLSold
  • Pirinç ispirto ocağı-13 cm yüksekliğinde 10 cm genişliğindedir.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Pirinç ispirto ocağı-13 cm yüksekliğinde 10 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Pirinç barutluk-Üzeri işlemeli polisajlı barutluk 12 cm genişliğindedir.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Pirinç barutluk-Üzeri işlemeli polisajlı barutluk 12 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Bakır Matara-Avrupada üretilmiştir. Yaklaşık 26,5 cm yüksekliğinde

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Bakır Matara-Avrupada üretilmiştir. Yaklaşık 26,5 cm yüksekliğinde

    TLSold
  • Gazlı çakmak-Japonyada üretilmiş brother lite marka gazlı çakmak. Çalışır durumdadır. 5x3,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Gazlı çakmak-Japonyada üretilmiş brother lite marka gazlı çakmak. Çalışır durumdadır. 5x3,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Cep saati köstekleri-Yedi adet cep saati köstekleridir.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Cep saati köstekleri-Yedi adet cep saati köstekleridir.

    TLSold
  • 1915 Çanakkale köprüsü / Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi hatıra parası-Darphane basımıdır. Özel kapamalarındadır .

    Lot No: 132

    Lot: 132

    1915 Çanakkale köprüsü / Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi hatıra parası-Darphane basımıdır. Özel kapamalarındadır .

    TLSold
  • 1947 Gümüş 1 lira

    Lot No: 133

    Lot: 133

    1947 Gümüş 1 lira

    TLSold
  • 1948 Gümüş 1 lira

    Lot No: 134

    Lot: 134

    1948 Gümüş 1 lira

    TLSold
  • 1972  gümüş 50 lira-30 Ağustos zaferinin ellinci yıldönümü  1922 - 1972

    Lot No: 135

    Lot: 135

    1972 gümüş 50 lira-30 Ağustos zaferinin ellinci yıldönümü 1922 - 1972

    TLSold
  • 1293 Abdülhamit dönemi 2 kuruş

    Lot No: 136

    Lot: 136

    1293 Abdülhamit dönemi 2 kuruş

    TLSold
  • 1327 Mehmet Reşat dönemi gümüş 2 kuruş

    Lot No: 137

    Lot: 137

    1327 Mehmet Reşat dönemi gümüş 2 kuruş

    TLSold
  • Limoges Mazagran Kupa-Fransız Limoges marka cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türünün bardaklarıdır. 13,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Limoges Mazagran Kupa-Fransız Limoges marka cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türünün bardaklarıdır. 13,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Tradition Mazagran kupa -Fransız Tradition marka cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türünün bardaklarıdır.  14 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Tradition Mazagran kupa -Fransız Tradition marka cezayir kökenli kahve olan soğuk ve şekerli içilen bir kahve türünün bardaklarıdır. 14 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Kurmalı cep saati-Şeffaf kadranlı kurmalı cep saati 4,9 cm çapındadır.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Kurmalı cep saati-Şeffaf kadranlı kurmalı cep saati 4,9 cm çapındadır.

    TLSold
  • Balık formunda tesbih-Koleksiyonluk iyi kondisyonda- Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Balık formunda tesbih-Koleksiyonluk iyi kondisyonda- Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • 33 lük boynuz tesbih-Günlük kullanıma uygun koleksiyonluk- Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 142

    Lot: 142

    33 lük boynuz tesbih-Günlük kullanıma uygun koleksiyonluk- Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Sıkma yeni kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Sıkma yeni kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Prince de Monaco teneke kutu-Ed.Laurens teneke tütün kutusu 8 x 7 x 1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Prince de Monaco teneke kutu-Ed.Laurens teneke tütün kutusu 8 x 7 x 1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Minerva Teneke kutu-Almanya yapımı parfumlu pudra reneke kutusudur. 7x7x4 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Minerva Teneke kutu-Almanya yapımı parfumlu pudra reneke kutusudur. 7x7x4 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Zaza Blade jilet kutusu-8,5x4,5x3 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Zaza Blade jilet kutusu-8,5x4,5x3 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • 1943 yılı Tekel idaresi Türkiye tütün kongresi  açılmamış karton  sigara kutusudur.-8,5x7x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    1943 yılı Tekel idaresi Türkiye tütün kongresi açılmamış karton sigara kutusudur.-8,5x7x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Murattı's Bouquet teneke sigara kutusu-9x7x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Murattı's Bouquet teneke sigara kutusu-9x7x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Sezen Aksu söylüyor yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Sezen Aksu LP-Sezen Aksu söylüyor yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Neşet Ertaş  LP-Gönül ne gezersin seyran yerinde / iki büyük nimetim var . yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Neşet Ertaş LP-Gönül ne gezersin seyran yerinde / iki büyük nimetim var . yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Neşet Ertaş  LP-Neşet Ertaş  97 yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Neşet Ertaş LP-Neşet Ertaş 97 yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Nilüfer LP-Kendi cennetim iki plaklı albüm. yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Nilüfer LP-Kendi cennetim iki plaklı albüm. yeni basım açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Arif ve 216 LP-Film Şarkıları açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Arif ve 216 LP-Film Şarkıları açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • Hüseyin Altın LP-Dargınım yeni basım  açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Hüseyin Altın LP-Dargınım yeni basım açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Sibel Can LP-Yeni Aşkım açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Sibel Can LP-Yeni Aşkım açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Işık Doğudan Yükselir. Yeni basım açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Sezen Aksu LP-Işık Doğudan Yükselir. Yeni basım açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Ajda Pekkan LP-Unutulmayanlar açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Ajda Pekkan LP-Unutulmayanlar açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Erol Evgin LP-Sevdiklerim açilmamış orijinal paketinde

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Erol Evgin LP-Sevdiklerim açilmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Kardelen Açılmamış orijinal paketinde.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Sezen Aksu LP-Kardelen Açılmamış orijinal paketinde.

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Deli Kızın Türküsü açılmamış orijinal paketinde.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Sezen Aksu LP-Deli Kızın Türküsü açılmamış orijinal paketinde.

    TLSold
  • The Beatles LP-The Beatles 1962 / 1966  kapak kondüsyonu 7,5 plak kondüsyonu 8,5 dur.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    The Beatles LP-The Beatles 1962 / 1966 kapak kondüsyonu 7,5 plak kondüsyonu 8,5 dur.

    TLSold
  • The Beatles LP-The Beatles 1967 / 1970  kapak kondüsyonu 7,5 plak kondüsyonu 8,5 dur.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    The Beatles LP-The Beatles 1967 / 1970 kapak kondüsyonu 7,5 plak kondüsyonu 8,5 dur.

    TLSold
  • The Beatles LP-Hey Jude

    Lot No: 163

    Lot: 163

    The Beatles LP-Hey Jude

    TLSold
  • Michel Villard orkestrası LP-Les Musiques Des Films De Charlie Chaplin

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Michel Villard orkestrası LP-Les Musiques Des Films De Charlie Chaplin

    TLSold
  • Charlie Chaplin & Duke Ellington LP-Kostelanetz

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Charlie Chaplin & Duke Ellington LP-Kostelanetz

    TLSold
  • Santana LP-Abraxas albümü

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Santana LP-Abraxas albümü

    TLSold
  • Limoges çorba tenceresi-Fransız yapımı Limoges marka oval formda çiçeklerle süslenmiş çok şık bir çorba tenceremizdir. Kapağın ve tencerenin kulplarındaki altın yaldızlarda yer yer bozulmalar  vardır.kulpları ile beraber 35,5x19x16,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Limoges çorba tenceresi-Fransız yapımı Limoges marka oval formda çiçeklerle süslenmiş çok şık bir çorba tenceremizdir. Kapağın ve tencerenin kulplarındaki altın yaldızlarda yer yer bozulmalar vardır.kulpları ile beraber 35,5x19x16,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Decor Lamballe  banyo seti-Fransız porselen  De Paris  mavi desenleri ile süslü porselen banyo seti parfümlük ve pamukluk

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Decor Lamballe banyo seti-Fransız porselen De Paris mavi desenleri ile süslü porselen banyo seti parfümlük ve pamukluk

    TLSold
  • Royal Vale fincan -İngiltere yapımı Royal Vale marka kırmızı ve sarı güllerle süslenmiş şık bir çay fincanı

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Royal Vale fincan -İngiltere yapımı Royal Vale marka kırmızı ve sarı güllerle süslenmiş şık bir çay fincanı

    TLSold
  • Kesme cam şekerlik-10,5 cm çapında,  kapağı ile birlikte 13,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Kesme cam şekerlik-10,5 cm çapında, kapağı ile birlikte 13,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Limoges pilav  tenceresi-Fransız yapımı Limoges marka oval formda çiçeklerle süslenmiş çok şık bir tenceremizdir. Kapağın ve tencerenin kulplarındaki altın yaldızlarda yer yer bozulmalar  vardır. 32x18x12 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Limoges pilav tenceresi-Fransız yapımı Limoges marka oval formda çiçeklerle süslenmiş çok şık bir tenceremizdir. Kapağın ve tencerenin kulplarındaki altın yaldızlarda yer yer bozulmalar vardır. 32x18x12 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • italyan baharat kavanozları-11 cm yüksekliğindedirler.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    italyan baharat kavanozları-11 cm yüksekliğindedirler.

    TLSold
  • Domino taşları -Double six dominoes marka açılmamış dönem ürünü domino taşlarımızdır.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Domino taşları -Double six dominoes marka açılmamış dönem ürünü domino taşlarımızdır.

    TLSold
  • Winterling çerezlik-Almanya yapımı Winterling Bavaria kuş ve çiçek desenli kenarları altın vermeyli şık iki adet küçük tabağımızdır. 11 cm çapındadır.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Winterling çerezlik-Almanya yapımı Winterling Bavaria kuş ve çiçek desenli kenarları altın vermeyli şık iki adet küçük tabağımızdır. 11 cm çapındadır.

    TLSold
  • Bareuther waldsassen Porselen fincan-Almanya bareuther waldessen bavaria fincan altın vermeyli çiçek desenli şık bir fincan setimizdir.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Bareuther waldsassen Porselen fincan-Almanya bareuther waldessen bavaria fincan altın vermeyli çiçek desenli şık bir fincan setimizdir.

    TLSold
  • Limoges sütlük-Fransız yapımı limoges marka bardak formunda şık bir sütlük. 11 cm yüksekliğinde 7 cm çapındadır.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Limoges sütlük-Fransız yapımı limoges marka bardak formunda şık bir sütlük. 11 cm yüksekliğinde 7 cm çapındadır.

    TLSold
  • Carraresi V.V vazo-İtalyada yapılmış özgürlük temalı el boyaması vazo 16 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Carraresi V.V vazo-İtalyada yapılmış özgürlük temalı el boyaması vazo 16 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Porselen Çan-İsviçre Bern şehri temalı porselen çan . 9,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Porselen Çan-İsviçre Bern şehri temalı porselen çan . 9,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Limoges çarık obje-Çiçeklerle işlenmiş altın vermeyli Fransız limoges terlik formunda obje 11,5 cm genişliğindedir.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Limoges çarık obje-Çiçeklerle işlenmiş altın vermeyli Fransız limoges terlik formunda obje 11,5 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Gümüş yüzük-Çiçek formunda taşlı görünümünde 17.3 gr ağırlığında gümüş yüzük. İç çapı 2 cmdir. Kutusuz olarak gönderilecektir.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Gümüş yüzük-Çiçek formunda taşlı görünümünde 17.3 gr ağırlığında gümüş yüzük. İç çapı 2 cmdir. Kutusuz olarak gönderilecektir.

    TLSold
  • Gümüş yüzük-Kalp formunda  taşlı görünümünde gümüş yüzüğümüzdür. İç çapı 1,6 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Gümüş yüzük-Kalp formunda taşlı görünümünde gümüş yüzüğümüzdür. İç çapı 1,6 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • inci taşlı gümüş yüzük - İç çapı 2 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    inci taşlı gümüş yüzük - İç çapı 2 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Taşlı gümüş yüzük- İç çapı 2 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Taşlı gümüş yüzük- İç çapı 2 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Taşlı gümüş yüzük- İç çapı 1,8 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Taşlı gümüş yüzük- İç çapı 1,8 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Taşlı gümüş yüzük- İç çapı 1,8 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    Taşlı gümüş yüzük- İç çapı 1,8 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Gümüş yüzük- İç çapı 1,8 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Gümüş yüzük- İç çapı 1,8 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Gümüş yüzük- İç çapı 1,9 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Gümüş yüzük- İç çapı 1,9 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Gümüş yüzük- İç çapı 2 cm ölçüsündedir.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Gümüş yüzük- İç çapı 2 cm ölçüsündedir.

    TLSold
  • Pirinç mangal / şömine çatalı-Sap kısmında denizcilik temalı yaklaşık 43 cm yüksekliğinde dönem ürünü mangal/ şömine çatalımızdır.43 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    Pirinç mangal / şömine çatalı-Sap kısmında denizcilik temalı yaklaşık 43 cm yüksekliğinde dönem ürünü mangal/ şömine çatalımızdır.43 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Gümüş kaplama bonbonyerler-900 ayar gümüş kaplama iki adet kapaklı bonbonyerlerimizdir. Büyük olan kapakta orta kısmında kaplamada dökülme vardır. 14 ve 12 cm çaplarında 6 ve 4 cm yüksekliklerindedir.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Gümüş kaplama bonbonyerler-900 ayar gümüş kaplama iki adet kapaklı bonbonyerlerimizdir. Büyük olan kapakta orta kısmında kaplamada dökülme vardır. 14 ve 12 cm çaplarında 6 ve 4 cm yüksekliklerindedir.

    TLSold
  • Piştov-Antep işi sedef kakmalı piştov yaklaşık 28 cm genişliğindedir. Kullanım amaçlı değildir.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    Piştov-Antep işi sedef kakmalı piştov yaklaşık 28 cm genişliğindedir. Kullanım amaçlı değildir.

    TLSold
  • Benkil biblo-Orijinal, ahşap kaidesinde davul çalan çocuk temalı biblo 20 cm yüksekliğindedir. Şapkasının ön kımında çok ufak bir çıtı vardır.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Benkil biblo-Orijinal, ahşap kaidesinde davul çalan çocuk temalı biblo 20 cm yüksekliğindedir. Şapkasının ön kımında çok ufak bir çıtı vardır.

    TLSold
  • Fransız porselen sunumluk-12 cm yüksekliğinde 14 cm çapındadır.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    Fransız porselen sunumluk-12 cm yüksekliğinde 14 cm çapındadır.

    TLSold
  • Pirinç erkek  tavuskuşu obje-21,5 cmgenişliğindedir.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Pirinç erkek tavuskuşu obje-21,5 cmgenişliğindedir.

    TLSold
  • Çini seramik demlik ve şekerlik-el boyaması çini seramik objeler 17 ve 11 cm yüksekliğnde, 7,5 ve 9 cm çaplarındadır.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Çini seramik demlik ve şekerlik-el boyaması çini seramik objeler 17 ve 11 cm yüksekliğnde, 7,5 ve 9 cm çaplarındadır.

    TLSold
  • Pirinç dişi  tavuskuşu obje

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Pirinç dişi tavuskuşu obje

    TLSold
  • Delprado itfaiye  arabası-1:50 ölçeğinde 1990 yılı VSRTT  UMM Beamex  Fransız itfaiye arabası

    Lot No: 210

    Lot: 210

    Delprado itfaiye arabası-1:50 ölçeğinde 1990 yılı VSRTT UMM Beamex Fransız itfaiye arabası

    TLSold
  • Delprado itfaiye  arabası-Amerikan itfaiye arabası  2006 model 1/80  ölçüsünde Quantum Pumper Pierce

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Delprado itfaiye arabası-Amerikan itfaiye arabası 2006 model 1/80 ölçüsünde Quantum Pumper Pierce

    TLSold
  • Delprado itfaiye  arabası-Almanya itfaiye arabası 1:57 ölçeğinde 2005 model TLF 16/25 iveco Magirus

    Lot No: 212

    Lot: 212

    Delprado itfaiye arabası-Almanya itfaiye arabası 1:57 ölçeğinde 2005 model TLF 16/25 iveco Magirus

    TLSold
  • Delprado itfaiye  arabası-İtalya itfaiye arabası 1:50 ölçeğinde Forest Fire Vehicle - Scout TSK 1000

    Lot No: 213

    Lot: 213

    Delprado itfaiye arabası-İtalya itfaiye arabası 1:50 ölçeğinde Forest Fire Vehicle - Scout TSK 1000

    TLSold
  • 007 James Bond lisanslı model arabası-Golden eye filminde kullanılan Ferrari F355 GTS modeli açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    007 James Bond lisanslı model arabası-Golden eye filminde kullanılan Ferrari F355 GTS modeli açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • 007 James Bond lisanslı model arabası-Die Another Day filminde kullanılan Jaguar XKR  açılmamış orijinal paketindedir.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    007 James Bond lisanslı model arabası-Die Another Day filminde kullanılan Jaguar XKR açılmamış orijinal paketindedir.

    TLSold
  • 007 James Bond lisanslı model arabası-Diamonds Are Forever filminde kullanılan Triumph Stag model arabası. Ambalajı açılmış fakat kutusu kapalıdır.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    007 James Bond lisanslı model arabası-Diamonds Are Forever filminde kullanılan Triumph Stag model arabası. Ambalajı açılmış fakat kutusu kapalıdır.

    TLSold
  • 007 James Bond lisanslı model arabası-On Her Majesty's secret Service filminde kullanılan Aston Martin DBS model arabası. Ambalajı açılmış fakat kutusu kapalıdır.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    007 James Bond lisanslı model arabası-On Her Majesty's secret Service filminde kullanılan Aston Martin DBS model arabası. Ambalajı açılmış fakat kutusu kapalıdır.

    TLSold
  • Bir kutu Dia fotoğraf-65 adettir.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Bir kutu Dia fotoğraf-65 adettir.

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Pirinç kakmalı- Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Pirinç kakmalı- Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Kırmızı Katalin -4xx4x10 cm ölçülerinde 219,9 gr ağırlığındadır.

    Lot No: 224

    Lot: 224

    Kırmızı Katalin -4xx4x10 cm ölçülerinde 219,9 gr ağırlığındadır.

    TLSold
  • Yeşil Katalin-4x2x9 cm ölçülerindedir. 88,9 ngr ağırlığındadır

    Lot No: 225

    Lot: 225

    Yeşil Katalin-4x2x9 cm ölçülerindedir. 88,9 ngr ağırlığındadır

    TLSold
  • Kırmızı alaca katalin-2,5x3x8 cm ölçülerindedir. 74,7 gr ağırlığındadır.

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Kırmızı alaca katalin-2,5x3x8 cm ölçülerindedir. 74,7 gr ağırlığındadır.

    TLSold
  • Turuncu Katalin-9x3,5x2 cm ölçülerindedir 95,4 gr ağırlığındadır

    Lot No: 227

    Lot: 227

    Turuncu Katalin-9x3,5x2 cm ölçülerindedir 95,4 gr ağırlığındadır

    TLSold
  • Yeşil turuncu alaca katalin-3,5x4x8,5 cm ölçülerindedir. 159,2 gr ağırlığındadır

    Lot No: 228

    Lot: 228

    Yeşil turuncu alaca katalin-3,5x4x8,5 cm ölçülerindedir. 159,2 gr ağırlığındadır

    TLSold
  • Taş içerisine işlenmiş dini figürleri-5,5 cm genişliğindedir.

    Lot No: 229

    Lot: 229

    Taş içerisine işlenmiş dini figürleri-5,5 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Almanya Şehirleri temalı  10 adet metal yüksük

    Lot No: 230

    Lot: 230

    Almanya Şehirleri temalı 10 adet metal yüksük

    TLSold
  • Almanya Şehirleri temalı  5 adet metal yüksük-iki adedi bira bardağı formundadır.

    Lot No: 231

    Lot: 231

    Almanya Şehirleri temalı 5 adet metal yüksük-iki adedi bira bardağı formundadır.

    TLSold
  • Kovan kesme makinası-Orijinal kutusundadır mekanik vintage ürün

    Lot No: 232

    Lot: 232

    Kovan kesme makinası-Orijinal kutusundadır mekanik vintage ürün

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Kemik üzeri işlemeli- Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 233

    Lot: 233

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Kemik üzeri işlemeli- Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Clossione kolye -Clossionedan yapılma boncuklar ve çeşitli boncuklardan yapılmış kolye

    Lot No: 234

    Lot: 234

    Clossione kolye -Clossionedan yapılma boncuklar ve çeşitli boncuklardan yapılmış kolye

    TLSold
  • turuncu alaca katalin-4x3x8,5 cm ölçülerinde 126,4 gr ağırlığındadır

    Lot No: 235

    Lot: 235

    turuncu alaca katalin-4x3x8,5 cm ölçülerinde 126,4 gr ağırlığındadır

    TLSold
  • Turuncu Katalin-4,4x2,5x10 cm ölçülerindedir. 95,4 gr ağırlığındadır 130,1 gr ağırlığındadır

    Lot No: 236

    Lot: 236

    Turuncu Katalin-4,4x2,5x10 cm ölçülerindedir. 95,4 gr ağırlığındadır 130,1 gr ağırlığındadır

    TLSold
  • Katalin Lotu

    Lot No: 237

    Lot: 237

    Katalin Lotu

    TLSold
  • Pardis Chine porselen tabak -Gravür baskı desenli mavi tonlarda gravür tabak 28 cm çapındadır.

    Lot No: 238

    Lot: 238

    Pardis Chine porselen tabak -Gravür baskı desenli mavi tonlarda gravür tabak 28 cm çapındadır.

    TLSold
  • Bakır kulplu, ayaklı sunum kasesi-16,5 cm çapında kulpsuz 13,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 239

    Lot: 239

    Bakır kulplu, ayaklı sunum kasesi-16,5 cm çapında kulpsuz 13,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • 99 luk tesbih-İri taneli nadir boy 99'luk - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 240

    Lot: 240

    99 luk tesbih-İri taneli nadir boy 99'luk - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 241

    Lot: 241

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    Lot No: 242

    Lot: 242

    Günlük kullanıma uygun tesbih-Yeni ateş kehribar - Kutu görseldir ürünle yollanmayacaktır

    TLSold
  • Osmanlı dönemi kartpostal

    Lot No: 243

    Lot: 243

    Osmanlı dönemi kartpostal

    TLSold
  • Osmanlı dönemi kartpostal

    Lot No: 244

    Lot: 244

    Osmanlı dönemi kartpostal

    TLSold
  • Osmanlı dönemi kartpostal

    Lot No: 245

    Lot: 245

    Osmanlı dönemi kartpostal

    TLSold
  • Osmanlı dönemi kartpostal

    Lot No: 246

    Lot: 246

    Osmanlı dönemi kartpostal

    TLSold
  • Osmanlı dönemi kartpostal

    Lot No: 247

    Lot: 247

    Osmanlı dönemi kartpostal

    TLSold
  • Osmanlı dönemi kartpostal

    Lot No: 248

    Lot: 248

    Osmanlı dönemi kartpostal

    TLSold
  • Alman imparatorluk dönemi kartpostallar-1800'lü yıllara ait postadan geçmiş antiye lotu

    Lot No: 249

    Lot: 249

    Alman imparatorluk dönemi kartpostallar-1800'lü yıllara ait postadan geçmiş antiye lotu

    TLSold
  • Rozet Lotu-Bazıları mineli rozet lotu

    Lot No: 250

    Lot: 250

    Rozet Lotu-Bazıları mineli rozet lotu

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 251

    Lot: 251

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 252

    Lot: 252

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 253

    Lot: 253

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 254

    Lot: 254

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 255

    Lot: 255

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 256

    Lot: 256

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 257

    Lot: 257

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 258

    Lot: 258

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • T.C Türk inhisarlar İdaresi pipo tütünü Teneke kutu-7,5x4,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 259

    Lot: 259

    T.C Türk inhisarlar İdaresi pipo tütünü Teneke kutu-7,5x4,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Antiseptik Pastil teneke kutusu-İngiliz Kanzuk Eczanesi ürünüdür. Yuvarlak formda teneke kutumuzdur. 7 cm çapında 3 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 260

    Lot: 260

    Antiseptik Pastil teneke kutusu-İngiliz Kanzuk Eczanesi ürünüdür. Yuvarlak formda teneke kutumuzdur. 7 cm çapında 3 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Batschari Mercedes Rein Orient teneke sigara kutusu-14,5x11x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 261

    Lot: 261

    Batschari Mercedes Rein Orient teneke sigara kutusu-14,5x11x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Omer Thomas Waterloo taş baskı teneke sabun kutusu-8,5x6x3,5 cm ölüçülerindedir

    Lot No: 262

    Lot: 262

    Omer Thomas Waterloo taş baskı teneke sabun kutusu-8,5x6x3,5 cm ölüçülerindedir

    TLSold
  • Diapasme Pertev teneke kutu pudra-kapak kısmı bulunmamaktadır.10 cm yüksekliğinde, 4,5 cm çapındadır

    Lot No: 263

    Lot: 263

    Diapasme Pertev teneke kutu pudra-kapak kısmı bulunmamaktadır.10 cm yüksekliğinde, 4,5 cm çapındadır

    TLSold
  • Mercedes Sosa LP-Chants de ma terre et de mon peuple

    Lot No: 264

    Lot: 264

    Mercedes Sosa LP-Chants de ma terre et de mon peuple

    TLSold
  • Mercedes Sosa LP-Mercedes Sosa 83

    Lot No: 265

    Lot: 265

    Mercedes Sosa LP-Mercedes Sosa 83

    TLSold
  • Mc Coy Tyner LP-Englightenment 2 plaklık album kondüsyonu 8

    Lot No: 266

    Lot: 266

    Mc Coy Tyner LP-Englightenment 2 plaklık album kondüsyonu 8

    TLSold
  • Pink Floyd  LP-The Wall 2 plaklık albüm kapak kondüsyon haliyle

    Lot No: 267

    Lot: 267

    Pink Floyd LP-The Wall 2 plaklık albüm kapak kondüsyon haliyle

    TLSold
  • Phil Collins LP-No Ticket Reuired  albümü

    Lot No: 268

    Lot: 268

    Phil Collins LP-No Ticket Reuired albümü

    TLSold
  • Joan Baez LP-One Day At A Time albümü

    Lot No: 269

    Lot: 269

    Joan Baez LP-One Day At A Time albümü

    TLSold
  • Henri Mancini LP-The Pink Panter albümü. Kapak kondüsyonu haliyle

    Lot No: 270

    Lot: 270

    Henri Mancini LP-The Pink Panter albümü. Kapak kondüsyonu haliyle

    TLSold
  • Sting LP -The Dream Of The Blue Turtles  albümü

    Lot No: 271

    Lot: 271

    Sting LP -The Dream Of The Blue Turtles albümü

    TLSold
  • Pavarotti LP-O Sole Mio Favri Napolitan şarkılar albümü

    Lot No: 272

    Lot: 272

    Pavarotti LP-O Sole Mio Favri Napolitan şarkılar albümü

    TLSold
  • Demis Roussos LP-My Only Fascination albümü

    Lot No: 273

    Lot: 273

    Demis Roussos LP-My Only Fascination albümü

    TLSold
  • Madonna LP-Justify my Love albümü

    Lot No: 274

    Lot: 274

    Madonna LP-Justify my Love albümü

    TLSold
  • Rolling Stones LP-Still Life 1981 Amerika konseri albümü

    Lot No: 275

    Lot: 275

    Rolling Stones LP-Still Life 1981 Amerika konseri albümü

    TLSold
  • Stevie Wonder LP-Hotter Than July  albümü

    Lot No: 276

    Lot: 276

    Stevie Wonder LP-Hotter Than July albümü

    TLSold
  • Ray Charles LP-Ray Charles albümü

    Lot No: 277

    Lot: 277

    Ray Charles LP-Ray Charles albümü

    TLSold
  • Wham LP-The Final albümü 2 plaktan oluşmaktadır.

    Lot No: 278

    Lot: 278

    Wham LP-The Final albümü 2 plaktan oluşmaktadır.

    TLSold
  • Wham LP-Make İt Big albümü

    Lot No: 279

    Lot: 279

    Wham LP-Make İt Big albümü

    TLSold
  • Bee Gees LP-Best Of Bee Gees albümü

    Lot No: 280

    Lot: 280

    Bee Gees LP-Best Of Bee Gees albümü

    TLSold
  • Mozart - Weber LP-Basson Concerto albümü

    Lot No: 281

    Lot: 281

    Mozart - Weber LP-Basson Concerto albümü

    TLSold
  • Joaquin Rodrigo LP-Concerto de Aranjuez albümü

    Lot No: 282

    Lot: 282

    Joaquin Rodrigo LP-Concerto de Aranjuez albümü

    TLSold
  • Te Espero En Espana LP-Pasodobles Guitarras Costanuelas albümü

    Lot No: 283

    Lot: 283

    Te Espero En Espana LP-Pasodobles Guitarras Costanuelas albümü

    TLSold
  • Aretha Franklin LP-Soul, Soul, Soul albümü

    Lot No: 284

    Lot: 284

    Aretha Franklin LP-Soul, Soul, Soul albümü

    TLSold
  • John Lennon Yoko Ono LP-Double Fantasy albümü

    Lot No: 285

    Lot: 285

    John Lennon Yoko Ono LP-Double Fantasy albümü

    TLSold
  • Erkin Koray LP-Fesuphanallan Yeni basım açılmamış paketindedir.

    Lot No: 286

    Lot: 286

    Erkin Koray LP-Fesuphanallan Yeni basım açılmamış paketindedir.

    TLSold
  • Müslüm Gürses LP-Biz Babadan Böyle Gördük yeni basım açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 288

    Lot: 288

    Müslüm Gürses LP-Biz Babadan Böyle Gördük yeni basım açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Müslüm Gürses LP-Paramparça yeni basım orijinal paketinde.

    Lot No: 289

    Lot: 289

    Müslüm Gürses LP-Paramparça yeni basım orijinal paketinde.

    TLSold
  • MFÖ LP-No Problem yeni  basım açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 290

    Lot: 290

    MFÖ LP-No Problem yeni basım açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • MFÖ LP-MFÖ Collection yeni basım açılmamış orijinal paketinde

    Lot No: 291

    Lot: 291

    MFÖ LP-MFÖ Collection yeni basım açılmamış orijinal paketinde

    TLSold
  • Sezen Aksu LP-Sevgilerimle 1980 yılı albümü yeni basım açılmamış paketinde.

    Lot No: 292

    Lot: 292

    Sezen Aksu LP-Sevgilerimle 1980 yılı albümü yeni basım açılmamış paketinde.

    TLSold
  • Müslüm Gürses LP-Dünya Yalan yeni basım açılmamış orijinal paketinde.

    Lot No: 293

    Lot: 293

    Müslüm Gürses LP-Dünya Yalan yeni basım açılmamış orijinal paketinde.

    TLSold
  • Ahmet Kaya  LP-Biraz Da Sen Ağla  yeni basım açılmamış paketinde.

    Lot No: 294

    Lot: 294

    Ahmet Kaya LP-Biraz Da Sen Ağla yeni basım açılmamış paketinde.

    TLSold
  • Ferdi Özbeğen LP-Şarkılarım yeni basım açılmamış orijinal paketinde.

    Lot No: 296

    Lot: 296

    Ferdi Özbeğen LP-Şarkılarım yeni basım açılmamış orijinal paketinde.

    TLSold
  • Porselen vazo-Almanyanın Rheinland - Pflaz bölgesindeki Nierstein şehri manzaralı çok şık altın vermeyli işlemeli vazomuzdur.  19 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 310

    Lot: 310

    Porselen vazo-Almanyanın Rheinland - Pflaz bölgesindeki Nierstein şehri manzaralı çok şık altın vermeyli işlemeli vazomuzdur. 19 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Sutherland porselen fincan-Staffordshire Engiltere yapımı Sutherland marka porselen çay fincanımızdır.

    Lot No: 311

    Lot: 311

    Sutherland porselen fincan-Staffordshire Engiltere yapımı Sutherland marka porselen çay fincanımızdır.

    TLSold
  • Royal Bavaria porselen fincan-Almanya yapımıRoyal Bavaria marka güller ve altın vermeylerle süslenmiş çok şık bir fincanımızdır

    Lot No: 312

    Lot: 312

    Royal Bavaria porselen fincan-Almanya yapımıRoyal Bavaria marka güller ve altın vermeylerle süslenmiş çok şık bir fincanımızdır

    TLSold
  • Scherzer senli beni fincan seti-Almanya Yapımı Scherzer bavaria marka çok şık şeker pembesi renginde iki adet fincanımızdır. Mor mavi ve sarı kır çiçekleri ile süslenmiştir. Sevdiklerinizle keyifli bir kahve keyfiniz içindir.

    Lot No: 313

    Lot: 313

    Scherzer senli beni fincan seti-Almanya Yapımı Scherzer bavaria marka çok şık şeker pembesi renginde iki adet fincanımızdır. Mor mavi ve sarı kır çiçekleri ile süslenmiştir. Sevdiklerinizle keyifli bir kahve keyfiniz içindir.

    TLSold
  • Royal Stafford porselen fincan-1845 yılında ingilterede kurulan bu porselen firması yüksek kaliteli porselen üretmesi ile tanınmaktadır.

    Lot No: 314

    Lot: 314

    Royal Stafford porselen fincan-1845 yılında ingilterede kurulan bu porselen firması yüksek kaliteli porselen üretmesi ile tanınmaktadır.

    TLSold
  • Minyatür porselen tencere seti-Porcelain Art marka damgalı pembe tonlarda süslemeleri ile tepsili minyatür tenceremizdir.

    Lot No: 315

    Lot: 315

    Minyatür porselen tencere seti-Porcelain Art marka damgalı pembe tonlarda süslemeleri ile tepsili minyatür tenceremizdir.

    TLSold
  • GCK Bavaria porselen fincan -Almanya yapımı   kır çiçekleri ile süslenmiş şık bir fincanımızdır

    Lot No: 316

    Lot: 316

    GCK Bavaria porselen fincan -Almanya yapımı kır çiçekleri ile süslenmiş şık bir fincanımızdır

    TLSold
  • Royal Ascot porselen fincan-İngiltere yapımı Royal Ascot marka Queen's Garden serisi pembe çiçeklerler süslenmiş fincanımızdır.

    Lot No: 317

    Lot: 317

    Royal Ascot porselen fincan-İngiltere yapımı Royal Ascot marka Queen's Garden serisi pembe çiçeklerler süslenmiş fincanımızdır.

    TLSold
  • Bavaria Elfenbein trio set-Almanya yapımı Bavaria Elfenbein marka porselen trio set kır çiçekleri ve altın vermeylerle işlenmiş şık bir setimizdir.

    Lot No: 318

    Lot: 318

    Bavaria Elfenbein trio set-Almanya yapımı Bavaria Elfenbein marka porselen trio set kır çiçekleri ve altın vermeylerle işlenmiş şık bir setimizdir.

    TLSold
  • Limoges Bonbonyer-Oval formda pembe çiçekler ve altın vermeyli şık bonbonyerimizdir. Vermeylerde yer yer bozulmalar vardır. 17x10x4 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 319

    Lot: 319

    Limoges Bonbonyer-Oval formda pembe çiçekler ve altın vermeyli şık bonbonyerimizdir. Vermeylerde yer yer bozulmalar vardır. 17x10x4 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • De Luxe porsele şat bardakları-Fransız yapımı dört adet şat bardakları üzerinde Napolyon imzası bulunmaktadır.  5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 320

    Lot: 320

    De Luxe porsele şat bardakları-Fransız yapımı dört adet şat bardakları üzerinde Napolyon imzası bulunmaktadır. 5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Sümerbank Abajur gövdesi-Güler Zeytinbaş tarafından el işçiliği ile yapılmış abajur gövdesidir. Altında, üstünde ve yan kısmında açılmış delikleri vardır.  13x10 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 321

    Lot: 321

    Sümerbank Abajur gövdesi-Güler Zeytinbaş tarafından el işçiliği ile yapılmış abajur gövdesidir. Altında, üstünde ve yan kısmında açılmış delikleri vardır. 13x10 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Bavaria üç katlı servis tabağı-24 - 19 - 14 cmlik tabak çaplarındadır. 35 cm yüksekliiğindedir.

    Lot No: 322

    Lot: 322

    Bavaria üç katlı servis tabağı-24 - 19 - 14 cmlik tabak çaplarındadır. 35 cm yüksekliiğindedir.

    TLSold
  • De Luxe porselen salata kasesi-Fransa imparatoru Napolyon ve eşi Josephine temalı Napolyonun imzası bulunan kare formunda kenarları altın vermeyli salata kasesi 21x21x8,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 323

    Lot: 323

    De Luxe porselen salata kasesi-Fransa imparatoru Napolyon ve eşi Josephine temalı Napolyonun imzası bulunan kare formunda kenarları altın vermeyli salata kasesi 21x21x8,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Porselen yuvalak kutu-6x4 cm ölçülerindedir

    Lot No: 324

    Lot: 324

    Porselen yuvalak kutu-6x4 cm ölçülerindedir

    TLSold
  • Porselen oval kutu-üst kapağında istiridye ve balık temalı minyatür kutu 6x4x8 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 325

    Lot: 325

    Porselen oval kutu-üst kapağında istiridye ve balık temalı minyatür kutu 6x4x8 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • kulplu Çorba kasesi / fincan-Fransanın Verdun şehrinin 1. dünya savaşında büyük Alman saldırısını püskürttükleri zaferin anıtının resmi ile süslenmiştir. Kenarları altın vermeylidir.

    Lot No: 326

    Lot: 326

    kulplu Çorba kasesi / fincan-Fransanın Verdun şehrinin 1. dünya savaşında büyük Alman saldırısını püskürttükleri zaferin anıtının resmi ile süslenmiştir. Kenarları altın vermeylidir.

    TLSold
  • Churchill seramik çukur tabakları-1795 yılından beri İngilterenin seramik markası olan churchill tabaklarımız mor üzüm salkımı ve böğürtlenlerle süslenmiş altı adet çukur tabaklarımızdır. 20 cm çapındadır.

    Lot No: 327

    Lot: 327

    Churchill seramik çukur tabakları-1795 yılından beri İngilterenin seramik markası olan churchill tabaklarımız mor üzüm salkımı ve böğürtlenlerle süslenmiş altı adet çukur tabaklarımızdır. 20 cm çapındadır.

    TLSold
  • Churchill seramik pasta tabakları-1795 yılından beri İngilterenin seramik markası olan churchill tabaklarımız çok şık kır çiçekleri ile süslenmiş altı adet pasta tabaklarımızdır. 20 cm çapındadır.

    Lot No: 328

    Lot: 328

    Churchill seramik pasta tabakları-1795 yılından beri İngilterenin seramik markası olan churchill tabaklarımız çok şık kır çiçekleri ile süslenmiş altı adet pasta tabaklarımızdır. 20 cm çapındadır.

    TLSold
  • Porselen Fincan -Kırmızı güllerler süslenmiş kenarları kıvrımlı tabağı ile çok şık bir çay fincanımızdır. Ürünümüzde damga bulunmamaktadır.

    Lot No: 329

    Lot: 329

    Porselen Fincan -Kırmızı güllerler süslenmiş kenarları kıvrımlı tabağı ile çok şık bir çay fincanımızdır. Ürünümüzde damga bulunmamaktadır.

    TLSold
  • Çerçeve içerisinde akrep -20x14,5 cm çerçeve ölçülerindedir.

    Lot No: 330

    Lot: 330

    Çerçeve içerisinde akrep -20x14,5 cm çerçeve ölçülerindedir.

    TLSold
  • Thomas Bavaria trio set-Sarı ve pembe güllerle süslenmiş Almanya thomas bavaria trio setimizdir

    Lot No: 331

    Lot: 331

    Thomas Bavaria trio set-Sarı ve pembe güllerle süslenmiş Almanya thomas bavaria trio setimizdir

    TLSold
  • Sofafils Europeen porselen katlı servis tabağı-Atlı avcılar temalı iki katlı porselen servis tabağımızdır. 16-20 cm çaplarında tabakları, 21,5 c yüksekliğindedir.

    Lot No: 332

    Lot: 332

    Sofafils Europeen porselen katlı servis tabağı-Atlı avcılar temalı iki katlı porselen servis tabağımızdır. 16-20 cm çaplarında tabakları, 21,5 c yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Ayaklı Taş Tepsi-Üzeri kayısılarla süslenmiş masa üzerine konduğunda 360 derece dönebilen ayak üzerinde şık bir taş tepsimizdir. 30 cm çapında, 5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 333

    Lot: 333

    Ayaklı Taş Tepsi-Üzeri kayısılarla süslenmiş masa üzerine konduğunda 360 derece dönebilen ayak üzerinde şık bir taş tepsimizdir. 30 cm çapında, 5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Kulplu taş tepsi-Mavi çiçeklerle işlenmiş üzerinde yer yer kahverengi lekelenmeler olan kılcal çatlakları vardır.  30 cm çapındadır.

    Lot No: 334

    Lot: 334

    Kulplu taş tepsi-Mavi çiçeklerle işlenmiş üzerinde yer yer kahverengi lekelenmeler olan kılcal çatlakları vardır. 30 cm çapındadır.

    TLSold
  • Güvercinli bonbonyer-Kapak kısmı iki adet güvercin ve güllerle süslenmiş mavinin ve altın yaldızın en çık tonu olan zarif bir bonbonyerimizdir.güllerin birkaç yaprağı kırıktır. 12 cm çapında, 10 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 335

    Lot: 335

    Güvercinli bonbonyer-Kapak kısmı iki adet güvercin ve güllerle süslenmiş mavinin ve altın yaldızın en çık tonu olan zarif bir bonbonyerimizdir.güllerin birkaç yaprağı kırıktır. 12 cm çapında, 10 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • De luxe porselen çerezlik-Fransa İmparatoru Napolyon ve eşi Josephine temalı Napolyonun imzası bulunan kare formunda kenarları altın vermeyli dört adet porselen çerezliğimizdir.

    Lot No: 336

    Lot: 336

    De luxe porselen çerezlik-Fransa İmparatoru Napolyon ve eşi Josephine temalı Napolyonun imzası bulunan kare formunda kenarları altın vermeyli dört adet porselen çerezliğimizdir.

    TLSold
  • İngiliz seramik yumurtalık-üzeri mavi gravür baskı kırsal temalı 6 adet yumurtalığımızdır. Yumurtalıklardan bir tanesinin altında resimde de görüldüğü gibi ufak bir  çıtı vardır.

    Lot No: 337

    Lot: 337

    İngiliz seramik yumurtalık-üzeri mavi gravür baskı kırsal temalı 6 adet yumurtalığımızdır. Yumurtalıklardan bir tanesinin altında resimde de görüldüğü gibi ufak bir çıtı vardır.

    TLSold
  • De Luxe porselen küllük-Fransız Napolyon Bonapart şapkası formunda küllük 7x6x13,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 338

    Lot: 338

    De Luxe porselen küllük-Fransız Napolyon Bonapart şapkası formunda küllük 7x6x13,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • English Life Çay potu-Barry Smith ve Barbara Wootton tarafından tasarlanan Vintage Wade England Conservatory English Life altıgen formunda Çaydanlık 12x12x13 cm ölçülerindedir

    Lot No: 339

    Lot: 339

    English Life Çay potu-Barry Smith ve Barbara Wootton tarafından tasarlanan Vintage Wade England Conservatory English Life altıgen formunda Çaydanlık 12x12x13 cm ölçülerindedir

    TLSold
  • İngiltere yapımı soğuk damgalı sosluk-Gravür baskı İngiltere kırsalı temalı porselen sosluk 7,5x9,5x15 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 340

    Lot: 340

    İngiltere yapımı soğuk damgalı sosluk-Gravür baskı İngiltere kırsalı temalı porselen sosluk 7,5x9,5x15 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Avon bonbonyer-Vintage beyaz taş opalin avon damgali kapakli kutu  cm çapında,  cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 341

    Lot: 341

    Avon bonbonyer-Vintage beyaz taş opalin avon damgali kapakli kutu cm çapında, cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Ruby  Porselen demlik-İngiltere yapımı Ruby marka çiçek buketi ile süslenmiş kapak kısmı altın vermeylı demliğimizdir. 19 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 342

    Lot: 342

    Ruby Porselen demlik-İngiltere yapımı Ruby marka çiçek buketi ile süslenmiş kapak kısmı altın vermeylı demliğimizdir. 19 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Limoges Çukur tabak-Fransız yapımı Limoges marka çukur tabağımız ünlü ressam Renoir imzalı bir tabağımızdır. 21 cm çapındadır.

    Lot No: 343

    Lot: 343

    Limoges Çukur tabak-Fransız yapımı Limoges marka çukur tabağımız ünlü ressam Renoir imzalı bir tabağımızdır. 21 cm çapındadır.

    TLSold
  • Real Opalor Export sunum rabağı-Vintage sülün kuşları temalı kenarları altın vermeyli şık bir tabağımızdır. Yaklaşık 22 cm çapındadır

    Lot No: 344

    Lot: 344

    Real Opalor Export sunum rabağı-Vintage sülün kuşları temalı kenarları altın vermeyli şık bir tabağımızdır. Yaklaşık 22 cm çapındadır

    TLSold
  • Real Opalor Export sunum rabağı-Vintage sülün kuşları temalı kenarları altın vermeyli şık bir tabağımızdır. Yaklaşık 22 cm çapındadır

    Lot No: 345

    Lot: 345

    Real Opalor Export sunum rabağı-Vintage sülün kuşları temalı kenarları altın vermeyli şık bir tabağımızdır. Yaklaşık 22 cm çapındadır

    TLSold
  • Real Opalor Export sunum rabağı-Vintage sülün kuşları temalı kenarları altın vermeyli şık bir tabağımızdır. Yaklaşık 22 cm çapındadır

    Lot No: 346

    Lot: 346

    Real Opalor Export sunum rabağı-Vintage sülün kuşları temalı kenarları altın vermeyli şık bir tabağımızdır. Yaklaşık 22 cm çapındadır

    TLSold
  • Real Opalor Export sunum rabağı-Vintage sülün kuşları temalı kenarları altın vermeyli şık bir tabağımızdır. Yaklaşık 22 cm çapındadır

    Lot No: 347

    Lot: 347

    Real Opalor Export sunum rabağı-Vintage sülün kuşları temalı kenarları altın vermeyli şık bir tabağımızdır. Yaklaşık 22 cm çapındadır

    TLSold
  • Ayaklı kesme cam şekerlik-13x9x7,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 348

    Lot: 348

    Ayaklı kesme cam şekerlik-13x9x7,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Limoges bonbonyer-Fransız yapımı Limoges marka kapak kısmı mavi çiçek ve yapraklarla süslenmiş zarif bir bonbonyerimizdir. 9,5 cm çapında, 5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 349

    Lot: 349

    Limoges bonbonyer-Fransız yapımı Limoges marka kapak kısmı mavi çiçek ve yapraklarla süslenmiş zarif bir bonbonyerimizdir. 9,5 cm çapında, 5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Wrüttemberg Porzellan Fincan -20. yüzyılın başlarında Almanyada kurulan markanın 1934 yılına kadar kullandığı damgası ile şık bir dönem ürünü türk kahvesi boyutlarında fincanımızdır.

    Lot No: 350

    Lot: 350

    Wrüttemberg Porzellan Fincan -20. yüzyılın başlarında Almanyada kurulan markanın 1934 yılına kadar kullandığı damgası ile şık bir dönem ürünü türk kahvesi boyutlarında fincanımızdır.

    TLSold
  • Porselen küllük-Arka kısmında C.M.J.G Judo imzası bulunan Fransız bubayı temalı porselen küllüğümüz 8x6 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 351

    Lot: 351

    Porselen küllük-Arka kısmında C.M.J.G Judo imzası bulunan Fransız bubayı temalı porselen küllüğümüz 8x6 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Parfüm  şişeleri -Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 352

    Lot: 352

    Parfüm şişeleri -Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri. 11,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Parfüm  şişeleri -Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri 10,5 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 353

    Lot: 353

    Parfüm şişeleri -Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri 10,5 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Parfüm  şişeleri -Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri 9 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 354

    Lot: 354

    Parfüm şişeleri -Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri 9 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Parfüm  şişeleri -Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri 9 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 355

    Lot: 355

    Parfüm şişeleri -Üfleme cam el boyaması altın yaldızlı minyatür parfüm şişeleri 9 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Kadife duvar askısı-Londra hatırası temalı ile işlenmiş önemli yapılarının bulunduğu duvar askısıdır.91 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 356

    Lot: 356

    Kadife duvar askısı-Londra hatırası temalı ile işlenmiş önemli yapılarının bulunduğu duvar askısıdır.91 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Alman Gümüşü gondol-Üç ayaklı çiçek rölyefleri ile süslenmiş gümüş kaplama gondolumuzdur. Resimde de görüldüğü gübü dış yüzeyinde ufak bir paslanma vardır. 31 x16 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 357

    Lot: 357

    Alman Gümüşü gondol-Üç ayaklı çiçek rölyefleri ile süslenmiş gümüş kaplama gondolumuzdur. Resimde de görüldüğü gübü dış yüzeyinde ufak bir paslanma vardır. 31 x16 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Murano cam çerezlik-üç bölmeli  murano camdam çık bir çerezliğimizdir.15,5x 5,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 358

    Lot: 358

    Murano cam çerezlik-üç bölmeli murano camdam çık bir çerezliğimizdir.15,5x 5,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Delprado tank-2. Dünya Savaşında Almanya Tarafından Kullanılan King Tiger Marka Savaş Tankının Modelidir. 1/60 ölçüsündedir. Kutusunda Kapalı Olarak Gönderilecektir.

    Lot No: 359

    Lot: 359

    Delprado tank-2. Dünya Savaşında Almanya Tarafından Kullanılan King Tiger Marka Savaş Tankının Modelidir. 1/60 ölçüsündedir. Kutusunda Kapalı Olarak Gönderilecektir.

    TLSold
  • Delprado tank-1989 Yılında Japonyada Hizmete Giren Typ 90 Tank Modelidir. 1/60 ölçüsündedir. Kutusunda Kapalı Olarak Gönderilecektir.

    Lot No: 360

    Lot: 360

    Delprado tank-1989 Yılında Japonyada Hizmete Giren Typ 90 Tank Modelidir. 1/60 ölçüsündedir. Kutusunda Kapalı Olarak Gönderilecektir.

    TLSold
  • cam divit şişesi-Dönem ürünü kesme camdan yapılmış gümüş kaplama kapaklı divit mürekkep hokkası 11 cm yüksekliğinde 4 cm çapındadır.

    Lot No: 361

    Lot: 361

    cam divit şişesi-Dönem ürünü kesme camdan yapılmış gümüş kaplama kapaklı divit mürekkep hokkası 11 cm yüksekliğinde 4 cm çapındadır.

    TLSold
  • Vintage Agfalux 6077 ışık ölçer-Özel kılıflı, koleksiyoner ürünü.

    Lot No: 362

    Lot: 362

    Vintage Agfalux 6077 ışık ölçer-Özel kılıflı, koleksiyoner ürünü.

    TLSold
  • Gümüş Atatürk Rölyefi-İtalyan ürünü sertifikalı gümüş Atatürk rölyefi

    Lot No: 364

    Lot: 364

    Gümüş Atatürk Rölyefi-İtalyan ürünü sertifikalı gümüş Atatürk rölyefi

    TLSold
  • Lületaşı pipo

    Lot No: 365

    Lot: 365

    Lületaşı pipo

    TLSold
  • Teneke yarış arabası -7,5 cm genişliğindedir

    Lot No: 366

    Lot: 366

    Teneke yarış arabası -7,5 cm genişliğindedir

    TLSold
  • Sedefli rozet-Denizlerin tanrısı poseidon temalı sedef üzerine pirinçten işlenmiş  rozetimizdir.

    Lot No: 367

    Lot: 367

    Sedefli rozet-Denizlerin tanrısı poseidon temalı sedef üzerine pirinçten işlenmiş rozetimizdir.

    TLSold
  • Çelik Bıçak-Sap kısmı ceviz ağacından ve kendi deri kınıyla birlikte 23 cm genişliğindedir.

    Lot No: 368

    Lot: 368

    Çelik Bıçak-Sap kısmı ceviz ağacından ve kendi deri kınıyla birlikte 23 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Çelik Bıçak-Sap kısmı ceviz ağacından ve kendi deri kınıyla birlikte 23 cm genişliğindedir.

    Lot No: 369

    Lot: 369

    Çelik Bıçak-Sap kısmı ceviz ağacından ve kendi deri kınıyla birlikte 23 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Çelik Bıçak-Sap kısmı ceviz ağacından ve kendi deri kınıyla birlikte 23 cm genişliğindedir.

    Lot No: 370

    Lot: 370

    Çelik Bıçak-Sap kısmı ceviz ağacından ve kendi deri kınıyla birlikte 23 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Ayaklı mumluk-Alüminyum ayaklı 2 adet mumluk.yaklaşık 60 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 380

    Lot: 380

    Ayaklı mumluk-Alüminyum ayaklı 2 adet mumluk.yaklaşık 60 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Melba teneke kutu-Yuvarlak formda Melba şekerleme, çikolata kutusu 14x6 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 381

    Lot: 381

    Melba teneke kutu-Yuvarlak formda Melba şekerleme, çikolata kutusu 14x6 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Teneke yarış arabası -7,5 cm genişliğindedir

    Lot No: 382

    Lot: 382

    Teneke yarış arabası -7,5 cm genişliğindedir

    TLSold
  • THK mineli rozet ve Demir yolları armalı pirinç düğme lotu

    Lot No: 383

    Lot: 383

    THK mineli rozet ve Demir yolları armalı pirinç düğme lotu

    TLSold
  • Ahşap el oyması kalemtraşlar-7,5 cm yüksekliğindedirler

    Lot No: 384

    Lot: 384

    Ahşap el oyması kalemtraşlar-7,5 cm yüksekliğindedirler

    TLSold
  • Hazreti İsa ve papa temalı pirinç madalyon

    Lot No: 385

    Lot: 385

    Hazreti İsa ve papa temalı pirinç madalyon

    TLSold
  • Hazreti İsa ve papa temalı

    Lot No: 386

    Lot: 386

    Hazreti İsa ve papa temalı

    TLSold
  • Mustafa Topaloğlu LP-Muhabbet Olsun dönem ürünü plak

    Lot No: 387

    Lot: 387

    Mustafa Topaloğlu LP-Muhabbet Olsun dönem ürünü plak

    TLSold
  • James Brown's LP-James Browns Great Hits albümü

    Lot No: 388

    Lot: 388

    James Brown's LP-James Browns Great Hits albümü

    TLSold
  • Robert Plant LP-Yhe Principle Moments albümü

    Lot No: 389

    Lot: 389

    Robert Plant LP-Yhe Principle Moments albümü

    TLSold
  • Bülent Ersoy LP-Orkide dönem ürünü albümü  Kapak kondüsyonu yorgun, plak kondüsyonu iyi durumdadır.

    Lot No: 390

    Lot: 390

    Bülent Ersoy LP-Orkide dönem ürünü albümü Kapak kondüsyonu yorgun, plak kondüsyonu iyi durumdadır.

    TLSold
  • Coşkun Sabah LP-Bir Pazar Günü dönem ürünü albümü

    Lot No: 391

    Lot: 391

    Coşkun Sabah LP-Bir Pazar Günü dönem ürünü albümü

    TLSold
  • Hector Berlioz Romeo and Juliet LP-dönem ürünü 2 palktan oluşan albümüdür

    Lot No: 392

    Lot: 392

    Hector Berlioz Romeo and Juliet LP-dönem ürünü 2 palktan oluşan albümüdür

    TLSold
  • Preservation Hall Jazz Band LP-When the Saints go Marchin'in dönem ürünü albümü

    Lot No: 393

    Lot: 393

    Preservation Hall Jazz Band LP-When the Saints go Marchin'in dönem ürünü albümü

    TLSold
  • Adnan Şenses LP-Gönlüm ve ben albümü. Kapaksızdır.

    Lot No: 394

    Lot: 394

    Adnan Şenses LP-Gönlüm ve ben albümü. Kapaksızdır.

    TLSold
  • Burhan Çaçan LP-Deh deyin kızlar albümü. Kapaksızdır.

    Lot No: 395

    Lot: 395

    Burhan Çaçan LP-Deh deyin kızlar albümü. Kapaksızdır.

    TLSold
  • Mahmut Tuncer LP-Ağlayan Gülmedi Mi albümü. Kapaksızdır.

    Lot No: 396

    Lot: 396

    Mahmut Tuncer LP-Ağlayan Gülmedi Mi albümü. Kapaksızdır.

    TLSold
  • Likör kadehi-El boyaması 2 adet likör kadehi 11,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 400

    Lot: 400

    Likör kadehi-El boyaması 2 adet likör kadehi 11,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Eski Alman Luminarc Mosel veya Rhein şarap kadehi-11 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 401

    Lot: 401

    Eski Alman Luminarc Mosel veya Rhein şarap kadehi-11 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Cam kapaksız şekerlik-11,5 cm çapında 6 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 402

    Lot: 402

    Cam kapaksız şekerlik-11,5 cm çapında 6 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • De Luxe porselen Bonbonyer-Armut formunda köy kırsalı temalı şık bir bonbonyer9 cm çapında 15 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 403

    Lot: 403

    De Luxe porselen Bonbonyer-Armut formunda köy kırsalı temalı şık bir bonbonyer9 cm çapında 15 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Amber kök şarap kadehi-12,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 404

    Lot: 404

    Amber kök şarap kadehi-12,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Yüksek Micron gümüş ayaklı kadeh-damgalı 90 ayar gümüş kaplamadır. Yaklaşık 9 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 405

    Lot: 405

    Yüksek Micron gümüş ayaklı kadeh-damgalı 90 ayar gümüş kaplamadır. Yaklaşık 9 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • İkili Trompet / flüt  şampanya kadehi seti-2 adettir.20 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 406

    Lot: 406

    İkili Trompet / flüt şampanya kadehi seti-2 adettir.20 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Hacivat ve Karagöz işlemeli dekoratif bardak-2 adet yeşil tonlarda ince camlarda bardaklarımızdır. 12 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 407

    Lot: 407

    Hacivat ve Karagöz işlemeli dekoratif bardak-2 adet yeşil tonlarda ince camlarda bardaklarımızdır. 12 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Türk kahvesi fincanı-İki çizgi damgalı, üzeri kuş deseni ile süslenmiş  Türk Kahvesi fincanımızdır.

    Lot No: 408

    Lot: 408

    Türk kahvesi fincanı-İki çizgi damgalı, üzeri kuş deseni ile süslenmiş Türk Kahvesi fincanımızdır.

    TLSold
  • Porselen  obje-İki küçük eşek  arabası formunda şık bir porselen objemizdir.6,5 cm yüksekliğinde 14 cm geişliğindedirler.

    Lot No: 409

    Lot: 409

    Porselen obje-İki küçük eşek arabası formunda şık bir porselen objemizdir.6,5 cm yüksekliğinde 14 cm geişliğindedirler.

    TLSold
  • Kristal cam vazo-Kare formunda kristal kesme cam  vazomuzdur. 6,5x6,5x20,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 410

    Lot: 410

    Kristal cam vazo-Kare formunda kristal kesme cam vazomuzdur. 6,5x6,5x20,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Kaiser bonbonyer-Pembe gül ile süslenmiş batı Almanya  yapımı AK Kaiser marka yuvarlak formda bonbonyerimizdir.8 cm çapında 5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 411

    Lot: 411

    Kaiser bonbonyer-Pembe gül ile süslenmiş batı Almanya yapımı AK Kaiser marka yuvarlak formda bonbonyerimizdir.8 cm çapında 5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Fine Veritable porselen yağdanlık -Colombiya yapımı fine veritable porcelaine altın vermeyli şık bir yağdanlık. 21 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 412

    Lot: 412

    Fine Veritable porselen yağdanlık -Colombiya yapımı fine veritable porcelaine altın vermeyli şık bir yağdanlık. 21 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Kesme kristal şekerlik-14 cm çapında 15 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 413

    Lot: 413

    Kesme kristal şekerlik-14 cm çapında 15 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Uzak doğu temalı  trio set.

    Lot No: 414

    Lot: 414

    Uzak doğu temalı trio set.

    TLSold
  • Tuscan porselen pasta tabağı-İngiltere yapımı Tuscan çini el boyaması, kenarları altın vermeyli porselen  6 adet pasta tabaklarımızdır. 175 cm çapındadır.

    Lot No: 415

    Lot: 415

    Tuscan porselen pasta tabağı-İngiltere yapımı Tuscan çini el boyaması, kenarları altın vermeyli porselen 6 adet pasta tabaklarımızdır. 175 cm çapındadır.

    TLSold
  • Bavaria trio set-Almanya yapımı bavaria kral tacı damgalı altın vermeyli çiçek temalı trio setimizdir.

    Lot No: 416

    Lot: 416

    Bavaria trio set-Almanya yapımı bavaria kral tacı damgalı altın vermeyli çiçek temalı trio setimizdir.

    TLSold
  • Global Designs çini seramik seti-Büyük pasta tabağı, çukur tabağı, pasta tabağı ve fincanı ile birlikte çini setamik setimizdir.

    Lot No: 417

    Lot: 417

    Global Designs çini seramik seti-Büyük pasta tabağı, çukur tabağı, pasta tabağı ve fincanı ile birlikte çini setamik setimizdir.

    TLSold
  • Scarlet Pinpernel kapaklı seramik tencere-İngiltere yapımı kır çiçekleri ile süslenmiş kapaklı tencere, seri numarası altında damgalanmıştır. 25,5 cm çapında , kapaklı 11 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 418

    Lot: 418

    Scarlet Pinpernel kapaklı seramik tencere-İngiltere yapımı kır çiçekleri ile süslenmiş kapaklı tencere, seri numarası altında damgalanmıştır. 25,5 cm çapında , kapaklı 11 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Porselen fırın tepsisi-Dört mevsim dekorlu Fransız  porselen  fırın tepsisi. Meyveler ve çiçeklerle süslenmiştir. 24,5 cm çapında, 5,5 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 419

    Lot: 419

    Porselen fırın tepsisi-Dört mevsim dekorlu Fransız porselen fırın tepsisi. Meyveler ve çiçeklerle süslenmiştir. 24,5 cm çapında, 5,5 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Limoges pasta tabakları-Fransız Limoges marka kuşlar temalı kenarları altın vermeyli  altı adet büyük pasta tabaklarımızdır. 21,5 cm çapındadır.

    Lot No: 420

    Lot: 420

    Limoges pasta tabakları-Fransız Limoges marka kuşlar temalı kenarları altın vermeyli altı adet büyük pasta tabaklarımızdır. 21,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Veritable porselen pasta tabağı-Fransız yapımı sülün kuşları ile süslenmiş kenarları altın vermeyli tabağımızdır23,5 cm çapındadır.

    Lot No: 422

    Lot: 422

    Veritable porselen pasta tabağı-Fransız yapımı sülün kuşları ile süslenmiş kenarları altın vermeyli tabağımızdır23,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Veritable porselen pasta tabağı-Fransız yapımı sülün kuşları ile süslenmiş kenarları altın vermeyli tabağımızdır23,5 cm çapındadır.

    Lot No: 423

    Lot: 423

    Veritable porselen pasta tabağı-Fransız yapımı sülün kuşları ile süslenmiş kenarları altın vermeyli tabağımızdır23,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Veritable porselen pasta tabağı-Fransız yapımı sülün kuşları ile süslenmiş kenarları altın vermeyli tabağımızdır23,5 cm çapındadır.

    Lot No: 424

    Lot: 424

    Veritable porselen pasta tabağı-Fransız yapımı sülün kuşları ile süslenmiş kenarları altın vermeyli tabağımızdır23,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Veritable porselen pasta tabağı-Fransız yapımı sülün kuşları ile süslenmiş kenarları altın vermeyli tabağımızdır23,5 cm çapındadır.

    Lot No: 425

    Lot: 425

    Veritable porselen pasta tabağı-Fransız yapımı sülün kuşları ile süslenmiş kenarları altın vermeyli tabağımızdır23,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Japon el boyama porselen pasta tabakları-El boyaması çiçeklerle süslenmiş, kenarları altın vermeyli porselen altı adet pasta tabaklarımızdır. 17 cm çapındadır.

    Lot No: 426

    Lot: 426

    Japon el boyama porselen pasta tabakları-El boyaması çiçeklerle süslenmiş, kenarları altın vermeyli porselen altı adet pasta tabaklarımızdır. 17 cm çapındadır.

    TLSold
  • Fransız YR seramik tabak-Fransız yapımı YR seamik marka çoban kadın temalı seramik tabak 17.5 cm çapındadır.

    Lot No: 427

    Lot: 427

    Fransız YR seramik tabak-Fransız yapımı YR seamik marka çoban kadın temalı seramik tabak 17.5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Fransız YR seramik tabak-Fransız yapımı YR seamik marka süt satıcısı temalı seramik tabak 17,5 cm çapındadır.

    Lot No: 428

    Lot: 428

    Fransız YR seramik tabak-Fransız yapımı YR seamik marka süt satıcısı temalı seramik tabak 17,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Ceranord St Amand seramik tabak-1908 yılında Fransada kurulan  yarı cam kaplama, St Amand marka manzara temalı  porselen tabağımızdır. 16,5 cm çapoındadır

    Lot No: 429

    Lot: 429

    Ceranord St Amand seramik tabak-1908 yılında Fransada kurulan yarı cam kaplama, St Amand marka manzara temalı porselen tabağımızdır. 16,5 cm çapoındadır

    TLSold
  • Ceranord St Amand seramik tabak-1908 yılında Fransada kurulan  yarı cam kaplama, St Amand marka manzara temalı  porselen tabağımızdır. 16,5 cm çapoındadır

    Lot No: 430

    Lot: 430

    Ceranord St Amand seramik tabak-1908 yılında Fransada kurulan yarı cam kaplama, St Amand marka manzara temalı porselen tabağımızdır. 16,5 cm çapoındadır

    TLSold
  • Ceranord St Amand seramik tabak-19108 yılında Fransada kurulan  yarı cam kaplama, St Amand marka manzara temalı  porselen tabağımızdır. 16,5 cm çapoındadır

    Lot No: 431

    Lot: 431

    Ceranord St Amand seramik tabak-19108 yılında Fransada kurulan yarı cam kaplama, St Amand marka manzara temalı porselen tabağımızdır. 16,5 cm çapoındadır

    TLSold
  • Opal cam vazo-El boyaması çiçeklerle süslenmiş şık bir vazo. 24 cm yüksekliğindedir

    Lot No: 432

    Lot: 432

    Opal cam vazo-El boyaması çiçeklerle süslenmiş şık bir vazo. 24 cm yüksekliğindedir

    TLSold
  • Opal kadeh-Kenarları altın vermeyli el boyaması çiçeklerle işli kadeh 8,5x16,5 cm ölçülerindedir

    Lot No: 433

    Lot: 433

    Opal kadeh-Kenarları altın vermeyli el boyaması çiçeklerle işli kadeh 8,5x16,5 cm ölçülerindedir

    TLSold
  • Kütahya porselen tabak-Tulu poselen kuşlar temalı porselen pasta tabağımızdır. 18,5 cm paındadır.

    Lot No: 434

    Lot: 434

    Kütahya porselen tabak-Tulu poselen kuşlar temalı porselen pasta tabağımızdır. 18,5 cm paındadır.

    TLSold
  • Deluxe porselen  tabak-Fransiz yapımı Napolyon bonapart ve Josephine temalı altın vermeyli pasta tabağımızdır. 24 cm çapındadır.

    Lot No: 435

    Lot: 435

    Deluxe porselen tabak-Fransiz yapımı Napolyon bonapart ve Josephine temalı altın vermeyli pasta tabağımızdır. 24 cm çapındadır.

    TLSold
  • Wegdwood tabak-İngiltere yapımı wegdwood marka Amerikan patentli soğuk damgalı tabağımız 25,5 cm çapındadır.

    Lot No: 436

    Lot: 436

    Wegdwood tabak-İngiltere yapımı wegdwood marka Amerikan patentli soğuk damgalı tabağımız 25,5 cm çapındadır.

    TLSold
  • Zin kapaklı bira bardağı-Almanya yapımı şehirler temalı bira bardağımızdır. 16 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 437

    Lot: 437

    Zin kapaklı bira bardağı-Almanya yapımı şehirler temalı bira bardağımızdır. 16 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Minyatür porselen tencere seti-Porcelain Art marka damgalı mavi tonlarda süslemeleri ile tepsili minyatür tenceremizdir.

    Lot No: 438

    Lot: 438

    Minyatür porselen tencere seti-Porcelain Art marka damgalı mavi tonlarda süslemeleri ile tepsili minyatür tenceremizdir.

    TLSold
  • Minyatür cam at obje-Mavi cam at objelerimiz yaklaşık 4 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 439

    Lot: 439

    Minyatür cam at obje-Mavi cam at objelerimiz yaklaşık 4 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Murano minyatür cam obje lotu-Balık ve caretta carettalardan oluşan murano cam balık objelerimizdir.

    Lot No: 440

    Lot: 440

    Murano minyatür cam obje lotu-Balık ve caretta carettalardan oluşan murano cam balık objelerimizdir.

    TLSold
  • Atatürk rölyefli  yüzük-iç çapı 2 cm dir

    Lot No: 441

    Lot: 441

    Atatürk rölyefli yüzük-iç çapı 2 cm dir

    TLSold
  • Bakalit çevirmeli telefon-Dönem ürünü çevirmeli telefon

    Lot No: 442

    Lot: 442

    Bakalit çevirmeli telefon-Dönem ürünü çevirmeli telefon

    TLSold
  • Kraz Altenmünster kamyon-Koleksiyonluk Bira toplama kamyonu açılmamış paketindedir.

    Lot No: 443

    Lot: 443

    Kraz Altenmünster kamyon-Koleksiyonluk Bira toplama kamyonu açılmamış paketindedir.

    TLSold
  • Kurmalı çalar saat-Yeni dönem ürünü kurmalı çalar saat

    Lot No: 444

    Lot: 444

    Kurmalı çalar saat-Yeni dönem ürünü kurmalı çalar saat

    TLSold
  • Diamonds çalar saat-Dönem ürünü kurmalı çalar saat

    Lot No: 445

    Lot: 445

    Diamonds çalar saat-Dönem ürünü kurmalı çalar saat

    TLSold
  • Kosmos brenner Gaz lambası-1780 de isviçrede kurulan markanın 1865 te kullanılmaya başlayan patentli katlanır fitilli Yeşil cam gövdeli  gaz lambası Yaklaşık 30 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 446

    Lot: 446

    Kosmos brenner Gaz lambası-1780 de isviçrede kurulan markanın 1865 te kullanılmaya başlayan patentli katlanır fitilli Yeşil cam gövdeli gaz lambası Yaklaşık 30 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Diamonds çalar saat-Dönem ürünü kurmalı çalar saat

    Lot No: 447

    Lot: 447

    Diamonds çalar saat-Dönem ürünü kurmalı çalar saat

    TLSold
  • Yeni Rakı şişesi-dönem ürünü 45 derece tekel idaresi yeni rakı  şişesi 50 cl dir

    Lot No: 448

    Lot: 448

    Yeni Rakı şişesi-dönem ürünü 45 derece tekel idaresi yeni rakı şişesi 50 cl dir

    TLSold
  • Tabii kanyak şişesi -Dönem ürünü tekel idaresi kanyak şişesi 240 kuruşluk

    Lot No: 449

    Lot: 449

    Tabii kanyak şişesi -Dönem ürünü tekel idaresi kanyak şişesi 240 kuruşluk

    TLSold
  • Gümüş kaplama bale ayakkabı obje-825 ayar gümüş kaplama nazarlıklı bale ayakkabısı obje 8,5 cm genişliğindedir.

    Lot No: 450

    Lot: 450

    Gümüş kaplama bale ayakkabı obje-825 ayar gümüş kaplama nazarlıklı bale ayakkabısı obje 8,5 cm genişliğindedir.

    TLSold
  • Pirinç üç maymun-Minyatür pirinç üç maymun obje 5,5x4 cm ölçülerindedir

    Lot No: 451

    Lot: 451

    Pirinç üç maymun-Minyatür pirinç üç maymun obje 5,5x4 cm ölçülerindedir

    TLSold
  • Sedef kaplamalı minyatür kutu-Pirinç üzerine sedef kakmalı kapakta fil desenli kulplu minyatür kutu 4 cm çapında, kulptaki fil dahil  3 cm yüksekliğindedir.

    Lot No: 452

    Lot: 452

    Sedef kaplamalı minyatür kutu-Pirinç üzerine sedef kakmalı kapakta fil desenli kulplu minyatür kutu 4 cm çapında, kulptaki fil dahil 3 cm yüksekliğindedir.

    TLSold
  • Minyatür porselen obje lotu

    Lot No: 453

    Lot: 453

    Minyatür porselen obje lotu

    TLSold
  • Almanya ve İsviçre madalyon lotu-7 adet kısmi mineli madalyon lotu

    Lot No: 454

    Lot: 454

    Almanya ve İsviçre madalyon lotu-7 adet kısmi mineli madalyon lotu

    TLSold
  • Welly Nex  models corvette z06 -1:24 ölçüsünde 2007 model Chevrolet Corvette Z06 model araba. Orijinal kutusundadır.

    Lot No: 455

    Lot: 455

    Welly Nex models corvette z06 -1:24 ölçüsünde 2007 model Chevrolet Corvette Z06 model araba. Orijinal kutusundadır.

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 456

    Lot: 456

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 457

    Lot: 457

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 458

    Lot: 458

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 459

    Lot: 459

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 460

    Lot: 460

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 461

    Lot: 461

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    Lot No: 462

    Lot: 462

    Koleksiyonluk kutusunda kurşun asker-Fabbri İtalya üretimi koleksiyon ürünü

    TLSold
  • Melba çikolata teneke kutu-20. yüzyılın sessiz sinemanın Alman film aktrisi Brigitte Helm  resmi ile süslenmiş, çikolata teneke kutusu 9,5x9,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 463

    Lot: 463

    Melba çikolata teneke kutu-20. yüzyılın sessiz sinemanın Alman film aktrisi Brigitte Helm resmi ile süslenmiş, çikolata teneke kutusu 9,5x9,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Brezilya Kurukahvecisi teneke kutusu-7,5x6x9,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 464

    Lot: 464

    Brezilya Kurukahvecisi teneke kutusu-7,5x6x9,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Turmac  teneke sigara kutusu-Türk ve Makedonya tütününden 25 lik sigara kutusu 12x7,5x2 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 465

    Lot: 465

    Turmac teneke sigara kutusu-Türk ve Makedonya tütününden 25 lik sigara kutusu 12x7,5x2 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Turmac Orient teneke tütün kutusu-1930 lu yıllara ait Türk Makedonya tütün kutusu 15 X 12 X2 CM ölçülerinde vintage teneke tütün kutusu

    Lot No: 466

    Lot: 466

    Turmac Orient teneke tütün kutusu-1930 lu yıllara ait Türk Makedonya tütün kutusu 15 X 12 X2 CM ölçülerinde vintage teneke tütün kutusu

    TLSold
  • Albayrak teneke çay kutusu -Uzak doğulu kadın temalı Albayrak Mustafa Nezih çayı 9X7X7 CM ölçülerindedir.

    Lot No: 467

    Lot: 467

    Albayrak teneke çay kutusu -Uzak doğulu kadın temalı Albayrak Mustafa Nezih çayı 9X7X7 CM ölçülerindedir.

    TLSold
  • Turmac  teneke sigara kutusu-Türk ve Makedonya tütününden sigara kutusu kutunun arkasında fotoğrafta da görüldüğü gibi bir delik  bulunmaktadır.  7,5x9,5x1 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 468

    Lot: 468

    Turmac teneke sigara kutusu-Türk ve Makedonya tütününden sigara kutusu kutunun arkasında fotoğrafta da görüldüğü gibi bir delik bulunmaktadır. 7,5x9,5x1 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Atikah - cigaretten  teneke kutusu-Eght Türkische Tabaka 50 sigaralık teneke kutu 13,5x11,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    Lot No: 469

    Lot: 469

    Atikah - cigaretten teneke kutusu-Eght Türkische Tabaka 50 sigaralık teneke kutu 13,5x11,5x1,5 cm ölçülerindedir.

    TLSold
  • Schmidt silindir teneke kutusu-Koleksiyonluk Almanya Yapımı 12X10 Cm Ölçülerindedir.

    Lot No: 470

    Lot: 470

    Schmidt silindir teneke kutusu-Koleksiyonluk Almanya Yapımı 12X10 Cm Ölçülerindedir.

    TLSold